Friendex firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Stilingas modeliukas padailintas madingų spalvų gama bei raštais Petukų sritis bei rankovių kantai padailinti juodu audiniu kuris dar labiau išryškina rūbelį Modeliuko kantai užsisega sagomis apsiūtomis audinuku Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - L, BET TOKIO TIPO MODELIUKAS PUIKIAI TIK IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
Vero Moda naujas sijonukas. Stilinga bordo spalvytė Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS Stilingas ilgis - 69 cm. Dydis ATITINKA 38. Kaina tik 10 .
Ginatricot firmos naujas kombinezonas. Man deja mažokas. Švelnų jaukų juodą audinuką puošia stilingų spalvų gėlytės Priekis sumetamas ir susegamas knopkele, kad nesiskirtų audinys Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Apačia turi pamušaliuką. Petnešėlės reguliuojasi. Į juosmenuką įverta gumutė. Visas ilgis su petnešomis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
Reiss firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas tamsiai mėlyno audinuko modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Stilingas apykaklės sukirpimas Priekis susisega sumaniai paslėptomis sagutėmis Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušaliuką. Yra kilpelės diržiukui. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Adam for Mango firmos nauja suknelė - tunika Stilingą modeliuką puošia taikliai suderintos spalvos bei dailus raštai Mėlynos spalvos atspalviai nuo šviesaus iki tamsaus bei smėlio spalvytė Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 18 .
NAF NAF firmos nauja balintos kakavos spalvos megzta suknelė - tunika Man deja mažoka. Modeliuką puošia dailus raštai: apykaklė, apačia bei rankovyčių kantai papuošti dailiai išmegztomis karbatkėlėmis Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .