Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Maje firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - balta wub.gif Lengvutis švelnus jaukus audinukas prie stilingai sukirptos apykaklės rankovių bei apačioje padaintas nerinukas wub.gif Stilingai sukirpta apykaklė papuošta ir gepiuro audinuku - jie puikiai dera tarpusavyje wub.gif Madingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Modeliukas susisega knopkelėmis. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mango firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stilingai suderintos spalvos - tamsiai šokoladinė bei kapuchino wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Stilingai sukirpta apyklė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta bei yra nedideli skeltukai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

Papildyta:
Atmosphere firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus lengvas dailus audinukas papuoštas drugeliais wub.gif STILINGA wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 50 cm. Per klubiukus apie 63 cm. Ilgis - 35 cm. Dydis - 18. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Divided by H&M firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Stilingas bei universalus modeliukas wub.gif Švelniai rausvos spalvos modeliukas "ilgo plauko" siūlų wub.gif Priekyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Ilgis - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Caliente firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga šių metų spalva - balta wub.gif V formos apykaklės sukirpimas padailintas užtrauktuku wub.gif Rankovės reguliuojasi dirželių dėka - stilinga bei patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytė ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 75 - 67 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Hennes firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas bei elegantiškas modeliukas kremo spalvos wub.gif Madingai sukirptas - jis dailiai sumetamas wub.gif Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 46 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Only firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Modeliuko audinuką puošia madingi raštai ir taikliai tarpusavyje suderintos spalvos wub.gif Šilko švelnumo audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas turi pamušalą. Nugarytėje suknelė susisega ties apykakle sagute. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
BRODWAY NYC FASHION nauja palaidinukė. Stilinga šių metų - balta - spalvytė wub.gif Stilinga V formos apykaklė bei 3/4 ilgio rankovės wub.gif Nugarytė ilgesnė už priekį wub.gif mirksiukas.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 72 - 62 cm. Dydis - S. TOKIO TIPO MODELIUKAS ATITINA 38 DYDĮ mirksiukas.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Skater tipo modeliuką puošia taikliai suderintos spalvos - mėlyna - žalia - balta wub.gif Audinukas turi dailią faktūrą wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 40 cm. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Cream firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Žavios spalvytės - alyvų - balta wub.gif Modeliuką puošia dailių raštų audinukas wub.gif Stilingos formos apykaklė dailiai apsiuvinėta wub.gif Apačią puošia mieli nerinukai wub.gif Modeliuko nugarytė stilingai ilgesnė už priekį wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 90 - 80 cm. Dydis - 40. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Mango firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus dailus kiauriaraštis wub.gif HANDMADE mirksiukas.gif wub.gif Apačią puošia kitoks raštas wub.gif Dailus elegantiškas modeliukas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja peplum stiliaus palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Gepiurinis audinukas papuoštas dailiais raštais - gėlėmis wub.gif Modeliukas apačioje padailintas karbatkėle wub.gif Palaidinukė susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė sagutė mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 57 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
DISPLAY firmos nauji boyfriend stiliaus džinsiukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas wub.gif Jį puošia originaliai sukirptos kišenės, taikliai suderinti kiti audinukai, madingi išsiūvinėjimai wub.gif Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Nuo juosmenuko matuojant iki klynuko siūlės priekyje - 37 cm. Nugaroje - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - MODELIUKAS TURI ELASTANO. Visas ilgis - 99 cm. Vidinės siūlės ilgis - 66 cm. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 18 €.

Atsakyti