Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Burbe, nepasakos ji tau apie jokius taskus. Iskart visas diskusijas uzmusa meiles "argumentu" rolleyes.gif

nu bet ar ne teisybe pasakiau?

Atsakyti

O tai tu, budama VOS NE MANO METU, mazai parties turi?

Bet man tai idomu, kiek tu pati turi. Vienas vyras ilgai nebutinai reiskia daug patirties. Kai keiti, tada pamatai, ko nemacius. Ir blogo, ir gero.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 16:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72265598" data-time="1542288252"><div><p>Mane uzmusa jos paklodes, nesugebejimas aiskiai isdestyti savo mintis,todel per daug varginancios diskusijos, o cia ateinu pakikent vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Matai, kad nenori rimtu diskusiju, tai nereiskia, kad as mintis destau neaiskiai.</p>

Rimta diskusija gali tilpti i kelis sakinius. Kuo daugiau zodines trydos, nereiskia, kad tuo rimtesne diskusija. Daznai net atvirksciai. Tau sita labai sunku suvokt.
Atsakyti

Ji neparasys.
Kaip visada, bus kalbama daugiau apie dvasinius aspektus ir t.t. ir t.t.
Na ne todel kad tai blogai, dvasiniai aspektai labai svarbu. Bet siuo atveju, jais dangstomas josios nepatirimas. Kas savu ruostu, tariamas sventeiviskumas gali erzinti.

Nu tai jus parasykit, ar rado jusu vyras G taska?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 15, 16:31)
Arba  tiesiog zemas libido. Neidomu ir tiek. Vegetares i kotletu temas irgi neina plepet

TAme ir esme. Na neidomu, zemas libido viskas OK. Kam vaizduoti to kuo neesi?
O veliau, aiskinti, mat neva nenori protingu diskusiju. Su kuo? Ir apie ka?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 15, 16:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72265611" data-time="1542288586"><div><p>Prasau placiau aoie tas kryptis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Daugybinio orgazmo, ar kaip cia lietuviskai vadinasi. Teorija yra, as va tik nzn kaip ten ant manes gautusi, ir ar pusliu nepritrintu.
</p>

Aaaaa....šitas....Nu cia jau tik tada, kai pati busi ant tiek atsipalaidavus, kai kas vyksta aplink tave tau neegzistuos. Kai nebijosi kad kas pamatys ar isgirs tave.

Gal yra kitu nuomoniu sia tema.

Atsakyti

Arba tiesiog zemas libido. Neidomu ir tiek. Vegetares i kotletu temas irgi neina plepet

jei neviesini savo lovos reikalu  jau zemes libido :lol: nu greit jus cia su diagnozem , lai bus zemas jei tik jum tai viska paaiskina :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 15, 16:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72265619" data-time="1542288746"><div><p>O tai tu, budama VOS NE MANO METU, mazai parties turi?</p></div></blockquote><p>Bet man tai idomu, kiek tu pati turi. Vienas vyras ilgai nebutinai reiskia daug patirties. Kai keiti, tada pamatai, ko nemacius. Ir blogo, ir gero.
</p>

Vat apie kaitaliojima, tai as cia ne meistre biggrin.gif . Pirmokele sakyciau biggrin.gif
Atsakyti

Daugybinio orgazmo, ar kaip cia lietuviskai vadinasi. Teorija yra, as va tik nzn kaip ten ant manes gautusi, ir ar pusliu nepritrintu.

nesi pajutusi?  :blink:​ 

Atsakyti

O tai tu, budama VOS NE MANO METU, mazai parties turi?

As tai turiu tos patirties, jauciu panasiai kaip ir tu, tik va pagla tavo logika senu tarku neidomu klausytis :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 16:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72265616" data-time="1542288680"><div><p>Arba tiesiog zemas libido. Neidomu ir tiek. Vegetares i kotletu temas irgi neina plepet</p></div></blockquote><p>jei neviesini savo lovos reikalu  jau zemes libido lotuliukas.gif nu greit jus cia su diagnozem , lai bus zemas jei tik jum tai viska paaiskina lotuliukas.gif </p>

Niekas gi neprašo papasakoti kokiom pozom tave tvarko tavo vyras. rolleyes.gif
Atsakyti

Aaaaa....šitas....Nu cia jau tik tada, kai pati busi ant tiek atsipalaidavus, kai kas vyksta aplink tave tau neegzistuos. Kai nebijosi kad kas pamatys ar isgirs tave.

Gal yra kitu nuomoniu sia tema.

Kokio velnio reiketu bijoti, kad kas pamatys ar isgirs? Gi ne vidury gatves veiksmas, storos sienos, vyras savas, mes fiziskai susiklijave, neturiu ka slepti.

Atsakyti