Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Arbuzas tyros neras.
Na kuri tyra rinksis vyra, kuris rasineja istisai apie vyneli, pi ir moralinius?
Atsakyti

Arbuzas tyros neras.
Na kuri tyra rinksis vyra, kuris rasineja istisai apie vyneli, pi ir moralinius?

Nežinau ką jis rašinėja ir ką veikia. Bet čia gal šuo pakastas, ko ieškai tą randi, trauki tiksliau  :hmm: O kas tas moralinis?  :rolleyes:​ Čia jau tikrai ne geometrija  :lol:

Vyras be moters, gal dėl to taip ir rašinėja, nebūkim žiaurios  :rolleyes:   :bigsmile: Jeigu ieškos, tai ir ras, neburkim, tegu randa tik, vis vienu žmogumi laimingu daugiau bus, ne gaila man   :mirksiukas:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 28 spalio 2018 - 19:14
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 28, 20:09)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72246109" data-time="1540745702">
<div>
<p>Arbuzas tyros neras.

Na kuri tyra rinksis vyra, kuris rasineja istisai apie vyneli, pi ir moralinius?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Nežinau ką jis rašinėja ir ką veikia. Bet čia gal šuo pakastas, ko ieškai tą randi, trauki tiksliau  hmm.gif O kas tas moralinis?  rolleyes.gif​ Čia jau tikrai ne geometrija  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Vyras be moters, gal dėl to taip ir rašinėja, nebūkim žiaurios  rolleyes.gif   bigsmile.gif</p>

pirma raide nuimk mirksiukas.gif
nesvarbu, kad be moters, vis tiek galima subtiliau. o jo pasisakymai gana pavirsiniai...
Atsakyti

pirma raide nuimk mirksiukas.gif
nesvarbu, kad be moters, vis tiek galima subtiliau. o jo pasisakymai gana pavirsiniai...

Ačiū, ot išmoksiu daug ko. Jau tiek išmoksiu čia visokių išsireiškimų, būsiu moteris su patirtimi   :lol:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 28 spalio 2018 - 19:19
QUOTE(kin @ 2018 10 28, 19:55)
Arbuzas tyros neras.

Sakau - esi labai gudri. Jei MB buciau draugystes metu, na kol manes nepasirinko, kazka leptelejes apie keksa, tai jau butu didelis pravalas kuri po to reiketu metus islaizyti. O jei buciau antra karta kazka nekaltai lepteles, tai tas kartas ir jau butu paskutinis.

Toliau... Pokalbiu diskusiju metu yra skanuojama partnerio mastysena, vertybiu tipai... Tai vyksta ir cia...

na jei buciau apsisvietes, kaip asmuo kuriam tas seksas labai svarbus tai irgi butu viskas gretai pasibaige.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 28, 15:57)
Tiesiog žudo su skaistybės ir tyrumo ieškojimu. Jei jiems būtų po 16-18 metų, dar suprasčiau.O dabar vyrai metuose ir dar svaigsta apie tyrumą.Patys juk negali to pačio pasiūlyti.

Gal galii pasiulyti kazka kita?
O ka moteris gali pasiulyti jei jau nekaltybes neturi?...

Cia skaiciau pavyzdi apie nasle. Nasle, jei mylejo savo vyra ir buvo jam vienintele, tai yra dvasiskai tyra...

Na manes pleves nedomina, yra pas mesininkus papigiai... Mane domina sielos... Nekaltos sielos
Nesu raguotasis is pragaro, prasom ir be tokiu palyginimu
Atsakyti
Idomucia, apibudink tyra siela. Taip kaip tu tai supranti.
Atsakyti

Man regis Arbūzas turi kažką tokio.O savo visomis blevyzgomis slepia jautrią natūrą,,saugosi,kad niekas į dūšią neprivemtų.Nes turi nekokią patirtį.

Aš asmeniškai nieko ir nesiūlau,ir nieko neieškau, turiu su kuo kavą gerti, ir ne tik :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 28, 18:27)
čia gražių bruožų moteris, tai jai visaip tinka. Bet atkreipk dėmesį, kad nusikirpo trumpai. Ilgi žili taip gerai neatrodo smile.gif

Pritariu. Lb. graziu bruozu moteris. Kita, jos metu, su stambiais veido bruozias taip nukirpus, bus panasi i vyra.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 28, 20:52)
Idomucia, apibudink tyra siela. Taip kaip tu tai supranti.

Nesugebesiu. Abibudinti, tai kaip parasyti issamia projekto specifikacija. Po to koks psichoterapeutas galetu suformuoti yra asmenybe psichoterapinemis priemonemis.

As zinau tik fragmentiskus pozymius
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 28, 20:53)
<p>Man regis Arbūzas turi kažką tokio.O savo visomis blevyzgomis slepia jautrią natūrą,,saugosi,kad niekas į dūšią neprivemtų.Nes turi nekokią patirtį.
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72246148" data-time="1540748567"><div><p>
</p></div></blockquote><p>Aš asmeniškai nieko ir nesiūlau,ir nieko neieškau, turiu su kuo kavą gerti, ir ne tik mirksiukas.gif
</p>

Jus nieko neieskot ir nesiulot, bet diskusija apie moteri kuri but ne pries susirasti. Arbuzas daug atskleide, kaip elgesi su kitomis... Keliaprasmiska patirtis...
Atsakyti
Kin, Ne manęs klausi, bet  būsiu nemandagi,  įsikišiu blush2.gif Na mažų vaikų yra tyra siela, tokia nesutepta blogais darbais, mintimis  ir ketinimais. 

Atėjau į seną versiją, nepriprantu, labai jau rožinė ji bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 28 spalio 2018 - 20:40

O gal nušvitimą pasiekusių žmonių yra sielos tyros?O gal vienuolių?

Seniai jau sėdžiu naujoje versijoje, ji man visai patinka.

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 28, 21:35)
Kin, Ne manęs klausi, bet  būsiu nemandagi,  įsikišiu blush2.gif  Na mažų vaikų yra tyra siela, tokia nesutepta blogais darbais, mintimis  ir ketinimais. 

Atėjau į seną versiją, nepriprantu, labai jau rožinė ji  bigsmile.gif

Sakai negali priprasti prie naujos, kai sitiek metu naudojai seną? biggrin.gif Oi lapė, oi lapė 'as cia tokia nauja, as cia tokia nauja' biggrin.gif
tfu....sena tarka
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 28, 21:55)
<p>O gal nušvitimą pasiekusių žmonių yra sielos tyros?O gal vienuolių?
</p><p>Seniai jau sėdžiu naujoje versijoje, ji man visai patinka.
</p>

Nesikapstykit giliai, jums neduota tai. Nerasit ten nieko, nes nemokat kasti.
Tyra siela vyriskai- nereikli, ramaus budo, ziurinti šuns akimis ir nepamirstanti apiberti vyro liaupsėmis. Tokia biškį prie nesveiku, kaip Jurga is Velnio Nuotakos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 spalio 2018 - 21:03