KappAhl firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stlilingos elektro spalvos
Lengvą audinuką puošia dailus raštai
Apykaklė rankovės bei apačia stilingai "atšpurijusios"
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - 40/42. Kaina tik 8 .
Oasis firmos nauja peplum tipo palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje kremo spalvos audinukas - ant viršaus prisiūtas stilingas gepiuras dailiais raštais
Madingas rankovyčių sukirpimas
Priekį puošia klostelės
Nugarytėje modeliukas užsisega su sagutėmis. Audinukas elastingas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm.+MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ
Per juosmenuką - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 16/42. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 9 .

H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai dailus raštai bei taikliai suderintos spalvos
Nugara stilingai ilgesnė
Priekis su pamušalu - dailiai persipina
Petukų sritis paklostuota
Rankovės susisega sagomis. Per krūtinę - 60 +cm. Ilgis - 72 - 62 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Dydis - 16(US). 46(EUR). PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 .

INNOCENCE firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Kremo spalvos lengvą audinuką puošia paukščiai
STILINGA
Madingas apykaklės sukirpimas
Aplink ją audinukas dailiai paklostuotas
Nugarytėje taip pat
Modeliukas susisega sagutėmis. Rankovytės juostelių dėka reguliuojasi - įgauna stilinga 3/4 ilgį
Apačia dailiai užapvalinta
Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. + MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ
Stilingas ilgis - 80 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Lengvas audinukas papuoštas nuostabių spalvų gėlytėmis
Šių metų topas
Apčioje įverta gumutė stilingai keičia modeliuko formą
Rankovės susisega dailiomis sagutėmis
Rankovytės prie petukų stilingai parauktos
Madingiausia bei stilingiausia detalė - apnuoginta nugarytė ir viršuje susirišanti juostele
Nugarytėje audinukas dailiai susimeta
Nuo pažastuko iki pažastuo - 54 cm. Ilgis - 62 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Dydis - 14. TOKIO STILIAUS MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 10 .

NLY TREND nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilinga spalvų gama bei raštai
Į juosmenuką įverta gumutė bei juostelė padailinta geležinėmis detalėmis
Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 29 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .

MISSGUIDED firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Balta suknelė papuošta stilingomis gėlėmis
Madingo 3/4 ilgio rankovės
Dailiausia detalė - stilingai sukirpta apykaklė
Apačia dailiai užapvalinta
Nugarytėje yra užtrauktukas. Viršus turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 82 cm. Dydis - 6. Kaina tik 18 .

PUSSYCAT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus tamsiai juodos spalvos audinukas papuoštas baltais paukščiais
Stilinga
Prie pamušaliuko prisiūta karbatkėlė kuri madingai ilgesnė už suknelę
Į juosmenuką įverta gumutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 30 cm. TEMPIASI IKI 35 CM. IR DAUGIAU IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 90 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .
Atmosphere firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas modeliukas
Apačioje yra pamušalas - ant viršaus lengvutis gelsvas lengvai krentantis audinukas
Prie apykaklės yra dailios klostelės
Suknelė kakliuo srityje susisega su sagute
Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - 6. Kaina tik 15 .
cherry Koko firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantištas modeliukas
Dailiausia detalė madingai sukirptos rankovytės
Jos sparnelių tipo - dvigubos - didesnės ir mažesnės - lengvai krentančios
Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. TEMPIASI IKI 44 CM. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

Oasis firmos nauja palaidinė

PARDUOTA

PARDUOTA
cluliin firmos palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas audinukas papuoštas stilingais raštais bei spalvomis
Madingai atlenktos rankovytės
Modeliukas turi kišenuką
Palaidinė susisega sagutėmis. Apačia dailiai užapvalinta
Nugarytėje viršuje yra daili klostė
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 60 - 66 cm. (Nugarytė stilingai ilgesnė
). Dydis - XS. Kaina tik 9 .