QUOTE(given444 @ 2018 11 11, 11:02)
nu neklauso, nu. ir pjūkliukiu atvėrė jai krūtinkaulį, nu.
o tėvas paklausė, išlipo iš krizės reanimacijoj pagulėjęs. dabar vėl neklauso, tai vėl svoris ėmė augti ir dusulys.
tai neperskaitei mano posto, kaip močiutei pagerėjo? anot tavęs, vien tabletės gelbsti?
na nebūk juokinga. mesti tablečių niekad neraginau. bet jei gerdama n metų TABLETES, moteriai spaudmas 2000, nepaeidavo, dusdavo, o dabar mitybą pakeitus - žmogus funkcionuoja, tai žinai ką kambala, eik tu šikt.
nediskutuoju ta tema.
gydykis pati vien tabletėm.
p.s. ir kam klaust klausmą, kai pati žinai atsakymą. ką beatsakyčiau, tu nuneigsi. nerūpi tau nei ta močiutė, nei mano atsakymas tau.
nekreipk tu į ją dėmesio, ji pati ligonis
ji nesuvokia, kad mūsų tėvai ar seneliai nesame mes, mes negyvename su jais, kaip ji su savo motinėle sergančia, ir negalime daryti 100 proc. įtakos saviškių mitybai.
Jaunesni žmonės valios neturi, žino, kad kenkia, o vistiek kažką kenksmingo vartoja, o čia ji galvoja, kad mūsų artimieji būtinai stebuklai ir būtinai tik tobulai elgiasi. Nesuvokia, kad gal tik stengiasi, bet ne visada pavyksta. Pvz. mano mama tikrai stengiasi, bet nu negali, būna prisiperka bandelių. O mano tete yra I kraujo grupės, jiems tikrai sunkiausia atsisakyti mėsos. Tai jis irgi stengiasi, bet nėra tobulas, užsinori kartais labai ir nusiperka.
Nu bet ką tu kaušui išaiškinsi? Šiaip tai iš viso neverta į ją rimtai reaguoti, nebent pašiepti