QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 16:46)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72265629" data-time="1542288893"><div><p>Rimta diskusija gali tilpti i kelis sakinius. Kuo daugiau zodines trydos, nereiskia, kad tuo rimtesne diskusija. Daznai net atvirksciai. Tau sita labai sunku suvokt.</p></div></blockquote><p>Zodziu gausa aisku nenusako diskusijos rimtumo, temos, argumentai nusako.
</p><p>Bet, jei nesugebi ilgesnes zinutes perskaityti, suprasti, jei tau neidomu, jei nori tik pakikenti, tai kokios pretenzijos man?tavo norai nebutinai turi sutapti su mano , reiktu tai suvokti.
</p><p> Kas nori perskaito supranta, kas nenori neskaito, nesuprantu to nuolatinio aiskinimo kas kaip kiek turi rasyti is kur tas noras taip visus i remus suspausti pagal save?</p><p>paprasciausiai vieni zmones turi maza zodziu bagaza ir nesugeba reiksti minciu vaizdziai kiti sugeba.</p>
Tai tu is tu, kurie nesugeba, nes varai paklodes tiesiai per aplink, nors esme galima pasakyti penkiskart trumpiau.
As neaiskinau kaip tu turi rasyti, neissigalvok. Sakiau kad neidomu ir tiek. Del tavo savito rasymo stiliaus, sakykime taip

pvz Moonte, virga galeciau skaityti, nes idomu. Tu neidomi, tai ir neskaitau. Ir rimtumu diskusijos tavo toli grazu nekvepia.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 15, 16:43)
Ne nerado, net neieskojo. Siaip, dar nesulaukus 30 metu man buvo pasalinta gimda ir kiausides.
Klausimu dar yra?
Atleisk man neismanelei, bet kaip tai susije su g tasku?