Maje firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - balta
Lengvutis švelnus jaukus audinukas prie stilingai sukirptos apykaklės rankovių bei apačioje padaintas nerinukas
Stilingai sukirpta apykaklė papuošta ir gepiuro audinuku - jie puikiai dera tarpusavyje
Madingas 3/4 ilgio rankovės
Modeliukas susisega knopkelėmis. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .
Mango firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stilingai suderintos spalvos - tamsiai šokoladinė bei kapuchino
Madingas 3/4 rankovių ilgis
Stilingai sukirpta apyklė
Apačia dailiai užapvalinta bei yra nedideli skeltukai
Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Atmosphere firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus lengvas dailus audinukas papuoštas drugeliais
STILINGA
Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas
Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 50 cm. Per klubiukus apie 63 cm. Ilgis - 35 cm. Dydis - 18. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Atmosphere firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus lengvas dailus audinukas papuoštas drugeliais

Divided by H&M firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Stilingas bei universalus modeliukas
Švelniai rausvos spalvos modeliukas "ilgo plauko" siūlų
Priekyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Modeliukas turi pamušaliuką. Ilgis - 70 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Caliente firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga šių metų spalva - balta
V formos apykaklės sukirpimas padailintas užtrauktuku
Rankovės reguliuojasi dirželių dėka - stilinga bei patogu
Nugarytė ilgesnė už priekį
Ji dailiai užapvalinta
Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 75 - 67 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
Hennes firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas bei elegantiškas modeliukas kremo spalvos
Madingai sukirptas - jis dailiai sumetamas
Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu
Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 46 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Only firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Modeliuko audinuką puošia madingi raštai ir taikliai tarpusavyje suderintos spalvos
Šilko švelnumo audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas turi pamušalą. Nugarytėje suknelė susisega ties apykakle sagute. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
BRODWAY NYC FASHION nauja palaidinukė. Stilinga šių metų - balta - spalvytė
Stilinga V formos apykaklė bei 3/4 ilgio rankovės
Nugarytė ilgesnė už priekį
Ji dailiai užapvalinta
Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 72 - 62 cm. Dydis - S. TOKIO TIPO MODELIUKAS ATITINA 38 DYDĮ
Kaina tik 10 .
Atmosphere firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Skater tipo modeliuką puošia taikliai suderintos spalvos - mėlyna - žalia - balta
Audinukas turi dailią faktūrą
Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 40 cm. Kaina tik 10 .
Cream firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Žavios spalvytės - alyvų - balta
Modeliuką puošia dailių raštų audinukas
Stilingos formos apykaklė dailiai apsiuvinėta
Apačią puošia mieli nerinukai
Modeliuko nugarytė stilingai ilgesnė už priekį
Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 90 - 80 cm. Dydis - 40. Kaina tik 15 .
Mango firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus dailus kiauriaraštis
HANDMADE
Apačią puošia kitoks raštas
Dailus elegantiškas modeliukas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
Divided by H&M firmos nauja peplum stiliaus palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta
Gepiurinis audinukas papuoštas dailiais raštais - gėlėmis
Modeliukas apačioje padailintas karbatkėle
Palaidinukė susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė sagutė
Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 57 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
DISPLAY firmos nauji boyfriend stiliaus džinsiukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas
Jį puošia originaliai sukirptos kišenės, taikliai suderinti kiti audinukai, madingi išsiūvinėjimai
Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Nuo juosmenuko matuojant iki klynuko siūlės priekyje - 37 cm. Nugaroje - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - MODELIUKAS TURI ELASTANO. Visas ilgis - 99 cm. Vidinės siūlės ilgis - 66 cm. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 18 .