Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Nuostabus nertas modeliukas TINKANTIS VISIEMS SEZONAMS
Šių metų madinga spalva
Žavi detalė - modeliuką puošia mieli nerinukai
BEI dailiai sukirptos rankovės
Palaidinukė turi dirželį kurio dėka reguliuojasi apimtis bei siteikiama stilinga forma
Audinuko sudėtis: 55% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 45% - NYLON. Per juosmenuką - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Stilingas rankovės ilgis - 70 cm. MATUOJANT NUO PAŽASTUKO - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 12. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .

Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai taikliai suderinti raštai bei spalvų gama
Madingas 3/4 rankovių ilgis
Į juosmenuką įverta gumutė kurios dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis
Apačia dailiai užapvalinta
Labai švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 84 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .

Papildyta:
Monsoon firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušalą ant jo lengvutis labai madingai nuspalvintas audinys - taškučiai - šių metų mada
Stilingai sukirpta apykaklė
Apačią puošia horizontalios klostelės
Nugara susisega sagomis apsiūtomis audinuku
Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Ilgis - 91 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 15 .

Papildyta:
Monsoon firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušalą ant jo lengvutis labai madingai nuspalvintas audinys - taškučiai - šių metų mada
Stilingai sukirpta apykaklė
Apačią puošia horizontalios klostelės
Nugara susisega sagomis apsiūtomis audinuku
Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Ilgis - 91 cm. Dydis - 12/40. (M). Kaina tik 15 .

Papildyta:

Papildyta:
TRF ZARA firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio Viename TINKANTI VISIEMS SEZONAMS
Man deja didoka. Labai stilingai sukirptas modeliukas
Stilingos detalės - vario spalva
Originali apykalė padailinta sagutėmis
Originalumu nenusileidžia ir apačia - ji asimetriška su skeltuku
Per krūtinę - 51 cm. Per juosmenuką - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. MODELIUKAS NĖRA APTEMPTAS. Toliau modeliukas platėja. Ilgis - 83 - 84 - 90 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Dydis - M. PUIKIAI TIKS PAGAL PARAMETRUS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
Bik Bok firmos nauja palaidinukė tunika kardiganas VIENAME atvežta iš užsienio. Labai stilingai sukirptas modeliukas
Dailiai krenta klostelėmis šonai
Modeliuko kantai dvigubi - jie eina aplink visą modeliuką
Universalus rūbelis kaip aksesuaras kurį galima stilingai pritaikyti su kitu rūbeliu
Ilgis - nugara - 85 cm. Priekis - 78 cm. MODELIUKO ŪGIS NUOTAUKOJE 165 CM. Dydis - XS/S. Tačiau tokio tipo modeliukai yra universalaus dydžio. Kaina tik 12 .

Guess firmos nauji džinsai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilinga tamsiai mėlyna spalvytė
Skinny modeliukas
Per juosmenuką - 32 cm. PASITEMPIA IKI 36 CM. Per klubiukus - 40 cm. PASITEMPIA IKI 44 CM. Audinukas tamprus - matuota ramybės busenoje. Vidinės siūlės ilgis - 84 cm. Ilgis - 106 cm. Dydis - 24. PAGAL PARAMETRUS ATITIKA XS DYDĮ. Kaina tik 20 .
Cop. Copine firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Stilingas raudonas audinukas turi dailią faktūrą
Labai originalus modeliukas
Madingai sukirptas priekis bei nugarytė
Dar viena detalė - sagos
Didelės - neįprastos formos
Jos atsisega
Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .

TOKS PAT MODELIUKAS TIK KITA SPALVA

TOKS PAT MODELIUKAS TIK KITA SPALVA

Lindex firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingi ir šiais metais madingi dryžiai - juoda - balta
Amžina klasika
Apačia dailiai užapvalinta
Modeliukas užsisega sagutėmis paslėptomis audinuku
Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .

Papildyta:
M&S firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalvytė - balta
Modeliukas turi pasijonį - ant jo klostelėmis krenta dailiai pasiūvinėtas audinukas
Prie plataus juosmens dar viena daili detalė - vertikalios klostelės
Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .

Papildyta:
M&S firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalvytė - balta
PUSSYCAT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką viršuje puošia kreminis audinys - juodi obuoliukai
Apačioje - juodas pagrindas - kreminiai obuoliukai
STILINGA ŽAISMINGA BEI LABAI ROMANTIŠKA
Į juosmenuką įverta gumutė. Yra pamušalas. Priekis viršuje dailiai paklostuotas
Per krūtinę - 45 + cm. MATUOTA NEIŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LENGVAI TEMPIASI. Ilgis - 90 cm. Dydis - 12. LABIAU TIKS IR DAILIAU ATRODYS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 15 .
George firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Rūbelį puošia dviejų audinukų kompozicija - šifonas bei "maikinys" audinys
Labai dailios spalvos - gėlės - spalvų gama
Dailiai apipavidalinta apykaklė bei rankovių kantai
Apačia stilingai užapvalinta
Nugara balta
Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .

Papildyta:
AMALIA firmos naujas džinsinis sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsesnio nei nuotraukoje audinio modeliukas priekyje padailintas originaliomis kišenėmis užsisegančiomis knopkelėmis
Nugaroje taip pat yra kišenės. Stilingos formos modeliukas madingai užsisega per visą priekį
Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .

Papildyta:
AMALIA firmos naujas džinsinis sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsesnio nei nuotraukoje audinio modeliukas priekyje padailintas originaliomis kišenėmis užsisegančiomis knopkelėmis
Nugaroje taip pat yra kišenės. Stilingos formos modeliukas madingai užsisega per visą priekį
Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .

Papildyta:

Papildyta:

H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rožinis audinukas nuo juosmenuko į kuri įverta guma dailiai krenta klostelėmis
Abiejuose pusėse yra skeltukai
Daili detalė - nugarytės sukirpimas
Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 29 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Skeltuko ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 143 cm. Dydis - 34. Kaina tik 18 .

Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Baltą audinuką turintį fakturą puošia nuostabus raštai bei spalvų gama
Juosmenukas padailintas klostėmis
Nuo jų visas sijonuko audinukas dailiai krenta klostelėmis
Modeliukas turi pamušalą. Šone - užtrauktuką. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 .
Limited collection nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios gėlės bei spalvų gama
Labai stilingai sukirptos rankovės
Jos padailintos klostėmis
Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrauktuką įsiūtą įšorėje
Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 6. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 8 DYDĮ. Kaina tik 16 .

Papildyta:
NLY TREND nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabus raštai bei spalvų gama
Labai stilinga detalė apnuoginti petukai
Į rankovių kantus įvertos gumutės. Gumutė įverta ir į modeliuko juosmenį. Nuo jos visas audinukas dailiai krenta klostelėmis
Į apykaklę įverta juostelė reguliuoja apimtį
Modeliukas turi pamušalą. Per krūtinę - 52 cm. Per juosmenį - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 100 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .

Papildyta:
NLY TREND nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabus raštai bei spalvų gama
Labai stilinga detalė apnuoginti petukai
Į rankovių kantus įvertos gumutės. Gumutė įverta ir į modeliuko juosmenį. Nuo jos visas audinukas dailiai krenta klostelėmis
Į apykaklę įverta juostelė reguliuoja apimtį
Modeliukas turi pamušalą. Per krūtinę - 52 cm. Per juosmenį - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 100 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .

Papildyta:

Papildyta: