Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(rapoja @ 2017 07 16, 18:49)
Aš tik dainelę atsimenu-kažkaip įstrigusi,o pačio multiko nebeatsimenu visai apie ką jis buvo  hmm.gif nebuvo prie tų kur patiko  biggrin.gif

Megaukites 4u.gif https://www.youtube....h?v=iBWu0Z5MA7w
Atsakyti
Reikia 1 prekės iki freeship www.6pm.com

Junkitės iki freeship www.iherb.com

Labai reikia vienų marškinukų, kad panaudoti koduką BOGO, 1vnt kaina būtų $9.97: oldnavy.gap.com/browse/product.do?cid=97655&pcid=36516&vid=1&pid=521804012

Trūksta $17.05 iki freeship www.landsend.com

Trūksta $11 iki freeship, prisijunkite: www.michaelkors.com

Trūksta $12.56 iki freeship: factory.jcrew.com
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2017 07 16, 20:23)

Geeeeeeeeeeras, šis šis, bet jis tooooks bauginantis fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 07 16, 18:23)

o kodel pas mane nera garso ? garsas ijungtas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 07 16, 21:22)
o kodel pas mane nera garso ?  garsas ijungtas  unsure.gif

Vaje, o gi garse visa esmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 07 16, 20:22)
o kodel pas mane nera garso ?  garsas ijungtas  unsure.gif

pas mane yra , megaujuosi biggrin.gif mes megom ta filmuka , atsimenu puikiai ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 07 16, 19:37)
Geeeeeeeeeeras, šis šis, bet jis tooooks bauginantis  fear.gif

Dabar vien todėl reiktų pažiūrėt kodėl sakai,kad bauginantis ,nu neatsimenu kas ten bauginančio hmm.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 16, 22:04)
Dabar vien todėl reiktų pažiūrėt kodėl sakai,kad bauginantis ,nu neatsimenu kas ten bauginančio hmm.gif  biggrin.gif

Nemoku paaiškinti, mane jis baugindavo, labai gerai prisimenu tą jausmą biggrin.gif Dabar dainuška man linksma, o tada atrodė, kad mergaitė prieš mirtį dainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Ar is cia uzsakinejat http://m.zaful.com/sale/ ?
Atsakyti
Labai labai reikia vieno prisijungiančio žmogaus pasidalinti ship www.zulily.com
Papildyta:
QUOTE(weja @ 2017 07 16, 22:49)

Tai yra Kinijos parduotuvė. Jei sutinkate prisiimti riziką dėl galimo broko, siųskite užsakymą taure212@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijunkite iki freeship www.lasenza.com

Prisijunkite iki freeship www.allheart.com
Atsakyti
merginos patarkite, noriu nupirkt maudomo kelnaites is Landsend , jos didintos ar atitinka dydi - galiu remtis ju size chart , seniau kiek pirkau rubu visi rubai buvo gerokai didinti , kaip dabar ?

Aciu patarsiancioms
Atsakyti
Taure, brukstelkit del uzsakytos factory maikytes dydzio. Neaisku kuris uzsakytas 😊
Atsakyti