Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Papildyta:
Apie buvusius praeities siuksles vaikus jau rasiau.

Žinau seniai nuomonę, bet kas kartą būnu nukertama ir šokiruota.Jau esu tokias mintis girdėjusi, todėl ir pasirinkau gyvenimą viena.Ir kuo toliau, tuo labiau nesigailiu..Nors  niekas mano vaiko nepavadino taip.

Taip, aš visiškai sugadinta, gal feministė, gal kekšė, bet mano vaiko nebūtų skriaudęs joks vyras.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 10 22, 13:26)

Zmogus yra indas, ekstrimaliu situacijos metu, pasirodo tikras to indo turinys.

Is gero gyvenimo zmones nesiskiria, ju seimu neistinka krize.

1. As to indo turinio neslepiu, bet rodau visais kampais. Realiame gyvenime del to priekaistu nesulaukiau net is buvusiu uosviu. Tai jau kazko jus nesupratot matyt apie ta turini indo.

2. Padoriu moteru taip pat neprievartauja, reiktu atidziau pamatuot sijono ilgi tokioms ir paziuret kokiomis gatvemis vaiksciojo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:27)
Kokie tie "specifiniai poreikiai"?

Moterisku dalyku vyrai nesuvokia, tai jie indeferentiski - esme kaip viskas pateikta.

Bet va del smurto, tai visuomet sulaukdavau vyru zavejimosi.

Vel nesenai skaiciau. Kad vyrai viska puikiausiai suvokia. Vaikai-beriukai-vyrai gyvenimo pazinio pradmenys gauna is motinu t.y. moteru. Ir jie puikiai viska supranta.
Beje nera gamtoje tik vyrisku vyru, ir tik moterisku moteru. Vinaip ar kitaip mes visi turime labiau ar maziau isreikstas kitos lyties savybes.

Neandartalieciai gali pateisinti smurta, nes neuztenka smegenu argumentams. Zmones musa, silpni, savimi nepasitikintis zmones, dazniausiai itakoti zemo intelekto, kulturos trukumo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:17)
Daugybe moteru nevaisingos, kokia nauda is ju gimdu, eik i atitinkama nevaisingumo skyreli ir jas ten pi..avok. Jau kai kurios bande.
Bobos ziaurios viena kitai

tu nezinai kokias funkcijas atlieka gimda ir kiausides, kai nera nestumo stadijoje?
pi...vojji tu moteris tik tu , nes tau moterimi patampama, kai isistatoma nauja p..te uz 10k

taip, yra moteru be gimdu, isimtos pvz per operacijas, yra nevaisingu, bet tai yra ligos, sutrikimai, kuriuos , jei galima gydo, jos nera maziau moterys, bet vyras nusipjoves organa isidejas kazka panasaus i mot lyt organus, netampa moterimi. Butu paprasciau, jei pase jusm detu lyti - trans ir visiem butu viskas aisku, nes sutrikimai jums ne kune , o galvoje, ka cia ir sako tau moterys ir taip nereiktu blaskytis nereiktu meginti buti, nei vyru, nei moterim, o buti savimi.

o del tu siuksliu taip ir neatsakei, jei darai prielaida, kad pasikeitus aplinkybem tu gali ismesti zmona i siuksline, tai tu niekuom nesiskiri nuo tu moteru, kurios sako, kad pasikeitus aplinkybem, jos issiskirtu, reiskia zmona negali tavim pasitiketi 100 proc niekada, reiska tu toks pats siuskle, kaip tos moterys ,anot taves, kurios suvokia, kad galima ir issiskirti, jei kazkas klostosi ne taip, tu gi pats toksai, tik prisiimti atsakomybes nenori, nenorejai pats skirtis, paskatinai skirtis zmona... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:23)
Na taip jie nepasakytu apie gyvenima IKI SKIRYBU. Jus turetumet maziau viska primityvinti.
O dabar kokia ju nuomonee, tai manes nedomina, nes jie nurasyti.

o tu kaip pasakytum apie gyvenima iki skyrybu buvo ten koks geris? juk sakei skyrybos viska uzbraukia ir net geris virsta sudu ar ne? tai gal jie irgi taip masto?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:32)
1. As to indo turinio neslepiu, bet rodau visais kampais. Realiame gyvenime del to priekaistu nesulaukiau net is buvusiu uosviu. Tai jau kazko jus nesupratot matyt apie ta turini indo.

2. Padoriu moteru taip pat neprievartauja, reiktu atidziau pamatuot sijono ilgi tokioms ir paziuret kokiomis gatvemis vaiksciojo

1. Manau nekas netiki cia tavo pareiskimu.

2. Kaip ir padorus, save gerbiantys vyrai neprievartaus su per trumpu sijonu moteru.

Pagaliau aciu dievui yra sitatymai, kurie tokius erelius "doroves sergetojus" nugruda i kaliuze, o kameros draugai, nepriklausomai nuo to kad devimos kelnes, atlieka profilaktini darba...

Beje, tik neapsimesk kad vel metai mistinius kabliukus ir manipuliuoji zmonemis. SM diskusijos dalyvius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 10 22, 13:34)
Neandartalieciai gali pateisinti smurta, nes neuztenka smegenu argumentams. Zmones musa, silpni, savimi nepasitikintis zmones, dazniausiai itakoti zemo intelekto, kulturos trukumo.

ir iš keršto, kai kito būdo nelieka
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 22, 13:29)
Žinau seniai nuomonę, bet kas kartą būnu nukertama ir šokiruota.

jsi to ir siekia biggrin.gif kazin dar kokia tikra jo nuomone apie viska, bet ci auzsidejes tam tikra kauke...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 10 22, 13:38)
Beje, tik neapsimesk kad vel metai mistinius kabliukus ir manipuliuoji zmonemis. SM diskusijos dalyvius.

Jus nepastebejot, kad pereita i kita stadija.

Pirma stadija buvo, kai nepastebi manipuliavimo.

Antra stadija yra, kai nera manipuliavimo, o jis jau vaidenasi visur.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 22, 13:41)
jsi to ir siekia  biggrin.gif  kazin dar kokia tikra jo nuomone apie viska, bet ci auzsidejes tam tikra kauke...

Gal ne as kauke, o jus akiu neissiplove? Kazkaip Montevertei nera problemu mane suprasti. SUprasti tai nereiskia pritarti, suprasti tai reiskia sugebet prognozuot.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:48)
Jus nepastebejot, kad pereita i kita stadija.

Pirma stadija buvo, kai nepastebi manipuliavimo.

Antra stadija yra, kai nera manipuliavimo, o jis jau vaidenasi visur.

Pupuliu, nesusireiksmink.

Tu tai danziausiai naudoji, kaip atmazke, kai prispaudzia tavo apsikta uodega. Paskutini karta diskusijoje su Hmmm...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:50)

Gal ne as kauke, o jus akiu neissiplove? Kazkaip Montevertei nera problemu mane suprasti. SUprasti tai nereiskia pritarti, suprasti tai reiskia sugebet prognozuot.

Prognoze.

Klaiki, liudna senatve. Vienisas ir neikam nereikalingas.
Atsakyti

Demagogija.

Per zmogaus gyvenima, nesvarbu vyras, ar moteris, prioritetai keiciasi vietomis, jie 1. nera statiski, o kintantys priklausomai nuo aplinkybiu.

Pritariu merginom kurios teigia, kad 2. vaikai ir tevai tai yra nekintanti duotybe. Kaip partneriai, investuok i juos neivenstavus gali kisti. Na tarkim, kad po gimdymo papai nutyso, ar pilvo sienele suglebo ir t.t. Jei nori buti neistikimu pasiteisinimo atmazkiu galima rasti aibes.

Kad ir jusu rasomas pvz. As aplamai nesuprantu 3. kodel priespastatomas vyras ir vaikas? Ar vaikas yra tik moters, ar ir vyras, kaip brandi asmenybe turi nesti atsakomybe uz vaika?

Mane tarkim stebina jusu infantili pozicija. Na kiek gi tos moterys su tais vaikais cackinasi? Manau, kad visi suprantam kad rupinimasis vaiku skiraisi priklausomai nuo jo amziaus. Kuo mazesnis vaikas, tuo didesnis demesys. Zinoma vaikas auga, atsiranda kitokie veiksniai reikalaujantays 4.  ABIEJU TEVU DEMESIO. Manau brandus zmones tai supranta, del sios prezasties vienas kitam pretenziju nereiskia, beje rupinimasis vaiku neretai 4samonngus tevus suartina, nei atstumia. Dazniausiai krize istinka kai infatilus vyras keldina savo interesus auksciau nuosavo vaiko poreikiu, toks perauges kudikelis, nesugebantis suvokti, kad apart jo poreikiu pasaulyje yra dar ir kiti poreikiai, JO VAIKO, kurie negali buti atideti.

Sakot tikri vyrai ko nors negave gali nuklysti i kaire... Abejoju ar tai galima sieti su 5. TIKRO VYRO ivaizdziu.
Beje, moerys irgi gali eiti i kaire. Ir tada visos moterys kales...
Nezinau, man taip primena smelyno razborkes.

Ir dar toks pastebejimas, kodel argumetais pasirenkami krastutinumai? Toksiski tevu ir vaiku santikiai. Jusu aplinkoje tai yra norma? Ar butent jus ir esate tas islepintas demesio vaikas, net budamas suages nesugebat suvokti, kad apart "vyro interesu" tenkinmo 6. oteris gali tureti ir kitus poreikius. O tai cia dabar gasdina "vyras nuklys, vyras iseis". Na ir lai eina, jei nesugeba nesti atsakomybes.

Ar tamstos patirtis su vyru nekokia, kad tiek tulžies išliejote? Nelaiminga gal esate? Apgailestauju tik tada.  :4u:

1. Apie tai ir nekalbėjau, nesiplėčiau.

2. Net ir nesiginčiju, kad nekintanti duotybė. O investuoti į santykius turi abu, tiek vyras tiek moteris, tik aš kalbu iš moters pozicijos.

3. Niekas nieko nepriešpastatomas, kalba ėjo apie dėmesio paskirstymą ir t.t. Pati auginau ir žinau apie ką kalbu, apie santykius su vyru neaiškinsiu, bet abu esame laimingi gyvendami kartu, net vadovaujantis savo infantiliu mąstymu, gal būtent dėl to ir laimingi.  

4. Kalbėjau, kad vyras neturėtų rūpintis vaiku? Lyg ir nekalbėjau. Ir kad nesuartina nekalbėjau ir daug kas ten parašyta neaptariau ir savo nuomonės neišreiškiau.  

5. Apie tikrus vyrus nebuvo net kalbos. Bet skiriasi šeimos, kai kažkieno poreikiai ilgą laiką netenkinami, o poreikių yra visokių. O dar reikėtų tą tikro vyro sąvoką išsiaiškinti  :hm:

6. O kas jums sako, kad aš neturiu poreikių ir jie nepatenkinti? ir kad interesų neturiu? Net labai jų turių ir aukštų siekių turėjau, įgyvendinti ir jie. Ir vyras mano dvasiniams augimui ir tobulėjimui anei karjeros siekimui neprieštaravo, ir neprieštarauja, tiesiog žavisi savo žmona ir  aš tai vertinu. Gal aš tiesiog pasiekiau kitą lygį, kai mano visi poreikiai patenkinti ir tenkinami ir be savo poreikių dar matau aplinkui kitus žmones su poreikiais. Kadangi vaikų auginimo stadija jau praėjo, universitetai jau baigti ir bambagyslė nukirpta, gyvena savo gyvenimą, tai liko kiti man artimi žmonės, kuriems galiu to dėmesio skirti, neužmirštant ir savųjų poreikių. Gal pradėkim nuo meilės sau, kad turėtume suvokimą, kad visiems jos reikia. 

Atėjo feministė ir papylė minčių kratinį, na užtariau vyrus, kad ir jie žmonės, vargeli tu vargeli ir kur tas mano protas buvo, šitaip susimoviau :hm:  :frusty: . Mano tokia nuomonė ir man ta mano nuomonė padeda kurti darnius ir meile grįstus santykius tiek su vaiku, tiek su vyru, tie su tėvais ir tiek su mane supančiais kitais žmonėmis. O jeigu kalbate iš savo patirties, kaip ir aš, tai man labai gaila, kad jums kažkas nepasisekė su vyru.  :4u: Tiesiog augau nuo vaikystės meilėje, tai ja ir dalinuosi, ir svarbiausia man negaila jos. O žmonės, su kuriais man nepakeliui, tai eina kitais keliais nei aš. 

Panašu, kad susidarėt apie mane nuomonę, kad esu kaip  tos nuolankios avelės vedamos pjauti, tai labai apsirinkate.  Neužtenka vien proto gyvenant santuokoje, dar kartais reikia ir išminties tiek moterims tiek vyrams, kad suprastų, kas yra teisinga, o kas ne. :4u:

Na į kiekvieną sakinį neatsakiau, kadangi minčių daug, tai tik į kai kuriuos. Jau jūs man atleiskit, minėjau, kad aš blondinė. Ar iš manęs galima norėti ką protinga išgirsti? Aišku, kad ne   :lady:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 22 spalio 2018 - 13:29
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 13:27)
Kokie tie "specifiniai poreikiai"?

Moterisku dalyku vyrai nesuvokia, tai jie indeferentiski - esme kaip viskas pateikta.

Bet va del smurto, tai visuomet sulaukdavau vyru zavejimosi.

kas juos sužavėdavo?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 22, 14:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72239701" data-time="1540202052">
<div>
<p>Demagogija.
Per zmogaus gyvenima, nesvarbu vyras, ar moteris, prioritetai keiciasi vietomis, jie <strong>1.</strong> <strong>nera statiski, </strong>o kintantys priklausomai nuo aplinkybiu.
Pritariu merginom kurios teigia, kad <strong>2. vaikai ir tevai tai yra nekintanti duotybe. </strong>Kaip partneriai,<strong> investuok i juos neivenstavus gali</strong> kisti. Na tarkim, kad po gimdymo papai nutyso, ar pilvo sienele suglebo ir t.t. Jei nori buti neistikimu pasiteisinimo atmazkiu galima rasti aibes.
Kad ir jusu rasomas pvz. As aplamai nesuprantu<strong> 3. kodel priespastatomas vyras ir vaikas</strong>? Ar vaikas yra tik moters, ar ir vyras, kaip brandi asmenybe turi nesti atsakomybe uz vaika?
Mane tarkim stebina jusu infantili pozicija. Na kiek gi tos moterys su tais vaikais cackinasi? Manau, kad visi suprantam kad rupinimasis vaiku skiraisi priklausomai nuo jo amziaus. Kuo mazesnis vaikas, tuo didesnis demesys. Zinoma vaikas auga, atsiranda kitokie veiksniai reikalaujantays <strong>4.</strong>  <strong>ABIEJU TEVU DEMESIO. </strong>Manau brandus zmones tai supranta, del sios prezasties vienas kitam pretenziju nereiskia, beje rupinimasis vaiku neretai <strong>4</strong>. <strong>samonngus tevus suartina, nei atstumia. </strong>Dazniausiai krize istinka kai infatilus vyras keldina savo interesus auksciau nuosavo vaiko poreikiu, toks perauges kudikelis, nesugebantis suvokti, kad apart jo poreikiu pasaulyje yra dar ir kiti poreikiai, JO VAIKO, kurie negali buti atideti.
Sakot tikri vyrai ko nors negave gali nuklysti i kaire... Abejoju ar tai galima sieti su <strong>5</strong>. T<strong>IKRO VYRO ivaizdziu.</strong>

Beje, moerys irgi gali eiti i kaire. Ir tada visos moterys kales...

Nezinau, man taip primena smelyno razborkes.
Ir dar toks pastebejimas, kodel argumetais pasirenkami krastutinumai? Toksiski tevu ir vaiku santikiai. Jusu aplinkoje tai yra norma? Ar butent jus ir esate tas islepintas demesio vaikas, net budamas suages nesugebat suvokti, kad apart "vyro interesu" tenkinmo <strong>6. oteris gali tureti ir kitus poreikius.</strong> O tai cia dabar gasdina "vyras nuklys, vyras iseis". Na ir lai eina, jei nesugeba nesti atsakomybes.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ar tamstos patirtis su vyru nekokia, kad tiek tulžies išliejote? Nelaiminga gal esate? Apgailestauju tik tada.  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>1. Apie tai ir nekalbėjau, nesiplėčiau.</p>
<p>2. Net ir nesiginčiju, kad nekintanti duotybė. O investuoti į santykius turi abu, tiek vyras tiek moteris, tik aš kalbu iš moters pozicijos.</p>
<p>3. Niekas nieko nepriešpastatomas, kalba ėjo apie dėmesio paskirstymą ir t.t. Pati auginau ir žinau apie ką kalbu, apie santykius su vyru neaiškinsiu, bet abu esame laimingi gyvendami kartu, net vadovaujantis savo infantiliu mąstymu, gal būtent dėl to ir laimingi.  </p>
<p> </p>
<p>4. Kalbėjau, kad vyras neturėtų rūpintis vaiku? Lyg ir nekalbėjau. Ir kad nesuartina nekalbėjau ir daug kas ten parašyta neaptariau ir savo nuomonės neišreiškiau.  </p>
<p> </p>
<p>5. Apie tikrus vyrus nebuvo net kalbos. Bet skiriasi šeimos, kai kažkieno poreikiai ilgą laiką netenkinami, o poreikių yra visokių. O dar reikėtų tą <strong>tikro vyro </strong>sąvoką išsiaiškinti  g.gif</p>
<p> </p>
<p>6. O kas jums sako, kad aš neturiu poreikių ir jie nepatenkinti? ir kad interesų neturiu? Net labai jų turių ir aukštų siekių turėjau, įgyvendinti ir jie. Ir vyras mano dvasiniams augimui ir tobulėjimui anei karjeros siekimui neprieštaravo, tiesiog žavisi savo žmona ir  aš tai vertinu. Gal aš tiesiog pasiekiau kitą lygį, kai mano visi poreikiai patenkinti ir be savo poreikių dar matau aplinkui kitus žmones su poreikiais. Kadangi vaikų auginimo stadija jau praėjo, universitetai jau baigti ir bambagyslė nukirpta, gyvena savo gyvenimą, tai liko kiti man artimi žmonės, kuriems galiu to dėmesio skirti, neužmirštant ir savųjų poreikių. Gal pradėkim nuo meilės sau, kad turėtume suvokimą, kad visiems jos reikia. </p>
<p> </p>
<p>Atėjo feministė ir papylė minčių kratinį, na užtariau vyrus, kad ir jie žmonės, vargeli tu vargeli ir kur tas mano protas buvo, šitaip susimoviau g.gif  frusty.gif . Mano tokia nuomonė ir man ta mano nuomonė padeda kurti darnius ir meile grįstus santykius tiek su vaiku, tiek su vyru, tie su tėvais ir tiek su mane supančiais kitais žmonėmis. O jeigu kalbate iš savo patirties, kaip ir aš, tai man labai gaila, kad jums kažkas nepasisekė su vyru.  4u.gif Tiesiog augau nuo vaikystės meilėje, tai ja ir dalinuosi, ir svarbiausia man ne gaila jos. </p>
<p> </p>
<p>Panašu, kad susidarėt apie mane nuomonę, kad esu kaip  tos nuolankios avelės vedamos pjauti, tai labai apsirinkate.  Neužtenka vien proto gyvenant santuokoje, dar kartais reikia ir išminties tiek moterims tiek vyrams, kad suprastų, kas yra teisinga, o kas ne. 4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Na į kiekvieną sakinį neatsakiau, kadangi minčių daug, tai tik į kai kuriuos. Jau jūs man atleiskit, minėjau, kad aš blondinė. Ar iš manęs galima norėti ką protinga išgirsti? Aišku, kad ne   lady.gif</p>

Tiesiog negerbiu bybiagalviu, kurie mano kad visas pasaulis sukasi aplik ju genitalijas.

1. O kur as teigiau, kad tamsta kalebjote? Cia as parasiau.
2. O as kalbu apie ABU TEVUS, nes abu tevai nesa atsakomybe. Mat neskirstau zmoniu pagal lyti, kai kalba eina apie pareigas, atsakomybe.
3. Kas is to kad auginote, as irgi ir ka. Bet ka tai bendro turi su tema?
4. O prie ko jus ir jusu rasymas, nejau negalima i tamstos parasyma parasyti tai ka as galvoju? Ar ne tuo pagrista diskusija?
Mano parasymo intencija buvo ta, kad gimus vaikui prie jo poreikiu turi taikytis abu tevai.
5. Tik nereikia, maisyti dievo dovanos su kiausiniene. vel bandoma pitempti prie toksisku santikiu. NOrmalioje seimoje, kur yra brandus tevai, problemu nesudaro suderinti savo poreikius, o reikalui esat, tarkim gimus vaikui, kai negali juos patenkinti, suvoki kai tai neatsiejama tevystes dalis. Laikui begant situacija kis, prioritetai kis.
6. Man visiskai neidomu ka jus turite, ko ne ir t.t. Mano izvalgos konkreciai jusu parasytam postui, kur bandoma pateisinti manipuliacija neva vyras iseis ieskoti to ko negavo ir t.t. Jei kiekvieno musu dorove itakotu tik poreikiu tenkinimas...

Kuo feminizmas susije su tema?.J ei as persudetingai tamstai parasiau.... Atsiprasau. Bet kiekvienas mano teiginys yra pagristas argumentu.
Tik nereikia cia maivytis, ir vaidinti nuskriaustos, argumentu stoka?

Na matot, visame kame turi buti balansas, jei yra noras uztarti labai nusriaustus vyrus, reiketu pakalbeti ir apie ju pareigas, pries tas pacias moteris ir vaikus ne vien norus-teises. NOrmalioje seimoje tai yra savaime suprantama. Najei jums aktualu toksiski santikiai, kad apie juos kabeti kaip apie visuotina duotybe, tuomet leiskite jums priminti jusu pacios "svaru argumenta" Jus ka gyvenate toksiskuose santikiuose, tad negalite isivaizduoti salyginai normaliu bendravima seimoje?

Dar karta kartoju, man jus, jusu gyvenimas visai neidomus. Mano rasymo intencijs su tuo visai nesusije.

Atsakyti