Goose Island firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga šių bei ateinančių metų spalva - raudona Į juosmenuką įverta gumutė bei dirželis, kuriuo galima reguliuoti norimą apimtį Visa tai suteikia apatiniai suknelės daliai lengvai krentančias dailias klosteles Apačia plataus kirpimo Gumutės įvertos ir į rankovių kantelius Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. TEMPIASI IR DAILIAI ATRODO IKI 45 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinukas elastingas. Toliau dailiai platėja Labai švelnus jaukus audinukas: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Stilingas ilgis -110 cm. Dydis - M/L. Kaina tik 15 .
petites firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elagantiškas modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS Stilingos kremo spalvytės modeliuko audinys labai švelnus - kaip barchatas Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 81 cm. Dydis - 10. ATITINKA XS/S. Kaina tik tik 12 .
Lindex firmos naujas megztinis. Man deja didokas. Madinga balta spalvytė Stilingą modeliuką puošia dailus kiauriaraštis Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 75 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 68 cm. Kaina tik 10 .
Tommy Hilfiger nauji džinsai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Tamsiai mėlyna stilinga spalvytė Priekyje ir nugarytėje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Yra kilpos dirželiui. Per juosmenuką - 33 cm. TEMPIASI IKI 35 CM. Per klubiukus apie 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 20 cm. Nugarytėje - 32 cm. Visas ilgis - 108 cm. Vidinės siūlės ilgis - 87 cm. Apačia - 21 (viena pusė) cm. Audinuko sudėtis: 98% - COTTON. 2% - ELASTANE. Dydis - 34. Kaina tik 16 .
H&M firmos nauja suknelė - tunika viename Lengvas audinukas papuoštas dailių spalvų gėlėmis Žemiau juosmenuko yra juosta - nuo jos audinukas paklostuotas Apačia turi pamušaliuką. Nuo apykaklės abiejuose pusėse audinukas taip pat paklostuotas Rankovytės užsisega sagutėmis apsiūtomis audinuku Madingas apykaklės sukirpimas Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 + cm. MATUOTA NESKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ Ilgis - 83 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.
John Lewis 100% LINEN firmos nauji marškiniai - tunika VIENAME Man deja didoka. Elegantiška balta spalvytė Stilingai sukirpta apykaklė Priekis bei nugarytė padailinti vertikaliomis klostelėmis Madingas rankovyčių sukirpimas Jas galima padailinti papildoma detale - sutraukti juostelėmis Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - 14. Kaina tik 10 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.
Lucky girl firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Modeliuką priekyje puošia stilingas užrašas bei raštai Modeliuką sudaro du skirtingos sudėties audinukai - nugarytė šiek tiek persišviečia Nugarytė madingai ilgesnė už priekį Šonuose yra nedidukai skeltukai Švenaus audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNE. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 71 - 66 cm. Dydis - M. Kaina tik 9 .
Drimedar firmos nauji džinsiniai šortukai atvežti iš užsienio. Priekyje ir nugarytėje yra kišenukai Priekis padailintas stilingais įplėšimais Yra kilpelės diržiukui. PARAMETRAI: Per juosmenuką - 38 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko priekyje matuojant iki siūlės - 20 cm. Nugarytėje - 32 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS Šono ilgis - 25. Dydis - 30. ATITINKA S. Kaina tik 10 .