Na nuėjot į kraštutinumus. Aš kalbėjau apie normalius vyrus ir tokias pat moteris, kai santykiai normalūs grįsti pasitikėjimu ir vertiname vienas kitą ir tuos gerus santykius, ir kai šeimas pažįsti, bet jokių kudlotų minčių neturi ir net nenori turėti. O koketavimas ir lengvas flirtas nenueina toli. Tiesiog duoda elegancijos ir lengvumo pojūtį bendravime, gal ir įtampą kai kada nuima kažkam, jeigu žmogus atėjo žmonos apibartas, ar dar kokie nesmagumai namuose ištiko. Reikia mokėti žavėtis paprastais dalykais, neapsunkinant ir nesureikšminant nieko, juolab, kad tai nieko nekainuoja. Nes pilkuma pabosta gyvenime ir tas klampumas visame kame ir matymas vien juodos spalvos taip pat pabosta. Man patinka spalvos ir linksmi žmonės, kurie dar ir dirba gerai, nes aplinka tam maloni ir santykiai geri.
O jeigu koketavimas su nepažįstamu žmogumi, tai juolab, nieks nesikabinės jeigu nenorėsi, nebent koks iškrypėlis būtų.
Jau galvoju, kad aš nenormali moteris, gal net be savigarbos esu, kai paskaitau kaip viskas sudėtinga, net paprasti dalykai yra tokie tabu, o man netabu, reikia man susimąstyti tada jau bet aš jau nepasikeisiu ir nenoriu