Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Iveskite raktini zodi, gyvulines kilemes gelezis, arba augalines, rezultatas bus tas pats. O as kartoti tai ka esu parasiusi nera prasmes. Jei isties idomu surasite.

Mano persu katinas Maksas mire nuo skrancio vezio, neidelizuogite gamtos, kaip ir gyvunu ir t.t. realybe zymiai pragmatiskesne ir ne tokia rozine. TArp kitko LR eilinis staipsnis apie onkologija,kaip veikia imunine sistema, ir ten kalbama apie subalansuota mytyba.
Papildyta:

Matyt kai kuriem deretu pavaikscioti apsiavus tam tikrai batais kad suvoktu kaip nusisneka. Duok Dieve kad tamsta ir tamstos artimuju rata aplenktu si liga. Nes galimai nuo tokiu tamstos kalbu gali susijaukti karma, ar dar bala kas.

Siaip gal paaiksinsit kas su tuo dvsingumu negerai kudikui, kuris jau gime sergantis onkologine liga.

As zinau  daug ka , ka teigia mokslas ar daktarai, tik nereiskia, kad as tuom tikiu, nes ant svao kuno patikrinu ir tik tada isitikinu arba atmetu. Katinai irgi turi savo karma. Ir karma(ar gamta ar visata) taip, labai pragmatiska, kaip Monteverte megsta kartoti akis uz aki, jei ne dabar tai veliau, bet niekur nedinsgim nuo to ka patys prisidirbam...

ir ka as pasakiau nusiklastamo? :blink: Jus skaitot , ne tai ka as rasau, kur rasiau, kad su dvasinigumu blogai is vis kalbejau apie kazkoki mistini dvasinguma? Paprsaciausi buna nusikaltimai ir uz juos atpildas, kudikis tas gal kazka nuzude praeituose gyvenimuose ir ta  nuzudyta butybe siame gyvenime zudo ji, kaip ir sakiau yra zmones, kurie mato tuos dalykus ir padeda susitavarkyti, o jus kazkaip sugebejot iziureti kaip koki kaltinima ar puolima?

Ir mane tikrino ir mano nuodemes susake, nei vieno svento nera sioje zemeje. O atpildai buna visokie, ne tik ligos, jei nesugebi susitvarkyti kitaip ir neutralizuoti , strukturizuoti dvasinius kunus, bet jei jum ta tema nemaloni, nebutinai toliau plestis diskusijoje. 

ir  taip visiem visko gali pasitaikyti ir kartais vezys buna zmogui(t.y. dvasinei butybei) issigelbejimas, tai leta liga, ir zmogus turi laiko kazka pakeisti gyvenime, as jau esu pasakojus apie viena vyra, kuri vezys pakeite is pagridnu, jis mire, neisgijo, jau ir nejaunas buvo 60+, bet jis turejo laiko kazka keisti, zmones, kuriem ivyksta infarktas, insultas, to laiko neturi. Esu skaiciusi vienos moters pasakojima apie savo liga - vezi, ji raso, kad labai dekinga kad juo susirgo. Tai cia kaip paziuresi. Mano infromacija galit priimti kaip kazkokius priekaistus, jei tik norisi, kaip siaip nesamones, kam kaip patogiau :) 

Man tai  mano pasauleziura, ir nieko asmenisko apie nieka neturiu omenyje, kai apie tai sneku ir taip uz kiekviena ne tik zodi, bet ir minti mes atsakom.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 13, 05:39)
Kg pradejo mazeti pradejus daugiau vartoti pieno produktu  mirksiukas.gif

Nezinau, nežinau. draugė, patapus vegetare(vegetarizmas gali būt viena nesveikiausių formų), pragu 20-40kg. sūreliai, jogurtai(cukruoti), grietinė, sūris...nežinau, kaip čia nepriaugti. ax.gif
jei vartojat pasukas, kefyąa, galbūt nepriaugat....rūgusį pieną, bet ne kibirais....ir žiūrėti, aišku, bendrą kiekį racione. jei pienas plius makaronai - esmė, o daržovės ant lėkštės krašto, tai... tiek tos sveikatos.
pienas išvis pučia pilvą, kam tas kazenas - svetimas baltymas suaugusiems išvis. sūryje - to kazeino susitprintai tiek.
Atsakyti

Jums skauda mylintis?

Man patinka myletis, tai jau man atkrenta sis pasiaukojimo budas :lol:  Bet, manau, taip, jei per nenoriu myletis, visom butu skaudu ir labiau skauda , jei artimas zmogus kazka nori prievarta gauti, kad ir prievarta ne tiesiogine, o pasyvi, per smegenu plovima, kad moteris prievartautu save.....ateina zmona ir sako jums dabar suvalgyk porcija sokolado, kas diena 5 val, tada padarysi mane laiminga, man patinka ziureti, kaip tu valgai sokolada, nu ka juk neskaudeti fiziskai, nebnt pykintu,tai butu pazeminimas, slykstu ir tai ir yra saves ir kito kankinimas...o ne kazkokia meile ar geris...

Sado - mazo, tai juk ne vien fizinis skausmas, tai gali buti ir dvaisnis skausmas .t.y noras aukotis.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 14, 20:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72264452" data-time="1542216051"><div><p>Iveskite raktini zodi, gyvulines kilemes gelezis, arba augalines, rezultatas bus tas pats. O as kartoti tai ka esu parasiusi nera prasmes. Jei isties idomu surasite.

Mano persu katinas Maksas mire nuo skrancio vezio, neidelizuogite gamtos, kaip ir gyvunu ir t.t. realybe zymiai pragmatiskesne ir ne tokia rozine. TArp kitko LR eilinis staipsnis apie onkologija,kaip veikia imunine sistema, ir ten kalbama apie subalansuota mytyba.
Papildyta:

Matyt kai kuriem deretu pavaikscioti apsiavus tam tikrai batais kad suvoktu kaip nusisneka. Duok Dieve kad tamsta ir tamstos artimuju rata aplenktu si liga. Nes galimai nuo tokiu tamstos kalbu gali susijaukti karma, ar dar bala kas.

Siaip gal paaiksinsit kas su tuo dvsingumu negerai kudikui, kuris jau gime sergantis onkologine liga.</p></div></blockquote><p>As zinau  daug ka , ka teigia mokslas ar daktarai, tik nereiskia, kad as tuom tikiu, nes ant svao kuno patikrinu ir tik tada isitikinu arba atmetu. Katinai irgi turi savo karma. Ir karma(ar gamta ar visata) taip, labai pragmatiska, kaip Monteverte megsta kartoti akis uz aki, jei ne dabar tai veliau, bet niekur nedinsgim nuo to ka patys prisidirbam...</p><p>ir ka as pasakiau nusiklastamo? blink.gif Jus skaitot , ne tai ka as rasau, kur rasiau, kad su dvasinigumu blogai is vis kalbejau apie kazkoki mistini dvasinguma? Paprsaciausi buna nusikaltimai ir uz juos atpildas, kudikis tas gal kazka nuzude praeituose gyvenimuose ir ta  nuzudyta butybe siame gyvenime zudo ji, kaip ir sakiau yra zmones, kurie mato tuos dalykus ir padeda susitavarkyti, o jus kazkaip sugebejot iziureti kaip koki kaltinima ar puolima?
</p><p> Ir mane tikrino ir mano nuodemes susake, nei vieno svento nera sioje zemeje. O atpildai buna visokie, ne tik ligos, jei nesugebi susitvarkyti kitaip ir neutralizuoti , strukturizuoti dvasinius kunus, bet jei jum ta tema nemaloni, nebutinai toliau plestis diskusijoje. </p><p>ir  taip visiem visko gali pasitaikyti ir kartais vezys buna zmogui(t.y. dvasinei butybei) issigelbejimas, tai leta liga, ir zmogus turi laiko kazka pakeisti gyvenime, as jau esu pasakojus apie viena vyra, kuri vezys pakeite is pagridnu, jis mire, neisgijo, jau ir nejaunas buvo 60+, bet jis turejo laiko kazka keisti, zmones, kuriem ivyksta infarktas, insultas, to laiko neturi. Esu skaiciusi vienos moters pasakojima apie savo liga - vezi, ji raso, kad labai dekinga kad juo susirgo. Tai cia kaip paziuresi. Mano infromacija galit priimti kaip kazkokius priekaistus, jei tik norisi, kaip siaip nesamones, kam kaip patogiau smile.gif 
</p><p> Man tai  mano pasauleziura, ir nieko asmenisko apie nieka neturiu omenyje, kai apie tai sneku ir taip uz kiekviena ne tik zodi, bet ir minti mes atsakom.</p>

Tuome tuomet ir baikime. Neuzdavinekite klausimus jei jie atsakymai paremti mokslu jus netenkina.
Gerbkime vienas kita, beprasmiskai neversdami oponento aiksinti ta pati per tapati, kai paciai is esmes ne motais. Nera autoritetas nei mokslas, nei gydytojai, nei oponentas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 14, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72264221" data-time="1542206791"><div><p>Todel kad mes, zmones, esame visaedziai. Mes zmones, kaip zoliaedziai nesugebam isisavinti celiuliozes. Mes zmones, lengviau isisavinam gyvulines kilmes masito medziagas, nei augalines. Neretai gyvulines kilmes gelezis padeda isisavinti augalines kilmes gelezi. Statistiskai gyvulines kilmes gelezies zmogus gali pasisavinti 20-40 procentu is turimu 100, is augalines kilems gelezis pasisavinama tik 2-10 procedntu is turimu 100 procentu. Jei vartoti api maisto grupes kartu, augalines kilmes gelezies bus pasisavinta daugiau. Del sios priezasties ir rekomenduojami spirgai, o prie pupeliu pageidaujama jautienos gabalelis.</p></div></blockquote><p>Man idomu, kaip tai patvirtino tyrimais ? smile.gif kaip ten istyre kiek tos gelezies pasisavima, suvalgo zmones kazka ir ilenda i organizma? smile.gif Greiciau kazkas spejo smile.gif </p><p>As tuo netikiu, nes matau gamtoje daug sveiku gyvunu augaledziu. </p><p>Mano dabar didzioji mitybos dalis augalai, kartais kiausiniai, zuvis ir pieno porduktai, jauciuosi sveika. Yra tikrai labai daug zmoniu besimaitinanciu tik augalais irgi sveiku pasaulyje.</p>

Gelezis ne tik mesoj, brt is trn paprasciausia gaut.
O kirki organizme rodo tyrimai, ir pasisavinima tyrimai matyt rodo, ne tie zmogui tiesiogiai atliekami, o mediku mokslininku tyrinejimai.
Apie gyvunus visiskai nusisnekejai. Galgi nesunku suvokti kaio gyvunai net vienas nuo kito skiriasi, ir nuo zmogaus, kad ju organizmu sandaros tokios skirtingos, jiems. Reik skirtingu dalyku.
Moonte nesake kad nuo mitybos susirgo, bet sake kad mityba gali oadet apsveikt. Jeigu vezi gydo angliavandeniu trukumas, tai nereiskia kad dabar visi turim mest angliavandenius ir busim tikrai sveiki.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 14, 20:09)
Atsidavimas yra esme o ne klynas. Klynas tik priemone parodyti atsidavima.
Todel, jei moteriai seksas irgi svarbus, tada klynas nieko neparodo...
Butiniausia salyga: "Man paciai tai nelabai svarbu, svarbu kad brangiausiam butu gerai"

Ar tai ka rasau kazkoks raketu mokslas, kad taip sunkiai suvokiama?

O negali moteris megautis seksu tiek pat kiek tu, bet atsidavima parodyti kitose srityse? Pvz as nemegstu gaminti, bet darau tai del MB, nes nenoriu, kad valgytu sudus? Arba koks kitas pvz
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 14, 11:53)

<p>Moonte, jums gal jau skleroze? Given visada sake, kad vartoja papildus B12 ir D vitamina. Dar buvo diskusija, kur moterys snekejo tai kas geriau ar papildai ar koki kaiusin su valgyti, pamirsot?</p>

wub.gif
Atsakyti

O neatsibodo neturint medicininio issilavinimo knisti kitiems prota, ka zmones turetu valgyti?

Dargi viena vegane prisipazino, kad “ pilvas kaip 6iu menesiu nescios”. Gal reikia bent savo svori ir mityba susitvarkyti pries postringaujant menesiu menesiais ta pati?

Given tai sake zmogaus virskinimo sistema kaip augaledziu, nors siaip kaip visaedziu. Dar sake pienas endometrioze sukelia, o kadangi as ja sergu, tai domejausi labai daug vienu metu. Mokslininkai nustate, kad endometrioze dazniau serga moterys, kurios vartoja maziau pieno produktu. Tai tiek tos SM isminties. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 11 14, 21:15)

Tikejausi daugiau. Bet ko daugiau tiketis...

Gerai kad jau vegetarai zmones pasidare, o tai buvo neperseniausiai kai jie paciai kele alergija... Mat neatitiko pacios mitybos idealu. Ar cia vel bus mano neva skleroze kalta?

Mano galva ir tavo paziuras koreaguoja gyvenimas, ateis laikas kai suvoksi savo kaikuriu veiksmu ydinguma, ir pasidarys paciai geda... As tuo neabejoju, nes tu tas zmogus, kuris turi sazine ir prota.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 14, 20:14)
O negali moteris megautis seksu tiek pat kiek tu, bet atsidavima parodyti kitose srityse?

Nesupratot.
As nieko pries, jei moteriai patinka paciai. O ar negalima daryti, kas patinka paciai del vyro?

Du zuikiai vienu suviu. Ir labai graziai atrodo...

Nemanau, kad viska suprasit pakankamai giliai, taai nera zodziu zaidimas ir tai nera joks zaidimas, tai kitas mentalitetas galvot ne tik apie save apie savo norus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 14, 13:23)
Man asmeniskai veganizmas yra kraštutinumas.

apiat 25.
veganizmas nenusako mitybos raciono. veganizmas nenusako sviekatos.
veganizmas nusako, nuo ko veganas SUSILAIKO, ir ko nevalgo.
pilnos struktūros augalinis maistas - sveikiausia mityba: daigintas, žalias, virtas, troškintas, raugintas augalinis maistas. kuo mažiau apdorotas, išskyrus tas daržoves, kurias apdorojus fermentai, vitaminai geriau įsisavinami.
o patys veganai gali būti lb nesveiki, žiūrint, ką jie valgo, gal tik grybų bandeles cielą dieną ar makaronus.
jau kalbėta. nemaišykit.
nenoras misti gyvomis būtybėms, sukelti jiems 21amžiuje! bereikalingas kančias, nenoras didinti beprasmišką co2 žemėje kiekį ir sveikata - du skirtingi dalykai.

vat kas būtų kraštutinumas - tai žaliavalgystė, nes mūsų klimate ne tik kad vėsiau, o tiesiog per daug turime importuotų (per mažai savų) vaisių, kurių mitybinė vertė neatstos Indijoje išaugusio banano.
šiaip, jei gyvenčiau Indjoje ar kur kitur, pagal salygas - pas mane racione būtų beveik žalias maistas. pilna jo neatsisakyčiau, nes dievinu ankštinius. žinoma, valgaujuos irdaigintus, bet mėgstu ir virtus. wub.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 lapkričio 2018 - 20:24
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 14, 21:23)
Nesupratot.
As nieko pries, jei moteriai patinka paciai. O ar negalima daryti, kas patinka paciai del vyro?

Du zuikiai vienu suviu. Ir labai graziai atrodo...

Nemanau, kad viska suprasit pakankamai giliai, taai nera zodziu zaidimas ir tai nera joks zaidimas, tai kitas mentalitetas galvot ne tik apie save apie savo norus.

Patsai matyt niekada nesuvoksi, kad zmogaus kunas, tai ne gumineS leleS. GAli gaudyti kaifa matamt vyra kuris valgo barscius, nors pati ju niekada nevalgysi, tarkim jie nepatinka. Bet tai nesulyginama su kunu, kada jis prievartaujamas. Normaliam vyrui tikrai nebus norma naudotis moterimi kada ji NENUSITEIKUSI, NEI FIZISKAI NEI DVASISKAI.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 11 14, 21:24)
apiat 25.
veganizmas nenusako mitybos raciono. veganizmas nenusako sviekatos.
veganizmas nusako, nuo ko veganas SUSILAIKO, ir ko nevalgo.
pilnos struktūros augalinis maistas - sveikiausia mityba: daigintas, žalias, virtas, troškintas, raugintas augalinis maistas. kuo mažiau apdorotas, išskyrus tas daržoves, kurias apdorojus fermentai, vitaminai geriau įsisavinami.
o patys veganai gali būti lb nesveiki, žiūrint, ką jie valgo, gal tik grybų bandeles cielą dieną ar makaronus.
jau kalbėta. nemaišykit.
nenoras misti gyvomis būtybėms, sukelti jiems 21amžiuje! bereikalingas kančias, nenoras didinti beprasmišką co2 žemėje kiekį  ir sveikata - du skirtingi dalykai.

vat kas būtų kraštutinumas - tai žaliavalgystė, nes mūsų klimate ne tik kad vėsiau, o tiesiog per daug turime importuotų (per mažai savų) vaisių, kurių mitybinė vertė  neatstos Indijoje išaugusio banano.
šiaip, jei gyvenčiau Indjoje ar kur kitur, pagal salygas - pas mane racione būtų beveik žalias maistas. pilna jo neatsisakyčiau, nes dievinu ankštinius. žinoma, valgaujuos irdaigintus, bet mėgstu ir virtus.  wub.gif  essen.gif  essen.gif

GAl nueik kelias desimtis puslapiu atgal ir paskaityk savo pareiskimus, kurie tam priestarauja. (Diskusija su cambala)

Kaip jau minejau, yra zmones kurie minta saules energija, jie nesudo nei gyvunus nei augalus, t.y. gyvus organizmus. Taigi, jie zymiai moralesni uz veganus. TAigi yra kur tobuleti, nes ateis laikas kai grauz sazine del zudomu augalu ir tu apciu co2 duju.

Kita vertus, pati pastoviai daugiausia akcentuoji sveikata, kad ir pvz, senos bobulytes ir jos piliules. Bet tikiuosi apie tai nediskutuosime, pakaks cambalos.

Beje vienas is onkologu teigia, kad daiginti grudai ir t.t. gali skatinti veziniu lasteliu dauginimasi. Tiek tada tame to sveikiausio sveikumo. SALTINIS CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2018 - 20:36
QUOTE(Moonte @ 2018 11 14, 19:21)
Mano galva ir tavo paziuras koreaguoja gyvenimas, ateis laikas kai suvoksi savo kaikuriu veiksmu ydinguma, ir pasidarys paciai geda... As tuo neabejoju, nes tu tas zmogus, kuris turi sazine ir prota.

Mano galva yra taip: as suvokiau kažkuriam savo gyvenimo etape, kad mano dvasinis tobulėjmas ne(be)gali būti atkirstas nuo to, ką deduosi į savo lėkštę.
man atrodo visiškai natūralu tikėtis, kad juo žmogus dvasingesnis, juo labiau jis plečia savo meilę ir atjautą, išplėsdama ją iki nežmogiškų gyvybių.

man tai - kaip dukart du. negrįsčiau "atgal" nė už ką.
teisiog ateina toks etapas, kai suvoki, ir tiek. kūnu, esybe pajauti, ne vien "protu ar logika" į stalčius padėlioji.
(ir vat lygiai dėl tos pačios priežasties, aš geriau b12 ant liežuvio susipurkšiu nei nukankinsiu kitą gyvą būtybę - elementaru kaip du kart du.)
ranka nebekyla, gomurys neįsileidžia, nevirškina, sapnuose net bloga, (jei sapnuoju, kuomet verčia valgyti.)
anksčiau aš mąsčiau: ką čia tas maistas, tik "siela", svarbu, tik "žmonės", svarbu, tik "dvasinė meilė" svarbu.
tik "žmonės" svarbu. o tie gyvūnai - tai ką, pakvyks, pažvygs, vien du....tokia jų karma, taip jiems lemta(?)

prie to pačio ape žmonių galestingumą nežmonėms. su broliu/būsimu mediku pasikalbėjom apie technologijas, kurios, deja, vystysis daug greičiau nei žmogaus moralinis pajėgumas į meilės sąrašą įtraukti gyvūnus. mėsa bus gaminama laboratorijose dėl ekologiškumo, geresnio efektyvumo, jos išgavimo kaštų pigumo ir tt. žodžiu, žmonės tikrai nustos skersti gyvulius, nes tai labai neekonomiška, neekologiška, vargina (nuolat reikalauja palaikyti tam tikras profesijas(skerdikų, pvz), sudėtinga. su ląstelėmis bus dirbama laboratorijose, ir mėsa bus švaresnė.
kažkada tikrai žmonės skaitys istoriją, ir stebėsis, kaip protėviai matė prasmę/dorojosi su žviegesiais, krauju, išmatomis, skerdyklomis.
bet įvykęs pokytis - ne dėl meilės gyvūnams. viskas dėl efektyvesnių technologijų.

taigi, nelabai spėjame mes su meile. jos ribų praplėtimu.

p.s. taigi, Moonte, kažkiek protas/sąžinė veikia pas mane, bet ne tavojo linkme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 lapkričio 2018 - 20:39