Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 14, 17:12)
Sena medi tik kirvis istiesina, taip ir su moterims.
Moterys prirasiusios, kaip jos tokios ar kitokios, ka pasiekusios nepasiekusios, ir t.t.
Jei vienos sau gyvena ar su kuo susitikineja laisvalaikiui - tai tvarkoj.
O Santuokoj svarbiausia mokejimas, sugebejimas derintis.
Jaunos kartais neturi noto, bet jos jaunos, turi sugebejimu.
Gi tos pagyvenusios, tai jau surambejusios, paprastai issiskyrusios, ir ne karta kai kurios. Pripratusios dazna prie laisvo gyvenimo, jos jau net nesuvokia, kas yra dvasiniai dalykai, ka puikiai irodo diskusijos siame forume. Nes jausmas kaip turguje.
Tas ats bus ir seimoje, jus busit jau kelintas, tiesiog kelintas ten pirkejas turguje...
Sekmes derantis

O mazos mergaites is vis buna tokios mielos ir geros, kaip ir mazi berniukai, o kudikiai is vis beveik sventi atrodo...va taip ir sugendam per gyvenima... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 14, 18:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72232124" data-time="1539526399"><div><p>Manau tų studenčių yra visokių, dauguma geros merginos. Bet kas žiūrės į vyresnį vyrą, tos kurios vaikosi pinigų
</p></div></blockquote><p>As nesakau, kad jaunoms merginoms reikia i vyresnius ziureti. Manau atvirksciai. Bet as visiskai nesutinku, kad jaunos ziuri i vyresnius tik del pinigu. Vyresni vyrai buna subrende, zino ko nori, pazista save, moka asistuoti ir t.t. Jaunesnis irgi visa tai gali tureti, bet tokiu nera daug.
</p><p> As nzn kaip ten jums buvo jaunysteje, bet kai as buvau 20ies , tai didele dalis mano amziaus vaikinu buvo labai nesubrende ir pasnekedavo tokiu dalyku, kad griuk negyvas is juoko. O jie rimtai. Jei man vyras atrodo mazas, as nenoriu su juo buti.
</p>

siek tiek vyresnis, taip, bet jei jau 20 m vyresnius zvalgomasi, tai jau ieskoma tecio, kazkas is seimos negerai atsinesama, gal be tevo augo, gal su prastu tevu, jau nera labai normalu studentei buti su 40meciu.
Atsakyti

Nuolat, kaip tu viską aiškiai ir puikiai surašei.Pavydžiu tau,kad taip moki raštu išguldyti mintis.Skaitau, ir džiaugiuosi. :wub:
Ačiū. Jeigu sąžiningai, tai man su skaičiau lengviau bendraujasi. Neesu gabi rašiniams ir kūrybai.  Bet tai kuo dalijuosi čia, tai nera svetimos kažkieno mintys, tai mano patirties, apmąstymų, svarstymų rezultatas.

Iš šviesos, aš ir neteigiu absoliučiai, ten net parašiau. Negalima ten kur kalba eina apie źmonių santykius teigti kaźkokias absoliučias tiesas. Tiesiog garsiai svarstai, kiekvienas skaito ir priima pagal savo patirtį, suvokimą, prideda savo minčių pastebėjimų. Taip turėtų gimti tiesa, na kol kariauti nepradėjom  :lol: Juolab, kad į trumpą tekstą nedaug ir sudėsi info, apgraibom Idomusia, aš ant tavęs net pykti negaliu. Nelaimingas tu žmogus dėl savo Ex ir  dabartinės, gulinčių nemuša,  imk  :4u: pabūsiu ir surambėjusi, pasiduodu  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 spalio 2018 - 17:46

Esu surambėjusi, anot Idomucijos.

Tiesiog tokio amžiaus kaip aš , moterys nebesiduoda engiamos,makaronų mums jau neprikabinsi.Net juokas ima,kai koks vyriškis pradeda pasakoti apie aukštas materijas, meiles-seiles ir  visokius altruizmus.Kelis esu pasiuntusi kabinti makaronus jaunesnėms.O be to mano amžiaus moterys jau žino kaip gera gyventi vienoms.Ir po šiai dienai su savo draugu į susitikimus važiuoju kaip į pirmą pasimatymą ir širdis virpa iš jaudulio.

Juk kai nori kiaulienos karbonado vakarienei,juk nebūtina tempti namo visos kiaulės?Vulgaru, baisu, kekšiška,nemandagu iš moters tokius žodžius girdėti?Man jau nė kiek :lol:

Atsakyti

Tiesiog tokio amžiaus kaip aš , moterys nebesiduoda engiamos,makaronų mums jau neprikabinsi.Net juokas ima,kai koks vyriškis pradeda pasakoti apie aukštas materijas, meiles-seiles ir  visokius altruizmus.Kelis esu pasiuntusi kabinti makaronus jaunesnėms.

O jaunesnems tipo tokie tinka? :D  As itari, visas vyru kalbas labai skeptiskai vertinu. Isvis kalbos yra oras. Darbais turi parodyti.

Atsakyti

Darbai savaime suprantama, kad parodo žmogaus požiūrį, bet turi būti ir žodžiai, tačiau jie neturi skirtis nuo darbų. Širdis ne avelė, šieno nepaduosi. Reikia ir poezijos gyvenime, nes proza  taip spalvingai nenuspalvina gyvenimo. O rutina  blogų darbų padaro, nes jau kai su vyru ilgai gyveni, tai neini kaip į pirmą pasimatymą. Todėl tą ugnį reikia pakurstyti ir nuolat. Jeigu vyrai myli akimis, tai moterys ausimis. Jeigu stengiamės mes dėl jų, tai jau reikėtų, kad abipusės pastangos būtų. Nauda tai abipusė, kai stengiamasi. 

Atsakyti

ATNEŠU NUORODĄ, PAMĄSTYMUI https://mywoman-club...i-vot-po-kakoj/Per dideli lūkesčiai griauna santykius ;)

Atsakyti

Darbai savaime suprantama, kad parodo žmogaus požiūrį, bet turi būti ir žodžiai, tačiau jie neturi skirtis nuo darbų. Širdis ne avelė, šieno nepaduosi. Reikia ir poezijos gyvenime, nes proza  taip spalvingai nenuspalvina gyvenimo. O rutina  blogų darbų padaro, nes jau kai su vyru ilgai gyveni, tai neini kaip į pirmą pasimatymą. Todėl tą ugnį reikia pakurstyti ir nuolat. Jeigu vyrai myli akimis, tai moterys ausimis. Jeigu stengiamės mes dėl jų, tai jau reikėtų, kad abipusės pastangos būtų. Nauda tai abipusė, kai stengiamasi. 

Tai cia aisku.

Bet akimis as irgi myliu. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 13, 22:35)
https://www.lrytas.l...e-taip-7874730/

Ar cia i tema, ar is temos sukurta tema

Visko neskaiciau, uzteko to, kad niekam nieko irodineti nereikia. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 14, 12:17)
<p>Lutuke, seniai gal buvai LT, pramoko jau tuos komplimentus vyrai sakyti  rolleyes.gif </p>
<p>Aišku, kad įrodinėti nereikia. Aš pati pagalvoju, kad jeigu koks vyriškis akį uźmeta, tai viskas tvarkoje su tuo mano moteriškumu.  flirt.gif</p>
<p>  Jauna karta man labiau tuo atžvilgiu patinka, nebesiplėšo panelės, jos moteriškesnės, o vaikinai tokie labiau globėjiški patapę. Bent mano aplinkoje taip matau, bet gi visokių žmonių yra, ką čia besupaisysi. </p>

Sakyciau taiklus pastebejimai.
O ir kam peikti lt vyrus, jeigu gyveni n metu airijoj, ar kur ten, geriau apie vietinius vyrus pakalbetu.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 14, 20:47)
<p>Darbai savaime suprantama, kad parodo žmogaus požiūrį, bet turi būti ir žodžiai, tačiau jie neturi skirtis nuo darbų. Širdis ne avelė, šieno nepaduosi. Reikia ir poezijos gyvenime, nes proza  taip spalvingai nenuspalvina gyvenimo. O rutina  blogų darbų padaro, nes jau kai su vyru ilgai gyveni, tai neini kaip į pirmą pasimatymą. Todėl tą ugnį reikia pakurstyti ir nuolat. Jeigu vyrai myli akimis, tai moterys ausimis. Jeigu stengiamės mes dėl jų, tai jau reikėtų, kad abipusės pastangos būtų. Nauda tai abipusė, kai stengiamasi. </p>

tas man visiskai atvirksciai veikia lotuliukas.gif o dirbtinu ugnies kurstymu visai npripazystu smile.gif o gyvenimas musu toks, kad as ilgiuosi rutinos, man ji taip romantiskai atrodo, nes nelabai esu patyrusi gyvenime rutinos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 14, 21:47)
ATNEŠU NUORODĄ, PAMĄSTYMUI 
Per dideli lūkesčiai griauna santykius ;)

parasykit trumpai keliais sakiniais lietuviskai, labai tingiu skaityti rusiskai ir dar tiek daug smile.gif
jei apie lukescius, tai jie aplamai griauna gyvenima, bet is kitos puses tikslus reikia didelius tureti, ir pamazu link ju eiti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 14, 22:05)
Sakyciau taiklus pastebejimai.
O ir kam peikti lt vyrus, jeigu gyveni n metu airijoj, ar kur ten, geriau apie vietinius vyrus pakalbetu.

lotuliukas.gif o tai zinok cia lietuviu pilna, o lenku jauciu daugiau nei vietiniu, nezinau apie ka cia geriau sneketi smile.gif as siaip gi ne issikrtinai apie vyrus snekejau, o apie mus visus, nereikia neigti, kad pas mus tikrai nera kulturos dideles komplimetnu sakymo, serenadu dainavimo ir t.t. nu gal todel , kad as daugiau is zemaitijos puses, cia kaip per ta anekdota pas mus :
uzaugo sunus nebylys, ir viena diena mama isvire barscius, sunus:
- a ko druskas neideja
mama vos is klumpiu nenukrenta:
- suneli tu sneki, ko tiek metu nesnekeja
- a kad reikala nebuva.

taip ir su komplimentais, kai pasako vyras, kad myli, kad patinki, kad jam grazi, nu nejau reikia kas diena ta pati kartoti?nepatinka man dirbtinumai, kartais aisku pasakyti kazka malonaus, bet per daug man atvirkstine reakcija sukelia biggrin.gif

ir jei jums tai peikimas man tai ne, nemegstu labai plepiu vyru ir tu kurie komplimentus zarsto, matot kaip viskas reliatyvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 spalio 2018 - 21:24

Aš matyt esu tokia seniena, nes man patinka malonus bendravimas su žmonėmis ir kolegomis. Tokie  santykiai kuriami daug metų, atsiranda pasitikėjimas ir tuo jie žavūs.  Malonu komplimentus girdėti, o kai tinkamai atsakai, tai leidi vyrui būti vyrišku ir tai dar smagiau. Plepumas ir moters pastebėjimas yra du skirtingi dalykai, komplimentas iš galantiško vyro lūpų skamba kitaip, nei iš turgaus prekeivio. 

Galvoju, kad man pasisekė, kad pažįstu tokių vyrų, gal jų ir nėra daug jeigu taip sakot, net neįsivaizduoju. 

Atsakyti
O kam nepatinka malonus bendravimas? blink.gif
bet tam gi komplimentai nebutini tarp kolegu. Man uztenka normalaus, mandagaus bendravimo, be dirbtiniu sypsenu ir dirbtinu komplimentu biggrin.gif

patikslinisiu savo minti, savas vyras aisku grazu, kai zmonai pasako komplimentu karts nuo karu bet is sirdies, kada tikai norisi, kaip ir zmona vyrui kazka grazaus pasako, tai normalu, manau tarp zmoniu, kai veinas kita myli. O kai vyrai visom is eiles zarsto komplimentus, man nepatinka, taip pat nepatinka aplamai saldziabalsiai vyrai, as tokiem alergiska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 spalio 2018 - 22:31
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 14, 19:31)

Tiesiog tokio amžiaus kaip aš , moterys nebesiduoda engiamos,makaronų mums jau neprikabinsi.Net juokas ima,kai koks vyriškis pradeda pasakoti apie aukštas materijas, meiles-seiles ir  visokius altruizmus.

Pas jus chrestomatinis visiskai sugadinto mastymo pavyzdys.
Ji galima PAVYZDZIUI palyginti su suzaloto zmogaus psichika, kuris i aplinkinius ziuri, kaip i zzudikus, kurie tikk ir svajoja, kaip jam a peili ibesti ar nusauti ar nunuodyti.
Visi zinom, kad zudiku buna, bet tas zmogus, jau ne gyvena, jo egzistavimas skirtas ieskoti zudiku.
Gal tai butu adekvatu kur ekstremaliose salygose, bet sakysimmusu salygose, toks zmogus sulauktu tik gailescio.

Taip ir cia... Makaronu kabintoju aisku yra ir daug, bet kaii zmogus jau nieko daugiau nemato ir neisivaizduoja, tai toks yra beviltiskas
Atsakyti