Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Forever 21 firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Lengvutį juodą audinuką puošia nuostabios baltos raudonos gėlytės wub.gif Modeliuko apykaklė ir kanteliai dvigubo audinuko mirksiukas.gif wub.gif Rankovyčių ilgis reguliuojasi sagučių dėka - tampa stilingu 3/4 ilgiu wub.gif Modelikas turi kišenuką wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinukas primena odos imitaciją wub.gif Madingos peštuko formos modeliukas per priekį susisega užtrauktuku wub.gif STILINGA wub.gif Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
1.2.3. firmos naujas sijonas. Man deja didokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Sijonukas papuoštas dailiais juodais - baltais raštais wub.gif Stilinga detalė - odinės imitacijos kišenukai su užtrauktukais bei juosmenukas wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 50% - COTTON. 18% - ACRYLIC. 18% - POLYESTER. 14% - WOOL. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 51 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilinga rožių spalva wub.gif Modeliukas originaliai sukirptas - nugarytės ir priekio audinukai vienodai "susimeta" wub.gif Dar viena madinga detalė - audinukų spalvytės skiriasi wub.gif Daili gama wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 65 - 69 cm. Dydis - L, bet tokio stiliaus modeliukas labiau tiks M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 9 €.

Atsakyti
Forever 21 firmos šortai - sijonas VIENAME mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas wub.gif Priekyje yra dailus skeltukas wub.gif Nugarytėje - kišenukų imitacijos wub.gif Sijonukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 34 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Divided by H&M firmos naujas sujonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Sijonukas stilingai padailintas odos detalėmis wub.gif Abi pusės vienodos wub.gif Modeliuką puošia dar viena daili bei patogi detalė - kišenukai užsisegantys užtrauktukais mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
EDC firmos nauja suknelė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif 4u.gif Nuostabi audinuko spalvytė padailinta smulkiomis dailiomis gėlytėmis wub.gif Rankovytės stilingos V formos apykaklė bei juosmenuko sritis padailinta juodais kantais wub.gif Šonuose yra dirželiai kuriuos galima dailiai surišti nugarytėje arba priekyje wub.gif mirksiukas.gif Jaukais švelnaus audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per klubiukus apie 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Zara Basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia nuostabių spalvų mielos gėlytės wub.gif Per apykaklės vidurį priekyje ir nugarytėje audinukas vertikaliai paklostuotas wub.gif Tai stilingai keičia rūbelio formą wub.gif Modeliukas priekyje susisega sagutėmis - šone - užtrauktuku. Suknelė turi iš to paties audinuko dirželį wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko apie 46 cm. + MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Per juosmenuką - 36 cm. Toliau platėja mirksiukas.gif Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Florence+Fred firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Romantiškas modeliukas wub.gif Stilingo sukirpimo apykaklė papuošta dailiais nėrinukais wub.gif Apačia - karbatkėlėmis wub.gif Nuo apykaklės audinukas dailiai parauktas wub.gif Rankovytės sparnelių tipo wub.gif Lengvutis audinukas turi dirželį mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA NETEMPIANT RAUKINUKŲ mirksiukas.gif Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 €.

Atsakyti
WE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas modeliukas papuoštas dailiais mėlyna - balta - dryžiais wub.gif Madingas apykaklės sukirpimas - ji dailiai bei lengvai krenta klostelėmis wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Į petukus taip pat įvertos gumutės kurios dailiai keičia formą wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Nuo klubiukų modeliukas patėja wub.gif Stilingas ilgis - 93 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

PANAŠUS MODELIUKAS wub.gif

Atsakyti
upper west firmos naujas švarkas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas originalus bei madingas modeliukas wub.gif Petukų sritis dailiai paraukta gumučių dėka mirksiukas.gif wub.gif Daili detalė - priekyje lengvai krentantis dvigubas audinukas wub.gif Audinuko sudėtis: 50% - COTTON. 47% - DACRON. 3% - SPANDEX. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. + cm. Per juosmenuką - 35 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 66 cm. Nuo petuko iki petuko - 30 cm. + prideda centimetų ir rankovės. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - S. L DYDIS JAU PARDUOTAS. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Forever 21 firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Skater tipo modeliukas wub.gif Baltą audinuką puošia stilingi juodi taškučiai wub.gif Nuo juosmenuko yra pamušaliukas mirksiukas.gif Nugarytėje - užtrauktukas. Labai dailiai sukirpta nugarytė wub.gif Ji susiriša su juostelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - M/M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Only firmos naujas sijonas. Man deja didokas. Dominuoja chaki ir balta spalvytės wub.gif Abi modeliuko pusės vienodos mirksiukas.gif wub.gif Labai daili detalė - kito audinuko priderinimas wub.gif Jis sumaniai įsiūtas į gėlytes bei lapelius wub.gif Šis audinukas dailiai apsiūvinėtas wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 40 cm. Stilingas ilgis - 58 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti