Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Kanabeach firmos nauji džinsai wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PARDUOTA
Atsakyti
Monton firmos naujas švarkutis. Man deja mažokas. Tokio tipo modeliukas tinka visiems sezonams mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Švarkutį puošia šiais metais madinga spalvų gama bei jų žaismas wub.gif Priekis papuoštas originaliai - keturi kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Kišenukai kaip ir pats modeliukas užsisega dailiomis sagomis wub.gif Madingas apykaklės sukirpimas wub.gif Juoda spalva pagyvina modeliuką - kišenukai, apykaklė bei rankovių kantai wub.gif Švarkutis turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 51% - POLYESTER. 49% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Apačia - 46 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 €.

PAVYZDUKAS wub.gif

Atsakyti
Danity firmos nauja palaidinukė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą megztą švelnų audinuką puošia originalus paveiksliukas wub.gif Apačia papuošta dailiais nėriniais bei tiuliu wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 42. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 77 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
folia firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Tinka visiems sezonams mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Šokolado spalvytės minkštą švelnų bei jaukų audinuką puošia stilingi raštai wub.gif Madinga paaukštinkta apykaklė wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 50 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Mango firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Labai taikliai suderintos spalvytės wub.gif Stilingi raštai wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Petnešėlės reguliuojasi mirksiukas.gif Madinga detalė - per modeliuko vidurį vertikaliai esanti karbatkėlė kuri lengvai krenta bangelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis su petnešėlėmis - 60 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Sijonuką puošia ne tik dailios taikliai tarpusavyje suderintos spalvytės bet ir stilingi ir žaismingi paveikslėliai wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Aydinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI PAŽEMINTAS. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
MINKPINK firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelnutį žalsvos spalvos audinuką puošia žavios gėlės wub.gif Apačia skater tipo wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko audėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 €.

PAVYZDUKAS wub.gif

Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Lengvutį švelnų stilingos pilkos spalvos audinuką puošia romantiški mėtinės spalvos drugeliai wub.gif Priekis dailiai sumetamas ir papuoštas dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Apačią puošia dviejų sluoksnių romantiškos karbatkėlės wub.gif Po krūtine įverta gumutė kuri stilingai keičia modeliuko formą wub.gif Suknelė turi pamušaliuką. Ilgis su petnešėlėmis - 92 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
COS firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas bei originalus puošnus modeliukas wub.gif Madinga violetinė spalvytė wub.gif Dailiai sukirpta apykaklė ir pati suknelės forma wub.gif Apačia (ant viršaus) taikliai papuošta tokios pat spalvos tiuliu wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 96 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
TRF Zara firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinukas stilingai languotas wub.gif Priekis papuoštas dailiomis karbatkėlėmis nerinukais bei sagutėmis. wub.gif Yra atsarginė sagutė. Šone - užtrauktukas. Nugarytė šiek tiek iškirpta - viršuje yra prisiūtas kaip daili detalė mielas kaspinukas wub.gif Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. TEMPIASI IKI 46 CM. IR DAILIAI ATRODO mirksiukas.gif Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
TRF firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Lengvutį juodą audinuką puošia stilingi bei žaismingi paveikslėliai - linksmuoliai lietsargiai bei elegantiškos kepuraitės wub.gif Stilinga spalvų gama wub.gif Apykaklė dvigubo audinio - dailiai užapvalinta wub.gif Rankovytės kaip ir patys marškinukai susisega sagutėmis wub.gif Yra atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 34 cm. Apačia - 41 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Only firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Lengutis dvigubo audinuko modeliukas papuoštas juodomis petnešėlėmis - puikus kontrastas wub.gif Audinuko ilgiai skiriasi mirksiukas.gif wub.gif Viršutinis trumpesnis - apatinis ilgesnis mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

Atsakyti