BOOHOO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą lengvutį audinuką puošia žaismingi dailių spalvyčių drugeliai Stilinga originali bei romantiška skater suknelė Petnešėlės reguliuojais Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą Nuo pažastuko iki pažastuko netempiant - 53 cm. Per juosmenuką matuojant ramybės busenoje - 37 cm. Tempiasi iki 45 cm. ir dailiai atrodo. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą lengvutį audinuką puošia žaismingi tamsiai mėlynos spalvos kaspinukai Stilinga originali bei romantiška skater Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 87 cm. Dydis - 12. BET PAGAL PARAMETRUS TIKS S DYDŽIUI. Kaina tik 15 .
New look firmos nauja suknelė - kombinezonas VIENAME Modeliukas tinkantis VISIEMS SEZONAMS Visada atrodysite stilingai madingai bei originaliai Labai stilingas modeliukas Sijonuko audinukas lengvai krenta klostelėmis Viršus dvigubas Petnešėlės prisisega prie sijonuko. Ilgis reguliuojasi sagučių dėka. Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Viršaus ilgis - 23 cm. Sijonuko ilgis - 44 cm. Petnešėlių ilgis - 71 cm. Dydis - 12. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
New look firmos nauja suknelė - tunika Man deja mažoka. Modeliukas labai madingas šią vasarą Stilinga kreminė lengvo audinuko spalvytė Priekis padailintas klostelėmis, gepiuru bei dailiai išsiūvinėtomis taip pat kreminės spalvos gėlytėmis Šilko švelnumo audinukas - 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Stilingas ilgis - 84 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 .
GEORGE firmos nauja suknelė. Lengvutį audinuką puošia nuostabios sodrios spalvytės bei raštai Apačia papuošta dailiomis karbatkėlėmis Viršuje įvertos gumutės. Priekyje yra juostelė, kuri dailiai susiriša prie kakliuko Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Stilingas ilgis - 75 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 10 .
GEORGE firmos nauja suknelė. Lengvutį audinuką puošia nuostabios spalvytės bei raštai Apačia papuošta dailiomis karbatkėlėmis Viršuje įvertos gumutės. Yra juostelė persirišanti apie kakliuką Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 10 .
George firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Juodą audinuką puošia stilingos sodrios spalvos gėlės Modeliukas madingai atidengia vieną petuką Šone yra užtrauktukas. Stilingo modeliuko visas ilgis matuojant nuo petuko - 152 cm. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 +cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus 50 cm. Apačia - 14 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
Mosaic firmos nauja suknelė. Stilinga balta suknelė Lengvutis audinukas papuoštas dailiomis karbatkėlėmis Yra dirželis Šone - užtrauktukas. Dailiai apipavidalintas priekis - apačia Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 - 49 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Labai stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - 36. PUIKIAI TIKS 38 DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
KIABI firmos nauja suknelė. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia nuostabių spalvų gama bei gėlės Madingai paaukštinta apykaklė Nugarytėje ji susisega audinuku apsiūtomis sagutėmis Modeliukas turi iš to pačio audinuko pasiūtą dirželį Pamušaliukas susiūtas su viršumi - dailiai keičiasi modeliuko forma Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Ilgis matuojant nuo apykaklės siūlės - 92 cm. Dydis - 44, BET ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.
New look firmos naujos kelnės. Kokybiška odos imitacija Prie juosmens yra dabar madingu tapęs surišimas Odine juostele Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 26 cm. Nugarytėje - 35 cm. Stilingas ilgis - 104 cm. Vidinės siūlės ilgis - 80 cm. Apačia - 22.5 cm. Dydis - 12. Kaina tik 25 .
Gemello firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilinga burgundiško vyno spalva Madingai paaukštinta apykaklė Modeliukas turi užtrauktukais užsisegančius kišenukus - stilinga bei labai patogu Nuo apykaklės iki apačios kanto modeliuko audinukas daliai krenta klostelėmis Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 65% - COTTON. 30% - POLYESTER. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 46 cm. MATUOJAM NETEMPIANT KLOSTELIŲ Ilgis - 85 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.