Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2018 01 07, 12:12)
Est daznai ir po nedaug, daugiau zoles salotu, visur tampytis su savim ir gert daug vandens. Suprantu, kad darzoves dabar neskanios, tai gerinam skoni visokiom alyvuogem, dziovintais pomikais, makaliojam padaziukus lengvus ir tt. Metam lauk bulkas ir pyragus.
Butent. Labai tinka einanciam po momentinio numetimo ilgalaikiam priaugimui.

Po tiek bananų išsipūst kaip varlė tik gali biggrin.gif

Ėst dažnai po nedaug taip pat pasenus teorija. Reikia nevalgyt tuščių produktų daugiau aktyvios veiklos ir viakaa bus čiki. Labai miegas turi daug įtakos, emocijos. Perėjau - žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 sausio 2018 - 12:19
QUOTE(evvva @ 2018 01 07, 12:06)

lendam i LOFT suknios po 11.96 dol  yra su -70% , tuoj dings viskas ,renkames greit  !!
isidejus i krepsi matos kuri kiek kainuos

Tikriausiai registruotis reikia,nes man tą pačią kainą rodo kaip ir pardavime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 01 07, 11:54)
Jei norit per para numesti -1,5 kg bandykit 1 kg bananu kefyro ir skysciu daug, zaliosios arbatos bei vandens. Para laiko ir -1-1,5 kg. Pries svarbu rengini ar kokia ypatinga proga taip daroma  biggrin.gif momentinis numetimas  biggrin.gif  biggrin.gif

Ojej nuo tokio kogolmogolio ir į renginį nenueičiau geroj vietoj taip ir prasėdėčiau musėt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 sausio 2018 - 12:29
QUOTE(rapoja @ 2018 01 07, 13:29)
Ojej nuo tokio kogolmogolio ir į renginį nenueičiau geroj vietoj taip ir prasėdėčiau musėt  unsure.gif  biggrin.gif

Kokios juokingos nebandet ir snekat biggrin.gif zinoma tai tik extra numetimas, viskas ataugs smile.gif issivalymas o ne kogel mogel biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 07 sausio 2018 - 12:39
sparkling,nectar,bellini,opal visai nieko hmm.gif wub.gif https://www.macys.co...59-oz?ID=329055
ir lūpdažio norėčiau https://www.macys.co...3~xcm_pos~zPos2

kur kosmetikai nuolaidos smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 01 07, 12:38)
Kokios juokingos nebandet ir snekat biggrin.gif zinoma tai tik extra  numetimas, viskas ataugs smile.gif issivalymas o ne kogel mogel  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Net bandyt nekiltų mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2018 01 07, 14:21)
Tikriausiai registruotis reikia,nes man tą pačią kainą rodo kaip ir pardavime  unsure.gif

Pasirinkite sali i USA.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 01 07, 13:38)
Kokios juokingos nebandet ir snekat biggrin.gif zinoma tai tik extra  numetimas, viskas ataugs smile.gif issivalymas o ne kogel mogel  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne kiekvienas briedas yra vertas bandymo. Zmogus- ne siukslynas, valymas cia isvis netinkamas zodis.
Po tokiu pseudoteoriju belieka pasamprotaut apie šlakus ir galima pasidet haloperidolio po liezuviu.
Atsakyti
Man šios fainos kelnės rolleyes.gif Gal kuri turit,kaip realiai,kaip dydis?
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 01 07, 12:15)
Reikia nevalgyt tuščių produktų daugiau aktyvios veiklos ir viakaa bus čiki. Labai miegas turi daug įtakos, emocijos. Perėjau - žinau.

1,2 punktai - pas mane labai blogai,su kitais tvarkoj biggrin.gif

O šiaip - kiekvienai savo,neniekinu nei vienos nuomonės ar patirties,svarbu tinka ir oki ok.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 07 sausio 2018 - 13:07
QUOTE(rapoja @ 2018 01 07, 13:06)
Man šios fainos  kelnės  rolleyes.gif  Gal kuri turit,kaip realiai,kaip dydis?
Papildyta:

1,2 punktai - pas mane labai blogai,su kitais tvarkoj  biggrin.gif

Labai blizg

Man teko daug ką gyvenime pakeist biggrin.gif bet buvau totalus ligonis. Kai smegeninę perorientavau kai nauja biggrin.gif bet supratau dar kad dabar visa laika taip varyt turėsiu nes tik atsipalaiduoji ir batai.

Rapoja, bėda ta, kad mes patys sau priešai dažniausiai esam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 sausio 2018 - 13:10
QUOTE(JMD @ 2018 01 07, 13:06)
Labai blizg

Tai gerai,čia ir yra gražu umn.gif biggrin.gif prie bet kokių baltų marškinukų ar bile ko kito bus gražu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 07, 13:09)
Tai gerai,čia ir yra gražu  umn.gif  biggrin.gif prie bet  kokių baltų marškinukų ar bile ko kito bus gražu  wub.gif  biggrin.gif

Bijau tokių ant savo lašiakų biggrin.gif nebent kokiai džiūsnai. Įsivaizduok didelę blizgančią uodegą biggrin.gif žiauru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 sausio 2018 - 13:11