Goose Island firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga šių bei ateinančių metų spalva - raudona
Į juosmenuką įverta gumutė bei dirželis, kuriuo galima reguliuoti norimą apimtį
Visa tai suteikia apatiniai suknelės daliai lengvai krentančias dailias klosteles
Apačia plataus kirpimo
Gumutės įvertos ir į rankovių kantelius
Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. TEMPIASI IR DAILIAI ATRODO IKI 45 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinukas elastingas. Toliau dailiai platėja
Labai švelnus jaukus audinukas: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Stilingas ilgis -110 cm. Dydis - M/L. Kaina tik 15 .
petites firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elagantiškas modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS
Stilingos kremo spalvytės modeliuko audinys labai švelnus - kaip barchatas
Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 81 cm. Dydis - 10. ATITINKA XS/S. Kaina tik tik 12 .
Lindex firmos naujas megztinis. Man deja didokas. Madinga balta spalvytė
Stilingą modeliuką puošia dailus kiauriaraštis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 75 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 68 cm. Kaina tik 10 .
Tommy Hilfiger nauji džinsai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Tamsiai mėlyna stilinga spalvytė
Priekyje ir nugarytėje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Yra kilpos dirželiui. Per juosmenuką - 33 cm. TEMPIASI IKI 35 CM. Per klubiukus apie 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 20 cm. Nugarytėje - 32 cm. Visas ilgis - 108 cm. Vidinės siūlės ilgis - 87 cm. Apačia - 21 (viena pusė) cm. Audinuko sudėtis: 98% - COTTON. 2% - ELASTANE. Dydis - 34. Kaina tik 16 .

H&M firmos nauja suknelė - tunika viename
Lengvas audinukas papuoštas dailių spalvų gėlėmis
Žemiau juosmenuko yra juosta - nuo jos audinukas paklostuotas
Apačia turi pamušaliuką. Nuo apykaklės abiejuose pusėse audinukas taip pat paklostuotas
Rankovytės užsisega sagutėmis apsiūtomis audinuku
Madingas apykaklės sukirpimas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 + cm. MATUOTA NESKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ
Ilgis - 83 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.

John Lewis 100% LINEN firmos nauji marškiniai - tunika VIENAME
Man deja didoka. Elegantiška balta spalvytė
Stilingai sukirpta apykaklė
Priekis bei nugarytė padailinti vertikaliomis klostelėmis
Madingas rankovyčių sukirpimas
Jas galima padailinti papildoma detale - sutraukti juostelėmis
Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - 14. Kaina tik 10 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.
Bershka firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Vero Moda firmos nauja palaidinukė - tunika VIENAME

PARDUOTA

PARDUOTA
Milano firmos nauji marškiniai

PARDUOTA

PARDUOTA
MNG firmos naujas megztinukas

PARDUOTA

PARDUOTA
Lucky girl firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką priekyje puošia stilingas užrašas bei raštai
Modeliuką sudaro du skirtingos sudėties audinukai - nugarytė šiek tiek persišviečia
Nugarytė madingai ilgesnė už priekį
Šonuose yra nedidukai skeltukai
Švenaus audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNE. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 71 - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 9 .
Drimedar firmos nauji džinsiniai šortukai atvežti iš užsienio. Priekyje ir nugarytėje yra kišenukai
Priekis padailintas stilingais įplėšimais
Yra kilpelės diržiukui. PARAMETRAI: Per juosmenuką - 38 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko priekyje matuojant iki siūlės - 20 cm. Nugarytėje - 32 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS
Šono ilgis - 25. Dydis - 30. ATITINKA S. Kaina tik 10 .