Įkraunama...
Įkraunama...

Flylal - atsiliepimai

Per žinias sakė, kad šveicarai nepervedė pinigų.
Atsakyti
Labas vakarelis,
oi, ziuriu, cia ne as viena pasipiktinus FlyLal smile.gif Ryt turejau isskristi Budapestan.. Nu jaute mano sirdis kazka negera smile.gif Kai tik isgirdau ana penktadieni, kad parduota FlyLal kompanija, iskart jiem parasiau emaila, klausdama, ar nebus pakitimu. Atsake, kad nebus. Nu ir ka, atsiverciu pirmai Delfi, perksiatau apie skrydziu nutraukima, skambinu FlyLal informacijos telefonu, nes jokios info elektroniniu pastu negavau. Ir man buvo pasakyta, kad jie patys tik is spaudos ta isgirdo, oficialiai niekas neaisku. Bet pasake, kad TIKRIAUSIAI ryt skrydziai nebus vykdomi. Na, ir dabar pasirode ju pranesimas oficialus tinklalapy. Oi, tikejaus taip greit nuskrist, o dabar teks iiilgai vaziuot biggrin.gif Nieko, pakentesiu. Tik siaip kazkaip abydna baisiai pasidare smile.gif Tai buvo vienintelis tiesioginis skrydis is Vilniaus i Budapesta..ech smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 01 16, 20:05)
Tai vis tiek kažkoks sprendimas dėl keleivių turės būti, nes bilietai yra parduodami 9 mėn į priekį. Nes ne visi bilietai pigūs buvo.  g.gif

29400 zmoniu jau yra isigije bilietus i ivairius reisus. Pranesime minima, kad pinigai bus grazinti: jei per agentura pirktas bilietas, tai kreiptis i ta agentura, jei vizitine kortele internetu atsiskaityta, tai kreiptis i kortele isdavusia imone ir t.t. Ir dar praso pretenzijas jiem siusti el.pastu arba oro pastu. O kas is to? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 16 sausio 2009 - 20:15
Uzeikite i flylal.com - FlyLAL atimta licencija ir ju veikla nutraukiama doh.gif
Uzjauciu tuos, kas rytoj turejo isskristi.... doh.gif
Atsakyti
Delfis: http://www.delfi.lt/...php?id=20115412
Tai dabar LALo skolas ant mokesciu moketoju pakabins? dry.gif
Atsakyti
Pagal reguliarųjį oro uosto tvarkaraštį „flyLAL" šeštadienį turėtų skristi į Milaną, Amsterdamą, Londoną ir Budapeštą. Iš šių miestų šeštadienį keleiviai ir turėtų parskristi į Vilnių.

EI, Į BUDAPEŠTĄ RYT SKRIS!!!!!!!!!!!!!!

Oj ne, skrydis atšauktas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 16 sausio 2009 - 22:47
Turint omeny,kad įmonė po privatizavimo reorganizavosi į kelias įmones, į kurias perkėlė visą ilgalaikį turtą, o šitam flylal paliko tik detalės, tai bankroto atveju mes tampame 3 eilės kreditoriais, o tai reiškia, kad pinigučių nebus. Niekšai dėl to, kad bankrotas tyčinis jaučiu. Nes kitos flylal įmonės tai puikiai veikia. Daug kas taip daro: atskiria veiklą nuo turto.
Vienareikšmiškai - niekšai.
Manau, turėtų nubausti akcininkus.
Jaučiu ir tos šveicarų įmonės akcinininkai irgi lietuviai....
pykstu g.gif
Atsakyti
bankrutuojantis flylalas neturi lėktuvų, kiek suprantu
labiausiai man gaila savo kolegės, kuriai po savaitės skrydis į atostogas, jungtinis reisas su flylalu doh.gif
na kur tu dabar nusipirksi bilietus naujus likus savaitei iki Madrido sad.gif
už kokią kainą?
Atsakyti
Tai kaip suprantu pinigu nieks negrazins? Mes pirkom per interneta...
Atsakyti
O gal kas išsiaiškino, kaip čia dabar bus? Man ateinantį penktadienį skrydis į Amsterdamą ir labai rimtas, turiu būtinai ten būt. Tai perrašys man biletus ar ne? Nes vakar man nieks nieko pasakyt negalėjo, o šiandien niekas nešneka
Atsakyti
QUOTE(barškuolė @ 2009 01 17, 14:52)
O gal kas išsiaiškino, kaip čia dabar bus? Man ateinantį penktadienį skrydis   į Amsterdamą ir labai rimtas, turiu būtinai ten būt. Tai perrašys man biletus ar ne? Nes vakar man nieks nieko pasakyt negalėjo, o šiandien niekas nešneka

per tv sake sian kad naujus bilietus pirkite su kitomis oro linijomis. o kas ish anxciau prikote, tai busit irashyti i kreditoriu sarasha. ir neaishku kada atgausite pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 17 sausio 2009 - 19:14
Kreipimasis į susisiekimo ministrą dėl "flyLAL"
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 01 17, 14:55)
Tragedija  doh.gif
gerai, kad mano skrydis tik po 3 sav, bet vakar jau susinervinus vaikščiojau biggrin.gif
Ir taip gerai, buvo čia tiesioginis, o dabar su persėdimais teks važiuot  blink.gif

Ir as siandien visa diena kaip ant adatu ,turejom skryst po 2 savaiciu,bilietai rezervuoti,sumoketa beveik 3000 lt doh.gif doh.gif doh.gif Ir svarbiausiai nieks jokios informacijos neteikia,flyLAL i skambucius neatsako,i el. laiskus taip pat.Nezinau ko ir griebtis,ar uzsakinet bilietus per kita kompanija,ar laukt. bash.gif
Atsakyti