Ką galiu pasakyti apie Flylal? Esu su jais skridusi keletą kartų. Taip pat dirbu Vilniaus oro uoste- tai aišku, dar matyt daug tenka.
Pvz. kartą mačiau, kai susodino keleivius į lėktuvą per rankovę, o po to nutempė lėktuvą į peroną ir remontavo. Galiausiai išskrido į Paryžių, po to kai grįžo, savaitę jį laikė angare ir remontavo (gerai kad dar nenukrito). Kai pamatai tokius vaizdus, į jų lėktuvus lipti tikrai nesinori.
O ir bilietų kainos palyginti aukštos, apie aptarnavimą, iš vso patyliu. Jau tada tikrai geriau pasirinkti kokius nors čekus ar suomius, kur kainos žymiai normalesnės.
Aš nenoriu supykdyti nei vieno Flylal gerbėjo. Tačiau tokia tiesa ir nieko čia nepadarysi. Pagal kainą- tai vienos brangiausių oro linijų Europoje, o aptarnavimas pigių avialinijų lygio.
Mano viršininkė visai su manim nesikalba apie mano atostogas, už tai, kad neremiu Flylal- tai tegu jie kainas pasidaro tokias, kad man neapsimokėtų mokėti jų konkurentams.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.