Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Užlekiu trumpam. daug čia prikalbėjot. Bandysiu trumpai, kaip visada  :lol:

Vaidinti prieš vyrus nereikia, bet reikia leisti vyrams pasijausti vyrams, tada viskas susidėlios į vietas. Todėl aš nevaikštau su santechniniais raktais ir replėmis. Man labiau tinka  rankinukas, aukštakulniai, dar puodai, šaukštai ir gėlių vazonai  :lol: Ir dar reikėtų, kad prilaikytų mane, kai su tais aukštakulniais einu ir vazoną paneštų, nes man persunku  :P

Tęsiant vazonų temą, apie tą pasimatymą, tai čia tai geras. :lol: Na bet galvojant iš kitos pusės, tai reikia įvertinti ir vyriškio pastangas. Gal jis labai praktiškas, nori, kad ilgai jį prisimintų, o gal jam pirmas pasimatymas, gi žmogus tai stengėsi, tai gi  ne gėlės iš skvero.  :bigsmile:

Dėl slavių, tai jos užuodžia kur pinigai ir dėl jų, na dėl geresnio gyvenimo, labai jau pasistengia. Bet ne vienas toks atvejas, kad pasistengusios dėl vieno vyriškio, vėliau jau gali stengtis ir dėl kito, ištikimybės laukti nereikėtų. Dėl tikro ir nuoširdaus prieraišumo buvimo, ar net meilės, aš labai suabejočiau. Ir jos žino vyrų silpnas vietas, tuo ir naudojasi, apsuka jiems galvas. Gaila man tų lietuvių vyrų, bet na gi nori kokios gražuolės šalia, bent laikinai, tai ką darysi.  Jos neįrodinėja kokios jos emancipuotos ir nepriklausomos moterys ir vyrus tai paperka, jie nori būti tiesiog vyrais ir jos jiems leidžia taip pasijusti. Juolab kai lietuvaitės mūsų  suvyriškėjusios yra, tai ką tiems vyrams daryti ir dairosi į slaves.  :4u:

Tik nesuabsoliutinkite, manau visur visokių žmonių yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 18 spalio 2018 - 14:06
O as manipuliuoju zmonemis. Ne visais ir ne daznai.
Bet zvalgymasis bembio akimis, kas pades geliu vazona panesti irgi yra manipuliacija.
Atsakyti

O tai, jei vyram neleisim pasijaust vyrais,jie nesijaus vyrais? blink.gif va man del to patinka, savim pasitikintis vyrai, kurie nepriklausomai nuo moteru zino kas jie ir kaip jiem jaustis biggrin.gif

As su replem irgi nevaikstau, bet ne kad vyrui kazka leisciau pajausti, o siaip man nepatinka tokie darbai, susizeisti greit galima , del tos pacios priezasties ir aukstakulniai nepatinka biggrin.gif
Man patinka jaustis gerai, tame kas esu, be papildomu aksesuaru, kad tai irodyciau kazkam biggrin.gif nei luosintis, nei zemintis, nei maivytis nesiruosiu nei pries viena vyra, kad jis pasijaustuvyru ir uzuojautos irgi nenoriu ir ziurejimo i save, kaip i neigalia...ka is tikro valioju ta ir padarau, jei per sunku, ka pakelti tai prasau vyro, be jokiu uzuolanku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 10 18, 15:22)
O as manipuliuoju zmonemis. Ne visais ir ne daznai.
Bet zvalgymasis bembio akimis, kas pades geliu vazona panesti irgi yra manipuliacija.

gerai,kad bent prisipazysti biggrin.gif aisku nesamoninigai mes manipuoliuojam vieni kitais, as gal turejau omeny labiau samoninga elgesi, va dabar darysiu taip ir tada jis tures daryti taip, pvz nualpti laiku ir vietoje i vyro glebi, kaip daznai per rusiskus kinus rodo lotuliukas.gif

kaip vaikelis auga?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 18, 15:04)

<p>Dėl slavių, tai jos užuodžia kur pinigai ir dėl jų, na dėl geresnio gyvenimo, labai jau pasistengia. Bet ne vienas toks atvejas, kad pasistengusios dėl vieno vyriškio, vėliau jau gali stengtis ir dėl kito, ištikimybės laukti nereikėtų. Dėl tikro ir nuoširdaus prieraišumo buvimo, ar net meilės, aš labai suabejočiau. Ir jos žino vyrų silpnas vietas, tuo ir naudojasi, apsuka jiems galvas. Gaila man tų lietuvių vyrų, bet na gi nori kokios gražuolės šalia, bent laikinai, tai ką darysi.  Jos neįrodinėja kokios jos emancipuotos ir nepriklausomos moterys ir vyrus tai paperka, jie nori būti tiesiog vyrais ir jos jiems leidžia taip pasijusti. Juolab kai lietuvaitės mūsų  suvyriškėjusios yra, tai ką tiems vyrams daryti ir dairosi į slaves.  4u.gif</p>
<p>Tik nesuabsoliutinkite, manau visur visokių žmonių yra.</p>
<p> </p>
<p> </p>

Tik nepavydim 4u.gif
https://www.15min.lt...lis-1050-895830
Labai grazi moteris, turi grazia seima. tongue.gif

Beje, kur pazistu kas vede mergina is Ukrainos, tai vienas vyras isvis issiskyres ir su vaiku buvo. 35 metai, nei nuosavo gyvenamo ploto, alga apie 800 ir alimentus moket dar vaikui turi. Tai nezinau jau kuom jis ta ukrainiete papirko, nebent jau ten visai kazkur blogai gyveno. Atvaziavo cia, kol kalbos mojesi, sunkiai darbo paieskos vyko. Nuvaziavo i Kijeva, baige sunu/ kaciu kirpimo kursus( ten 3 kart pigiau nei pas mus), vel grizo i Lietuva, issinuomavo patalpas, atsidare sunu kirpykla. Pradzia sake sunki labai buvo. Bet jau isivaziavo, pasieme paskola buta isigijo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 18, 15:36)
Tik nepavydim 4u.gif
https://www.15min.lt...lis-1050-895830
Labai grazi moteris, turi grazia seima. tongue.gif

Beje, kur pazistu kas vede mergina is Ukrainos, tai vienas vyras isvis issiskyres ir su vaiku buvo. 35 metai, nei nuosavo gyvenamo ploto, alga apie 800 ir alimentus moket dar vaikui turi. Tai nezinau jau kuom jis ta ukrainiete papirko, nebent jau ten visai kazkur blogai gyveno. Atvaziavo cia, kol kalbos mojesi, sunkiai darbo paieskos  vyko. Nuvaziavo  i Kijeva, baige sunu/ kaciu kirpimo kursus( ten 3 kart pigiau nei pas mus), vel grizo i Lietuva, issinuomavo patalpas, atsidare sunu kirpykla. Pradzia sake sunki labai buvo. Bet jau isivaziavo, pasieme paskola buta isigijo.

ten tie,kurie mergina isprievartavo kazkada, paskui vienas ja vede, kysius dave?

vidutine alga Ukrainoje apie 200e, vidutine. kazin ar yra skurdesne salis pagal kainas ir atlyginuimus siuo metu pasaulyje, Europooje tai tikrai skurdziausia, dar pridekim neramumus, kara, tai gal is tokios aplinkos belekur gerai...nors buna gi zmones ir isimyli...
Labai pas mus padaugejo rusakalbiu, itariu ukrianieciu, po to, kai jiem dave leidima laisvai vaizuoti i ES salis.
Atsakyti
Nei pavydim, nei nepavydim. Grazi ta Tatjana, bet vienoms uztenka but grazioms, turet vyra, kitoms reikia kazko kito.
Beje, dvyniai tai ne lietuviai, tai pavyzdys netinka.
Atsakyti

Mergaitės, aš gi sakiau, kad nesuabsoliutinkite. Pavydo nėra, nes neturiu dėl ko joms pavydėti. Jeigu žmonėms gerai, tai tegu gyvena, kas su kuo nori. Tiesiog žinau tokių pavyzdžių ir dalinuosi savo pastebėjimais ir pamąstymais. 

Pilna gražių lietuvių moterų, bet jeigu tempia maišus apsikrovusios, nes gi stiprios, tai kur tas jų grožis, moteriškumas ir elegancija. O dėl grožio gera patarlė rusų yra: neradys krasyvai, a radys ščiastlyvai (nemoku rašyti lotyniškomis raidėmis  :oh: ) Toks labai jau sąlyginis dalykas tas grožis. 

O aukštakulniai, replės ir visi kiti įrankiai, tai čia reikia netiesiogai suprasti, o perkeltine prasme. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 18 spalio 2018 - 14:49
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 18, 15:27)
gerai,kad bent prisipazysti  biggrin.gif aisku nesamoninigai mes manipuoliuojam vieni kitais, as gal turejau omeny labiau samoninga elgesi, va dabar darysiu taip ir tada jis tures daryti taip, pvz nualpti laiku ir vietoje i vyro glebi, kaip daznai per rusiskus kinus rodo lotuliukas.gif

kaip vaikelis auga?

Dariau kazkada eksperimenta. Vienas vyras, kuris anksciau manes nepazinojo, matydavo tik su suknelemis ir aukstakulniais, visada pasidaziusia ir su sypsena. Pradejo atidarineti duris, sakyti komplimentus ir t.t.
Kitas vyras matydavo su dzinsais ir bekulniais, nepasidaziusia, dar koki riebesni anekdota papasakodavau ir kaip pati viska remontuojuosi. Niekada nera pasisiules padeti ka panesti ar duris atidares biggrin.gif
Kaip save pozicionuoji, taip ir mato biggrin.gif

Auga gerai, ka tik tris valandas lauke pravaiksciojom, as jau noriu namo, o vis dar miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 18 spalio 2018 - 14:47
QUOTE(kin @ 2018 10 18, 15:47)
Dariau kazkada eksperimenta. Vienas vyras, kuris anksciau manes nepazinojo, matydavo tik su suknelemis ir aukstakulniais, visada pasidaziusia ir su sypsena. Pradejo atidarineti duris, sakyti komplimentus ir t.t.
Kitas vyras matydavo su dzinsais ir bekulniais, nepasidaziusia, dar koki riebesni anekdota papasakodavau ir kaip pati viska remontuojuosi. Niekada nera pasisiules padeti ka panesti ar duris atidares  biggrin.gif
Kaip save pozicionuoji, taip ir mato  biggrin.gif

Auga gerai, ka tik tris valandas lauke pravaiksciojom, as jau noriu namo, o vis dar miega.

biggrin.gif na taip, tik nuo musu priklauso musu paciu gyvenimas. Kaip ten Virga sake, motris stato,moteris griauna, sutikciau tik pridejus zodzius, - savo gyvenima.
bet tai cia nera kazkokios manipuliacijos biggrin.gif

saunu, gerai vaikam lauke, man del to patiko su vaikais name gyventi ne bute, pastatei prie lango vezimuka ir miega sau biggrin.gif
Atsakyti

Kaip šauksi taip ir atsilieps, apie tai ir rašiau pirmojoje žinutėje. Jeigu norim dėmesio, tai ir jo gausim, o jeigu panešam viską pačios, tai kam tokiai moteriai duris atidarinėti, o apie komplimentus, tai jau visai reikia pamiršti

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 15:43)
Nei pavydim, nei nepavydim. Grazi ta Tatjana, bet vienoms uztenka but grazioms, turet vyra, kitoms reikia kazko kito.
Beje, dvyniai tai ne lietuviai, tai pavyzdys netinka.

O koks skirtumas lietuviai jie ar lenkai. Gime, gyvena Lietuvoj.
Kalba buvo, lad slaves pas kitus bega.
Nzn, mano anyta slave, ten aisku su savais priciudais, bet seimos vertybes buvo pagarba, istikimybe.

Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 18, 15:44)

<p>Pilna gražių lietuvių moterų, bet jeigu tempia maišus apsikrovusios, nes gi stiprios, tai kur tas jų grožis, moteriškumas ir elegancija.

As tikrai nemaciau Lietuvoj poru, kur vyras eina rankas i kisenes susikises, o moteris tempia maisus.
Tik pas romus taip yra.
Atsakyti
Nu ***** mergos. Kokios jus... viska i remus statote. Tikrai gyvenime taip ner viskas lentynelese. Pvz man darbe sakydavo, kad as nemoteriska, nes ir nusikeikiu, ir pyragu nekepu (t. Y. Neatnesu i darba jiem lotuliukas.gif) bet duris atidaro VISADA. Siaip visada visi atidaro, nors gal nesu atkreipus demesio. Bet as visokia bunu. Galiu eit su suknele i alaus bara ir riebu anekdota papasakot. Galiu prisukt varzta ir tada iskept skanu pyraga. Ir t.. T. Kaip kazkuri cia idejot straipsni, svarbiausia - kokios viduj jauciames. Tada ir is po dzibsu bei apsmukusiu marskineliu spinduliuos moteriskumas mirksiukas.gif
Atsakyti