GINATRICOT firmos nauja palaidinė - tunika VIENAME Labai stilingas bei madingas modeliukas Stilingai sukirptas modeliukas turi ilgus kraštus Madingai apsinuogina petukai Audinukas lengvas - šilko švelnumo Rankovytės tampa 3/4 ilgio Ilgis - 90 - 60 - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
Monki firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Elegantiška tamsiai juoda spalvytė Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Modeliukas užsisega priekyje užtrauktuku bei sagomis. Yra atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 100% - POLYESTER. Audinukas nesiglamžo Per juosmenuką - 38 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 30 cm. Nugaroje - 44 cm. Ilgis - 39 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
Zwa firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabi violetinė spalvytė Nėra įkyraus blizgesio Dailiai suderinta spalvų gama - šviesesnė - tamsesnė - linijinė faktūra Stilingai sumetamas viršus Po krūtine priekyje audinukas dailiai horizontaliai suklostuotas Nuo krūtinės modeliuko audinukas lengvai krenta klostelėmis Šone yra užtrauktukas. Stilingas ilgis - 110 cm. Dydis - 40. Kaina tik 12 .
Lindex firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Stilinga balto smėlio spalvytės Priekis padailintas kišenukais - stilinga Modeliukas užsisega sagutėmis kaip ir rankovytės Yra ir atsarginė saga. Nugarytė šiek tiek madingai ilgesnė už priekį Audinuko sudėtis: 55% - LINNEN. 45% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 70 - 66 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
YRA PANAŠIOS SPALVOS ŠORTUKAI - PUIKUS KOMPLEKTUKAS
Lindex nauji šortukai. Man deja mažoki. Balto smėlio spalvos Stilingas modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Nugarytėje yra kišenuko imitacija Apačioje dailus kantai Yra kilpelė diržiukui Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 - 46 cm. Ilgis - 27 cm. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Dydis - S. Kaina tik 10 .
Divided by H&M firmos naujas sijonukas. Tamsiai mėlynas audinukas padailintas stilingais baltais taškučiais Siijonukas dailiai suklostuotas Į juosmenuką įverta gumutė Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Bik Bok firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Stilingas spalvų derinukas - juoda - balta Nugara - juodos spalvos Modeliukas pabrėžia figūros privalumus Audinuko sudėtis: 69% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 26% - NYLON. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 36 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilinga forma Nuostabios spalvos - kreminė ir juoda BEI RAŠTAI Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta plati guma. Nuo jo dailiai paklostuotas lengvutis audinukas Stilingai išlenda kišenukai Yra pamušaliukas - nugarytėje užtrauktukas ir skeltukas Per juosmenuką - 32.5 cm. Ilgis - 54 cm. Dydis -34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
asos firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną lengvutį audinuką puošia stilingos baltos gėlės Į juosmenuką įvertas diržas iš to paties audinuko Prie juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas Šone yra užtrauktukas. Juosmenukas iš dvigubo audinuko Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
H&M MAMA nauja palaidinukė - tunika besilaukiančioms mamytėms Stilinga spalvyčių gama bei sukirpimas Lengvutis audinukas nuo apykaklės dailiai krenta klostelėmis Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nuo pažastuko iki paažstuko - 45 cm. Ilgis - 76 - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
Papildyta: Monton firmos naujas megztinukas - palaidinė viename. Man deja mažokas. Amžina klasika - juoda - balta Stilingai sukirpta apykaklė Nugarytė juodos spalvos Labai jaukaus ir švelnaus audinuko sudėtis: 85% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 15% - POLYAMIDE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 66 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
H&M firmos nauja palaidinukė. Švelnios rožių spalvytės Stilingas sukirpimas - priekis dvigubas Viršutinis audinukas lengvai krenta dailiomis klostelėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 9 .
New look firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Baltas audinukas papuoštas sodrių spalvų nuostabiomis gėlėmis Stilingai sukirpta apykaklė Apačia dailiai užapvalinta Prie kakliuko modeliukas susisega sagute apsiuta audinuku Švelnus jaukus audinukas: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .