Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 18, 00:08)
Tai jo, LT vyrai vakarieciu nelabai matyt nori, nes jos didesnius reikalavimus kelia nei ukrainietes.

O kam jiems tos pvz nelabai save priziurincios vokietes ar norveges? Ir dar gi vakarietem reiketu apsirupinusio.
Savo aplinkoj pazistu tris vyrus, kurie per pastaruosius kelis metus ukrainietes vede. Lietuviskai ismoko, dirbt dirba, tuos vyrus pasitemt vercia. Nes pacios grazios, prisiziurincios.
Yai kam vyrui kokia angle kur kaip sedi namie su chalatu, taip ir i maisto parduotuve nueit gali? Tuo tarpu anos gi i parde kaip i svente biggrin.gif . O vyrai akimis myli biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 18, 08:55)

visokių aišku gal yra, ir gal žiūrint kokios kartos. Mūsų karta, jaunesni gal jau daugiau kompleksų prisivarę, o senučių žinau, tai uch. Lietuvoje čia nunyktų. Jos ten uliavoja, dainuoja, kortuoja ir t.t. smile.gif

snekjau panasiai apie savo bendraamzius +-
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 18, 09:32)
<p>Gerai, čia su vazonu lotuliukas.gif Man vienas kadras skindavo gėles iš skvero, esančio miesto centre.Niekaip nesuprasdavau iš kur jis tokių miniatiūrinių rožyčių gaudavo, kol vieną kartą nėjom į restoraną, pro tą skverą.Žiūriu, mažos rausvos rožytės žydi,bujoja.O aš kaip dūra su tokių rožių  puokšte kulniuoju pro šalį. doh.gif Gerai,kad niekas policijai, tais laikais milicijai nepaskundė.</p>

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 18, 11:43)
snekjau panasiai apie savo bendraamzius +-

na čia kas ant kokių papuola. Iš mano amžininkų patirties, tai maskvietės karštesnės, aktyvesnės už ukrainietes buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 18, 11:44)
na čia kas ant kokių papuola. Iš mano amžininkų patirties, tai maskvietės karštesnės, aktyvesnės už ukrainietes buvo smile.gif

Nu labai daug nepazystu, kad galeciau gerai palyginti, bet man is esmes rusai ir ukraineiciai ar baltarusai nelabai skiriasi, tiek moterys, tiek vyrai. Salys gi milziniskos, tikrai visokiu yra, bet bendrais bruozais, tikrai nera jos visiskai nuolankios , bent kiek esu bendravusi. Taip moka susitvarkyti, save prisiziuri, pasipuosusios, pasitempusios, visos kiek zinau labai gerai gamina ir nemazai, moka su tais vyrais bendrauti ir is ju vilna velti biggrin.gif gal jos taip moka vaizduoti pries vyrus nuolankias? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 18, 09:23)
<p>cia kazkur yra tema apie pirma ar tai ispudinga pasimatyma..... kazkada skaiciau.kazkaip prisiminiau ; viena pasakojo kad vienas atsinese gele su vazonu nu ir ta turejo vaikscioti su vazonu visa pasimatymo laika  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

lotuliukas.gif
man vyras i pasimatymus jokiu geliu nei su vazonais, nei be netempe biggrin.gif ka su tom gelem pasimatyme daryti? nebent i namus ateina, tai gali is kart pamerkti, o taip, kam jos? O su vazonu man geriau, nei nuskintos, bet tik ne i pasimatyma, jas tempti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 18, 11:51)
gal jos taip moka vaizduoti pries vyrus nuolankias?  biggrin.gif

Nuolankumas yra toks pats sugebejimas, kaip susineketi uzsienio kalba.

naudoji kai reikia ir tai nera vaizdavimas ar apgaule.

Nuolankumas yra priemone, kaip peilis plaktukas ar sluota. Jei moki - imi ir naudojiesi, kai reikia.

Dauguma jusu tiesiog nemokat... Iskiepijo,, kad tai geda ar zemina saviverte...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 18, 11:55)
Nuolankumas yra toks pats sugebejimas, kaip susineketi uzsienio kalba.
naudoji kai reikia ir tai nera vaizdavimas ar apgaule.
Nuolankumas yra priemone, kaip peilis plaktukas ar sluota. Jei moki - imi ir naudojiesi, kai reikia.
Dauguma jusu tiesiog nemokat... Iskiepijo,, kad tai geda ar zemina saviverte...

kaip ir visa kita yra naturalus nuolankumas, is sirdies ir yra ismkta priemone kitu manipulliaciniais tikslais. su viskuo tas pats su meile, pasiaukojimu, draugyste, sypsena... mirksiukas.gif
as nesu nuolanki is prigimties, o manipuliuoti zmonemis nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 18, 12:34)
kaip ir visa kita yra naturalus nuolankumas, is sirdies ir yra ismkta priemone kitu manipulliaciniais tikslais.

Kokios jus nemoteriskos!!!

O kaip sakysim mandagi kalba? AR tai priemone manipuliacijai, ar tai reiskia, kad zmogus nemoka keiktis grasinti siusti nx?
Taip iseina, kad jei maloniai bendrauji - tai padlaiziauji
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 18, 12:38)

O kaip sakysim mandagi kalba? AR tai priemone manipuliacijai, ar tai reiskia, kad zmogus nemoka keiktis grasinti siusti nx?

padlaiziavimas susijes su kazkokiu tikslu savanaudisku siekimu, o mandagumas, kultura dazniausiai nera susije. tai kaip "nevok" ar "nezudyk", tiesiog gerbiame kita zmogu, neizeidinejame jo ir tiek. jokios naudos sau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 18, 12:38)

nu ka padarysi cem bagaty biggrin.gif

yra mandagi kalba ir yra padlaizavimas, du skirtingi dalykai, ir noras manipuliuti dar atskiras dalykas. pvz gali paprasyti kita, kad kazka padarytu ir priimi jo ne, jei jis nenori, yra prievarta, kai priverti kazka kita daryti ir yra manipuliacija, kai priverti daryti kazka kita, ko jis nenori, bet netiesiogiai.
man nepatinka tokie uzslepti zaidimai ir manipuliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 spalio 2018 - 12:04
As siandien pabusiu savanaudiska. Eisiu i susitikima su musu Serais Admirolais. Kelsiu su jais šampano taure ir linkciosiu galva i bet ka, ka jie pasakys. biggrin.gif Kaip supratau, tai tik as viena busiu is gidu, kiti bijo eiti, tipo jausis nesmagiai su TOKIAIS zmonemis. Kazkokie bailiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 18, 13:43)
As siandien pabusiu savanaudiska. Eisiu i susitikima su musu Serais Admirolais. Kelsiu su jais šampano taure ir linkciosiu galva i bet ka,  ka jie pasakys.  biggrin.gif Kaip supratau,  tai tik as viena busiu is gidu,  kiti bijo eiti,  tipo jausis nesmagiai su TOKIAIS zmonemis. Kazkokie bailiai.  rolleyes.gif

vargsai zmones, kaip galima bijoti kitu zmoniu (turiu omeny, ne manjaku kokiu)? biggrin.gif

o as atrdau nauja patiekala -jack fruit , labai skanu, idomus toks vaisius, su preskoniais atitinkamais, jis nesaldus, kazkuom gal panasus i cukinija, kokiu prieskoniu pridesi ta ir gausi, struktura kieta, neistysta kaip cukinija, nu riekia paragauti biggrin.gif
siandiena mano pietus jack fruit su curry prieskoniasi, avizirniai , ir salotos su pomidorais, agurkais tongue.gif

ne visai taip, bet panasiai vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As siandien pabusiu savanaudiska. Eisiu i susitikima su musu Serais Admirolais. Kelsiu su jais šampano taure ir linkciosiu galva i bet ka,  ka jie pasakys. 

Pasikeikt nepamirsk ir botagelio per subinytes padauzyt biggrin.gif .
Papildyta:
As siandien pabusiu savanaudiska. Eisiu i susitikima su musu Serais Admirolais. Kelsiu su jais šampano taure ir linkciosiu galva i bet ka,  ka jie pasakys. 

Pasikeikt nepamirsk ir botagelio per subinytes padauzyt biggrin.gif .
Atsakyti