neesh by D.A.R. firmos naujas sijonas. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI
Nuostabi madinga spalvų gama
Sijonukas padailintas juostelėmis - viršus - šokolado spalvos barchato juostele
Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuką. Audinuko sudėtis: 70% - WOOL. 30% - ACRYLIC. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus 47 - 48 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
cache cache firmos naujas švarkelis

PARDUOTA

PARDUOTA
InDi firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pamušaliukas prie kurio apačioje prisiūtos šokolado spalvos karbatkėlės
Viršų puošia nuostbaus grožio audinys - balintos kakavos spalvytė papuošta juodos bei oranžinės spalvos dailiais raštais
Raštai iškylus kaip barchatas
Nuo šviesos kritimo priklauso ir spalvyčių keitimasis
Į juosmenuką įvertas dailus dirželis
Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
River Island firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilinga spalvytė - avietės
Madinga sijonuko forma - peštuko
Šonuose ir nugarytėje yra dailios karbatkėlės
Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 6(EUR)32. Kaina tik 10 .

AMISU firmos nauji marškinukai. Baltą audinuką puošia dailus mėlynos spalvos raštai
Modeliuką taip pat puošia stilinga detalė - kišenukai
Modeliuko nugarytė madingai ilgesnė už priekį
Nugarytė dailiai užapvalinta
Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 50 cm. Stilingas ilgis - 79 - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .

La Redoute firmos naujas sijonukas

PARDUOTA

PARDUOTA
Steps firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI
Stilingi raštai bei spalvos
Šonuose yra atlasinės juostelės - madinga
Per visą sijonuką įsiūtas užtrauktukas - stilinga detalė
Viršuje prie juosmenuko audinukas dailiai "atšpurijęs"
Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko faktura iškyli
Audinuko sudėtis: 44% - ACRYLIC. 20% - WOOL. 31% - POLYESTER. 5% - OTHERS FIBRES. Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI IR PAŽEMINTAS. Per klubiukus apie 51 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 . Per juosmenuką - 42 cm. GALI BŪTI IR PAŽEMINTAS
Per klubiukus apie 51 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 40. Kaina tik 10 .

Miss sixty firmos odinės basutės atvežtos iš užsienio. Porą kartų devėtos. Deja mažokos. Labai patogios
Basutės susiriša su puošnia dviguba juosta
Per vispadį - 24.5 cm. Platformos aukštis - 4.5 cm. Kulniuko aukštis - 12.5 cm. Dydis - 37 cm. Kaina tik 27 .

Miss N...next firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Zara Basic firmos sijonukas

PARDUOTA

PARDUOTA
Asos firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas
Stilinga spalvyčių gama - juoda - balta
Daili dviguba užapvalinta apykaklė
Krūtinės sritis padailinta vertikaliomis klostelėmis
Audinukas susisega sagutėmis. Madingai sukirptos rankovytės
Audinukas papuoštas mielomis gėlėmis
LASER PRINTED DRESS. Audinuko sudėtis: 87% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 13% - POLYESTER. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 6. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 15 .

Papildyta:
Zara Basic firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Suknelė nuo juosmenuko turi pamušaliuką. Ant viršaus lengvutis mėlynas audinukas papuoštas nuostabių spalvų paukščiais
Petukų sritis susitraukia juostelių dėka
Apačia skater tipo
Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinukas nesiglamžo
Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Zara Basic firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Suknelė nuo juosmenuko turi pamušaliuką. Ant viršaus lengvutis mėlynas audinukas papuoštas nuostabių spalvų paukščiais
Petukų sritis susitraukia juostelių dėka
Apačia skater tipo
Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinukas nesiglamžo
Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

Papildyta:

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta: