Atmosphere firmos naujas kimono - palaidinė - švarkelis - tunika VIENAME
Modeliukas tinka VISIEMS SEZONAMS
Galima sukurti originalų stilių
Juodą audinuką puošia nuostabios spalvos gėlės
Stilingas 3/4 rankovyčių ilgis
Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .

Silvian Heach firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilingas tamsiai mėlynas audinukas padailintas vertikaliais dryžiais
Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Aapačia dailiai atlenkta
Modeliukas turi kilpeles diržui. Audinuko sudėtis: 63% - POLYESTER. 33% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 4% - ELASTANE. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI
Ilgis - 44 cm. Dydis - 42. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA ATITINKA M DYDĮ
Kaina tik 10 .
SEIDEN STICHER firmos nauji elegantiški marškiniai atvežti iš užsienio. Stilinga spalvų gama - juoda - balta
Nesiglamžantis audinukas turi šiek tiek šilko žvilgesio
Modeliuką puošia dvigubo audinio apykaklė bei platus rankovių kantai
Juos galima stilingai atlenkti
Madingas V formos apykaklės sukirpimas
Apačia dailiai užapvalinta
Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 45 cm. Apačia - 50 cm. MODELIUKAS YRA LAISVO KIRPIMO - NĖRA ĮLEMENUOTAS
Ilgis - 60 cm. Rankovės ilgis nuo petuko - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .

PAVYZDĖLIAI

PAVYZDĖLIAI

Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Skater tipo modeliuko audinuką stilingai puošia kaukolytės ir rožės
Petnešėlės reguliuojasi. Į juosmenuką įverta gumutė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Bendras ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .

CBRL firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingas kremo spalvos audinukas papuoštas nuostabių spalvų gėlėmis
Dar viena daili detalė juoda apykaklė bei gepiuro juostelės
Madingas rankovių sukirpimas
Modeliukas susisega sagutėmis. Dailiai užapvalinta nugarytė stilingai ilgesnė už priekį
Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - BLENDING. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Stilingas ilgis - 75 - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
Bik Bok firmos naujas kombinezonas. Man deja didokas. Stilingas VINTAGE stilius
Vidutinio storumo baltas audinukas padailintas dirželiu su aukso spalvos sagtimi
Tokios pat spalvos ir sagutės
Priekyje yra stilinga kišenukų imitacija
Audinuko sudėtis: 73% - POLYESTER. 23% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 4% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 76 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - L. ATITINKA PAGAL PARAMETRUS M DYDĮ
Kaina tik 15 .
ZARA WOMEN firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Zara Basic firmos nauja suknelė. Man deja didoka. Puošnus modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus nuostabaus grožio bei spalvų standus audinukas turintis šiek tiek šilko blizgesio
Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 70% - POLYESTER. 30% - ACRYLIC. Nuo pažastuko iki pažastuko - 39 cm. Per juosmenuką - 49 cm. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .

H&M firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilingas modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus nuostabaus grožio raštai
Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis bei petukai
Apykaklė madingos V formos
Nugarytė taip pat sukirpta V forma tik gilesnė iškirptė
Po krūtine įverta gumutė suteikia audinukai lengvą kritimą dailiomis klostelėmis
Ilgis - 137 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

PAVYZDĖLIS

PAVYZDĖLIS
H&M firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuko priekį puošia stilingi raštai
Madinga stilinga bei originali detalė - rankovyčių sukirpimas - šiek tiek ilgesnės nei 3/4
Modeliukas užsisega nugarytėje su sagutė. Yra atsarginė sagutė. Modeliuko audinuką puošia daili faktūra
Jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 36. Kaina tik 9 .
laundry by shelli segal nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Vila firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Baltą audinuką iš abiejų pusių puošia stilingi raštai
Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - XL. ATITINKA - M/L. Kaina tik 9 .