tyrumas yra vertybe ,ko negali pasakyti apie ta kuris issitaskes,nera atsakomybes . beje asmeniskai neieskau skaiscios ir tyros pakaktu kad atsakomybe butu . cia tik jus isvedziojat apie ta tyruma .pvz jei santuokoje gyveno 10m -tratindavos kiekviena diena ar kas savaite ir stai mirsta partneris ir kaaaa... -eile stovi prie duru,o kita gedi jai nereikia gal reikes po metu kitu.. vieonos darniai gyvena kitos ir bega nuo vieno prie kito
Kad nevarginti papasakosiu tokį atveją neseną. Nuvažiavome pas vienus pažįstamus, Žmonės paprasti, bet neprasti. Moteris našlė 40+, jau keli metai gyvena su antru vyru. Vyriškis tas kalbus, ir jumoro jausmą turi.šnekučiuojamės visi. Vyriškis kalbant vis pasižiūri į savo moterį. O ji atsako ką ir nuleidžia akis, lyg ir gūžteli, rodos, kad mergaitė būtų. Nemoku nupasakoti to vaizdo. Aš jau nebeatsimenu apie ką mes kalbėjom, bet atsimenu tą gerą jausmą, kai matai kai žmonės myli vienas kitą. O svarbiausia, kad vyras nenuleidžia nuo savo moters akių. Na ta kūno kalba iškalbingesnė už tūkstančius žodžių. Ir nesvarbus tas amžius ir moters patirtis, nes ir moteris būdama tokio "baisaus" vyrams amžiaus dar natūraliai kuklinasi. Gerų emocijų pasisėmiau žiūrėdama į juos. Gal svarbu žmogaus širdies tyrumas ir ne sureikšminti patirties? Rašau ir jaučiu kaip šypsausi jums 
Kadangi buvau užlėkusi trumpam, tai šiek tiek pagalvojau apie tuos vyrų lūkesčius moterų atžvilgius. Dėl to skaistumo tai vyrai perlenkia sakyčiau: nori ir skaisčios mergelės ir lovoje, kad būtų karšta pupa, dar būtų gera šeimininkė kaip mama ir pan. Gal vyrams reikia pradėti nuo savęs, pasižiūrėti iš šono į save? Gal?
O gal tiesiog tie vyrai ir suranda vertas savęs moteris. Na jeigu vyras deklaruoja, kad jis turtingas ( gera auto ir pan.), tai kokias moteris jis trauks? O ir pačio kokios vertybės ir ko ieškos, gal kad papuoštų tą auto, bet gal aš apsirinku. O gal reikėtų ieškoti tiesiog geros moters? O visa kita: moters grožis ir seksualumas gero vyro rankose sužydės - dėl šito net neabejoju.
Žinote kodėl kai kurie vyrai ir moterys randa geras antras puses, gal tiesiog sugeba pamatyti žmoguje daugiau nei matosi jo išorėje. Ką manot jūs?
Tokie mano pamąstymai, trumpai, paviršiumi prabėgant. Manau galima plėtoti šią diskusiją be galo 
O apskritai, tai yra laimės dalykas, tik spėk ją pačiupti ir neapsirik.