Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 11 09, 12:36)
Gerai, kad nors tavo mociute taves neklauso.

nu neklauso, nu. ir pjūkliukiu atvėrė jai krūtinkaulį, nu.
o tėvas paklausė, išlipo iš krizės reanimacijoj pagulėjęs. dabar vėl neklauso, tai vėl svoris ėmė augti ir dusulys.

tai neperskaitei mano posto, kaip močiutei pagerėjo? anot tavęs, vien tabletės gelbsti?
na nebūk juokinga. mesti tablečių niekad neraginau. bet jei gerdama n metų TABLETES, moteriai spaudmas 2000, nepaeidavo, dusdavo, o dabar mitybą pakeitus - žmogus funkcionuoja, tai žinai ką kambala, eik tu šikt.
nediskutuoju ta tema.
gydykis pati vien tabletėm.

p.s. ir kam klaust klausmą, kai pati žinai atsakymą. ką beatsakyčiau, tu nuneigsi. nerūpi tau nei ta močiutė, nei mano atsakymas tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 lapkričio 2018 - 11:02
Is nuoširdžios ir galingos rusų tautos mums reiketu pasimokinti kaip myleti savo gimtinę ir savo paveldą. Mums,lietuviams, to reikia mokintis ir mokintis

https://youtu.be/qSYouIbLthM

As jas klausausi, kai noriu paverkt, kai pasiilgstu namu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 lapkričio 2018 - 11:43

as Tau  zinute parasiau jeigu gali zvilgtelk :) zinau zinau keistai  skamba :)

Atsakyti
Skaiciau cia kuria diena ir pamirsau pasiklausti. Kodel yra blogai kefyras ir varske? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 11 11, 12:03)
Skaiciau cia kuria diena ir pamirsau pasiklausti. Kodel yra blogai kefyras ir varske?  mirksiukas.gif

dažnam žmogui vyresniame amžiuje būna pakilęs rūgštingumas, o šie produktai šią bėdą tik gilina
bet organizmas būna tiek išderintas, kad pats žmogus nė nesusivokia, kad tas skrandis blogai dirba, ko tas pilvas toks išaugęs pūpso ir t.t., skaito, kad čia natūralu, senas gi smile.gif
Atsakyti

Skaiciau cia kuria diena ir pamirsau pasiklausti. Kodel yra blogai kefyras ir varske? mirksiukas.gif

Dalis zmoniu netoleruoja laktozes. Bet tik dalis. Veganai dievagojasi, kad visi. 

Atsakyti
Man pieno produktai sutvarke skrandzio problemas, neliko "kyla rugstis", neliko refliukso.
Reiskia, man tinka.
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2018 11 11, 12:58)
<p>as Tau  zinute parasiau jeigu gali zvilgtelk smile.gif zinau zinau keistai  skamba smile.gif
</p>

Sistina, atrasiau i AŽ
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 11 10, 23:29)
Skaiciau, rasei apie Slovenija. Pravaziavome su vyru ja, kai keliavome i  Kroatija. Mano vyras bijojo islipti is masinos. As viena ejau, i pakeles kavine, pirkti maisto.  mirksiukas.gif

nu kaip įdomiai biggrin.gif aš ten ne tiek mažai laiko ir praleidusi, palyginus, niekada niekas neišgąsdino ar pan. Nepasirodė žmonės blogesni už lietuvius, gal net geresni smile.gif
Aišku, sakoma, kad jei čigonų tabore pvz. sugesi su mašina, tai gal nelinksma bus, bet jei šiaip per normalius miestukus, miestus važiuot, tai man kaifas ten bigsmile.gif

oi, nepastebėjau ir aš, kad Slovėnija minima, kaip virga mano Slovakijos nepastebėjo, maišomės kažkaip smile.gif
aš tai tik apie Slovakiją, Slovėnijoje nebuvau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 lapkričio 2018 - 13:55

Man idomu kuo skiriasi mylejimasis kas antra diena su zmona nuo mylejimosi kas savaite su vis kita is klubo... Na poveikio isvaizdai poziuriu

Galvoju jeis saugais nieko,bet isblerbtas buna vidinis pasaulis ko toliau su viena pasidaro neidomu .nu priklausomybe cia ir tiek.to atsipalaidavimo uzsimano pvz kaip tas makleris vaziuojant su taxi ir masturbuotis :)  

Atsakyti

Dalis zmoniu netoleruoja laktozes. Bet tik dalis. Veganai dievagojasi, kad visi. 

laktoze isgydoma,cjia kaip alergija

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 11 11, 11:02)
nu neklauso, nu. ir pjūkliukiu atvėrė jai krūtinkaulį, nu.
o tėvas paklausė, išlipo iš krizės reanimacijoj pagulėjęs. dabar vėl neklauso, tai vėl svoris ėmė augti ir dusulys.

tai neperskaitei mano posto, kaip močiutei pagerėjo? anot tavęs, vien tabletės gelbsti?
na nebūk juokinga. mesti tablečių niekad neraginau. bet jei gerdama n metų TABLETES, moteriai spaudmas 2000, nepaeidavo, dusdavo, o dabar mitybą pakeitus - žmogus funkcionuoja, tai žinai ką kambala, eik tu šikt.
nediskutuoju ta tema.
gydykis pati vien tabletėm.
p.s. ir kam klaust klausmą, kai pati žinai atsakymą. ką beatsakyčiau, tu nuneigsi. nerūpi tau nei ta močiutė, nei mano atsakymas tau.

nekreipk tu į ją dėmesio, ji pati ligonis smile.gif
ji nesuvokia, kad mūsų tėvai ar seneliai nesame mes, mes negyvename su jais, kaip ji su savo motinėle sergančia, ir negalime daryti 100 proc. įtakos saviškių mitybai.
Jaunesni žmonės valios neturi, žino, kad kenkia, o vistiek kažką kenksmingo vartoja, o čia ji galvoja, kad mūsų artimieji būtinai stebuklai ir būtinai tik tobulai elgiasi. Nesuvokia, kad gal tik stengiasi, bet ne visada pavyksta. Pvz. mano mama tikrai stengiasi, bet nu negali, būna prisiperka bandelių. O mano tete yra I kraujo grupės, jiems tikrai sunkiausia atsisakyti mėsos. Tai jis irgi stengiasi, bet nėra tobulas, užsinori kartais labai ir nusiperka.
Nu bet ką tu kaušui išaiškinsi? Šiaip tai iš viso neverta į ją rimtai reaguoti, nebent pašiepti mirksiukas.gif
Atsakyti