H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama
Modelis peplum stiliaus
Nugara stilingai ilgesnė
Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 43 cm. PASITEMPIA IKI 45 CM. Ilgis - 59 - 64 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
Oasis firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios sodrios spalvos iškilaus paviršiaus rožinės spalvos raštai
Skater tipo modelis
Per krūtinę - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 84 cm. Dydis - 12(M). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .

George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus šilko lengvumo audinukas
Nuostabus modeliukas papuoštas taikliai suderintų spalvų gama
Žalia - ruda spalvos sudaro pagrindą
Taip pat gėlės
Krūtinę bei nugarą puošia madinga V formos iškirptė bei toks pat audinys kaip ir juosmenuką
Juosmuo padailintas dirželiu
Rankovės - karbatkėlėmis
Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
KIT firmos naujas švarkas - lengvas paltukas VIENAME
NUOSTABUS MODELIS
Kremo spalvos pagrindą puošia tamsesnės kreminės gėlės
Priekyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Viršuje taip pat yra kišenukas. Nugaroje - skeltukas. Priekis apačioje dailiai užapvalintas. Modeliuką galima dėvėti kaip ilgą švarką arba vasarinį - pavasarinį lengvuti elegantišką paltuką
Yra pamušalas. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 42 cm. Per klubiukus apie 49 - 50 cm. Per pečius - 40 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. Kaina tik 30 .

House firmos naujas lietpaltis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai mėlynos spalvos pagrindą puošia į rankogalius įverti dirželiai reguliuojantys apimtį ir ilgį bei stilingas diržas
Priekyje yra didelės kišenės su klostėmis - stilinga bei labai patogu
Net didelės dailios sagos puošia rūbelį
Lietpaltis turi kapišoną. Nugaroje - skeltukas. Yra pamušalas. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 54 cm. SURIŠUS DIRŽĄ MODELIS TAMPA SKATER TIPO
Per klubiukus apie 55 cm. Per pečius - 42 cm. MATUOTA PAGAL ĮDĖTUS PASTANDINIMUS, NES NĖRA SIŪLĖS. Rankovės ilgis - 69 cm. (JŲ ILGIS REGULIUOJASI SU DIRŽELIAIS). Ilgis - 92 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 30 .

brach brach firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus ir dabar labai madingas audinys
Standus
Bordo spalvos pagrindą puošia rausvos - melsvos gėlės
Madingas rankovių sukirpimas
Jos užsisega sagomis. Modelis turi dirželį. Nugaroje užsisega sagute. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 44 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 . (Duodamas pamušalas
)

Hollister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyna su faktūra audinį puošia žavios gėlės
Modelį dar labiau paryškina rožinis kantas kuris puošia apačią bei apykaklę
Nugara susisega sagomis
Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 54 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .

George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Geltonos spalvos audinuką puošia stilingos gėlės
Nugaroje į juosmenį įverta plati guma. Švelnaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 .
Gap firmos nauja suknelė - tunika

PARDUOTA
M&S firmos naujas sijonas

PARDUOTA
monton firmos naujas sijonukas

PARDUOTA
Papildyta:
Dunnes firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
H&M firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
M&S firmos naujas sijonas

PARDUOTA
monton firmos naujas sijonukas

PARDUOTA
Papildyta:
Dunnes firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
H&M firmos nauja suknelė

PARDUOTA
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagrindą puošia nuostabios gėlės
Apykaklė madingos V formos
Priekis kaip ir rankovės susisega dailiomis sagomis
Sagų ir juostelės dėka rankovės tampa stilingu 3/4 ilgiu
Priekyje yra dailus kišenukas užsisegantis saga
Į juosmenį įvertos gumos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis
Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinys tempiasi iki 50 cm. Rankovės bendras ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 . PRIDEDAMA APATINĖ SUKNELĖ

Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos formos bordo spalvos audinį puošia madingi raštai
Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu
Taikliai suderintas spalvų ir raštų gama viršuje ir apačioje
Nuo juosmens audinys dailiai paklostuotas
Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - (12)M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .

St.Michael firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagridą puošia stilingi raštai bei taikliai suderintos spalvos:wub: Madingai sukirptos rankovės bei apačia - karbatkėlės formos
Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 49 cm. Juosmens sritis - 48 cm. Klubų sritis - 49 cm. Stilingas ilgis - 109 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 .

Mexx firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Modelis tinka VISIEMS SEZONAMS
Man deja mažoka. Pagrindą puošia stilingi raštai - langučiai
Dailiai apipavidalinta apykaklė
Per krūtinę - 46 cm. Juosmens sritis - 42 cm. Klubų sritis - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 49 cm. Stilingas ilgis - 91- 92 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 .

Mango nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga spalva - realybėje neįyriai raudona
Juosmenį abiejuose pusėse puošia daili klostė
Šone yra užtrauktukas. Modelis turi pamušalą. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .

Mexx firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Modelis tinka VISIEMS SEZONAMS

Mango nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga spalva - realybėje neįyriai raudona