Mano fb yra mano vyro foto.
Jei buciau viesas asmuo - tikrai vyro neslepciau.
O tavo sirinskiene isvis abejoju ar turi vyra.
Jei buciau viesas asmuo - tikrai vyro neslepciau.
O tavo sirinskiene isvis abejoju ar turi vyra.
ir durna būtum. Juk jei vyras ne viešas asmuo, kam jį reklamuoti? Tada tave tokios pat durnės puldinėtų, kad tavo vyras šioks ir anoks ir galėtum ten su jom putotis ir duotis, kad kabinėjasi. Tau gi tai labai patinka, kaifas srutose vartytis

butent, tuos vyrus susiranda visokios tikrai ne tik grazuoles

Ai, tai Landsbergiai, Adamkai turejo irgi slepti savo zmonu foto?
Ne man nesuprasti, nes as sugebu normaliai elgtis, kai ir is zvilgsnio matosi, kad jokiu juokeliu, ar juo labiau kazko neimanoma, kad butu.
Ka tu pasakojai apie save
1. I darba nesioji timpas
2. Turi du vaikus
3. Nedazai zilu plauku
4. Nesioji inkariukus (siaip savaime jie nera blogi, bet timpos+inkariukai+zile...)
5. Nesidazai
6. Tau apie 40 m
7. Pilvas lyg butum 6 men nescia (pati taip sakei, dabar jau nepaneigsi)
Ir anot taves kolegos nekabina tikrai ne del visu situ priezasciu, bet del tavo nepriekaistingo elgesio ir skaiscios morales.
<p>1. I darba nesioji timpas</p>
<p>2. Turi du vaikus</p>
<p>3. Nedazai zilu plauku</p>
<p>4. Nesioji inkariukus (siaip savaime jie nera blogi, bet timpos+inkariukai+zile...)</p>
<p>5. Nesidazai</p>
<p>6. Tau apie 40 m</p>
<p>7. Pilvas lyg butum 6 men nescia (pati taip sakei, dabar jau nepaneigsi)</p>
<p> </p>
<p>Ir anot taves kolegos nekabina tikrai ne del visu situ priezasciu, bet del tavo nepriekaistingo elgesio ir skaiscios morales.

geleziniai argumentai

dieve dieva kaip tu nesupranti, kad elgiesi matomai kazkaip ne taip,kad prie taves taip lenda.... zinok tos 40metes su dviem vaikais irgi kazkada buvo lieknos , be pilvu ir be zilu plauku

Tik as is esmes bendraujant gyvai gana zaisminga esu, daug juokauju. Moterims jokiu minciu nekyla, o vyrai gal ir kaip flirta supranta.
Apie tai aš ir kalbėjau. Man tai koketavimas. Va taip va. Man tai nėra nei vulgaru, nei negražu.
Svarbiausia, kad kelis lapus apie tai kalbėjom
nu ir palyginai jei ji taps prezidente, tai gal irgi parodys, ji eiline seimo nare, visu seimo nariu sutuoktiniu nuotraukas apziuri?
O kur Grybauskaites gyvenimo meile?

</p>
Tada tu tikrai negali buti bais moteriska, jei taip rasai. Pas tave vyriskas pradas turi buti labai ryškus
. zinok tos 40metes su dviem vaikais irgi kazkada buvo lieknos , be pilvu ir be zilu plauku
Ramiai mEArgos, prašyčEU baikit su tomis išvaizdomis kabinėtis. Prisirpusios uogos vyrams dar labiau patinka, nei labai kūdos. Ir ne tai svarbiausia, svarbu jūsų santykiai su mylimu žmogumi. Speju, kad per daug bendro gyvenimo metų ir vyrai savo išvaizdą "pakeitė". Mažiau dėl to jų gi nepradėjote mylėti.
nebesipykit nors dėl išvaizdos
<div>
<p>. zinok tos 40metes su dviem vaikais irgi kazkada buvo lieknos , be pilvu ir be zilu plauku</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ramiai mEArgos, prašyčEU

<p> </p>
<p>nebesipykit nors dėl išvaizdos

Kudos pavydOlės pergyvena del mano vyro bais, kad kaip cia anos tokios grazios, o jauna ir gerai uzdirbanti vyrą as turiu