Matau, kad bb ne gegutė gaunasi
Matau, kad bb ne gegutė gaunasi
Ji neparasys.
Kaip visada, bus kalbama daugiau apie dvasinius aspektus ir t.t. ir t.t.
Na ne todel kad tai blogai, dvasiniai aspektai labai svarbu. Bet siuo atveju, jais dangstomas josios nepatirimas. Kas savu ruostu, tariamas sventeiviskumas gali erzinti.
Va jaunos turetu pasisakyti, ale kad jos bailios, kaip Petrauckų ožkos
</p><p> O ka tu nori, kad mes pasisakytume? As tai jau maciau ir silto, ir salto, dabar teorija suderinta su praktika, pritaikyta asmeniskai ir istreniruota iki pilnutines sinchronizacijos. Planuose numatytas tobulejimas tam tikromis kryptimis
</p>
Kokiomis kryptimis? Tik nesakyk, kad swingavimo
</p><p> O ka tu nori, kad mes pasisakytume? As tai jau maciau ir silto, ir salto, dabar teorija suderinta su praktika, pritaikyta asmeniskai ir istreniruota iki pilnutines sinchronizacijos. Planuose numatytas tobulejimas tam tikromis kryptimis
</p>
Prasau placiau aoie tas kryptis
Aha aha...Ir tau parūpo, žiūriu
Eik tu. Kokis idomumas klausytis senos tarkos pasaku
tai zinoma idomu su patirtim moteru pasiklausyti, ka to sjaunos tezino
nors mes vos ne vienmetes, tai ko mane sklausineji klausk Is_sviesos ![]()
Kaip visada, bus kalbama daugiau apie dvasinius aspektus ir t.t. ir t.t.
Na ne todel kad tai blogai, dvasiniai aspektai labai svarbu. Bet siuo atveju, jais dangstomas josios nepatirimas. Kas savu ruostu, tariamas sventeiviskumas gali erzinti.
Arba tiesiog zemas libido. Neidomu ir tiek. Vegetares i kotletu temas irgi neina plepet
Mane uzmusa jos paklodes, nesugebejimas aiskiai isdestyti savo mintis,todel per daug varginancios diskusijos, o cia ateinu pakikent
Matai, kad nenori rimtu diskusiju, tai nereiskia, kad as mintis destau neaiskiai.
Prasau placiau aoie tas kryptis
Daugybinio orgazmo, ar kaip cia lietuviskai vadinasi. Teorija yra, as va tik nzn kaip ten ant manes gautusi, ir ar pusliu nepritrintu.
O tai tu, budama VOS NE MANO METU, mazai parties turi?
Todel kad man neidomios temos apie ėdalą. Geriau jau apie pasivartymus pataluose. Malonesne tema. Ar tau malonesne apie valgį?
man idomiau apie jausmus, apie mintis, apie musu gyvenimo prasme, o apie seksa ar maista man tolygu sneketis
Matai, kad nenori rimtu diskusiju, tai nereiskia, kad as mintis destau neaiskiai.
Ne tikrai nereiskia. Tu rask nari, kuris tave supranta. Bet tai nieko nereiskia ir nieko apie tave nepasako. Visiskai. Nu tu tikrai su kokiu tai lempos gaubtu ant galvos gyveni, savame pasaulyje, realybe eina pro sali.