Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(rapoja @ 2017 07 16, 12:33)
HM sale - 20 proc taiko/yra ?Paimčiau va tokius džinsiukus .
drinks_cheers.gif  smile.gif

nors man tai gražiau ,kai nėra mirgu margu tarp vaikų  rolleyes.gif aš saviškę stengiuosi rengti pagal taisykles  smile.gif
Papildyta:
Man net batai negražu,kai kažkokie blizgaliniai ar šiaip ne į temą  biggrin.gif Ir plaukai gražiau ,kai paprastai sušukuoti,surišti.Gumytes ir tas mėgstu paderint,o geriausiai baltos ,tamsiai mėlynos  biggrin.gif .Segtukai paprasti arba va kad ir gymboree kažkokios mėlynos gėlytės.Man taip gražiau  smile.gif

Kiek jūsų dukrytei metų? Maniškiai jau nebesiklauso, seka bendraamžių madas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 07 16, 12:36)
Kiek jūsų dukrytei metų? Maniškiai jau nebesiklauso, seka bendraamžių madas ax.gif

Busima ketvirtokė,bus 10 m.Klauso dar pilnai (3*tfu biggrin.gif ).Tik turi būti patogu,viskas kaip jai siūta,jau nepakentės aneikiek biggrin.gif .
Papildyta:
O gal tiesiog mūsų nuomonės sutampa hmm.gif wub.gif Nes ji kitaip net neprašo,jai tinka ir patinka unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Prisijunkite, papildomai 25% off bigsmile.gif

www.ae.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Prisijunkite:

www.landsend.com

Prisijunkite:

www.themountain.com

Trūksta 8vnt, kad 1vnt kaina būtų $2.09:

www.amazon.com/gp/product/B01EXDRF34/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AUIL138JMYJLZ&th=1

Prisijunkite pasidalinti ship:

www.dillards.com/p/michael-michael-kors-allie-sneakers/506959105

Prisijunkite:

www.swarovski.com

Atsakyti
ar perkate is HM? jei taip, ar yra kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
Ar pirktumete pbteens.com? Ar galesit pritaikyti 25 proc. nuolaida ir freeship su kodu letsgo? Galioja tik siandien
Atsakyti
Prisijunkite:

www.macys.com

Papildyta:
QUOTE(ruckis @ 2017 07 16, 14:15)
ar perkate is HM? jei taip, ar yra kokia papildoma nuolaida?

Tikraip taip mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(alfa @ 2017 07 16, 14:20)
Ar pirktumete pbteens.com? Ar galesit pritaikyti 25 proc. nuolaida ir freeship su kodu letsgo? Galioja tik siandien

Jeigu pritaiko, žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
HM sale taiko - 20 proc ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 16, 14:31)
HM sale taiko - 20 proc ?

Ne:

Atsakyti
QUOTE(alfa @ 2017 07 16, 12:20)

O taiko tik nuo pilnos kainos ar ir sale? Aš taip pat ten nužiūrėjus kuprinę dukrai.

Gal dar nepirkot, mergaitės?
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2017 07 16, 14:52)
O taiko tik nuo pilnos kainos ar ir sale? Aš taip pat ten nužiūrėjus kuprinę dukrai.

Gal dar nepirkot, mergaitės?

Mano pasirinktai taikė ir iš SALE skyrelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 07 16, 12:58)
Mano pasirinktai taikė ir iš SALE skyrelio  mirksiukas.gif

Nusiunčiau ir aš, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 16, 12:48)
Busima ketvirtokė,bus 10 m.Klauso dar pilnai (3*tfu  biggrin.gif ).Tik turi būti patogu,viskas kaip jai siūta,jau nepakentės aneikiek  biggrin.gif .
Papildyta:
O gal tiesiog mūsų nuomonės sutampa hmm.gif wub.gif Nes ji kitaip net neprašo,jai tinka ir patinka  unsure.gif  smile.gif

Na maniškei irgi viskas tiko, ką pirkau. Bet kai nuėjo į 6 klasę viskas pasikeitė. Dabar be jos neperku.
Atsakyti