Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

KappAhl firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stlilingos elektro spalvos wub.gif Lengvą audinuką puošia dailus raštai wub.gif Apykaklė rankovės bei apačia stilingai "atšpurijusios" wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - 40/42. Kaina tik 8 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oasis firmos nauja peplum tipo palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje kremo spalvos audinukas - ant viršaus prisiūtas stilingas gepiuras dailiais raštais wub.gif Madingas rankovyčių sukirpimas wub.gif Priekį puošia klostelės wub.gif Nugarytėje modeliukas užsisega su sagutėmis. Audinukas elastingas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm.+MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Per juosmenuką - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 16/42. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 9 €.

Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai dailus raštai bei taikliai suderintos spalvos wub.gif Nugara stilingai ilgesnė wub.gif Priekis su pamušalu - dailiai persipina wub.gif Petukų sritis paklostuota wub.gif Rankovės susisega sagomis. Per krūtinę - 60 +cm. Ilgis - 72 - 62 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Dydis - 16(US). 46(EUR). PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
INNOCENCE firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Kremo spalvos lengvą audinuką puošia paukščiai wub.gif STILINGA wub.gif Madingas apykaklės sukirpimas wub.gif Aplink ją audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Nugarytėje taip pat wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Rankovytės juostelių dėka reguliuojasi - įgauna stilinga 3/4 ilgį wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. + MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Stilingas ilgis - 80 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Lengvas audinukas papuoštas nuostabių spalvų gėlytėmis wub.gif Šių metų topas wub.gif Apčioje įverta gumutė stilingai keičia modeliuko formą mirksiukas.gif Rankovės susisega dailiomis sagutėmis wub.gif Rankovytės prie petukų stilingai parauktos wub.gif Madingiausia bei stilingiausia detalė - apnuoginta nugarytė ir viršuje susirišanti juostele wub.gif Nugarytėje audinukas dailiai susimeta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuo - 54 cm. Ilgis - 62 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Dydis - 14. TOKIO STILIAUS MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
NLY TREND nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilinga spalvų gama bei raštai wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė bei juostelė padailinta geležinėmis detalėmis mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 29 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
MISSGUIDED firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Balta suknelė papuošta stilingomis gėlėmis wub.gif Madingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif Dailiausia detalė - stilingai sukirpta apykaklė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Viršus turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 82 cm. Dydis - 6. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
PUSSYCAT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus tamsiai juodos spalvos audinukas papuoštas baltais paukščiais wub.gif Stilinga wub.gif Prie pamušaliuko prisiūta karbatkėlė kuri madingai ilgesnė už suknelę wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 30 cm. TEMPIASI IKI 35 CM. IR DAUGIAU IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 90 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas modeliukas wub.gif Apačioje yra pamušalas - ant viršaus lengvutis gelsvas lengvai krentantis audinukas wub.gif Prie apykaklės yra dailios klostelės wub.gif Suknelė kakliuo srityje susisega su sagute mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - 6. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
cherry Koko firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantištas modeliukas wub.gif Dailiausia detalė madingai sukirptos rankovytės wub.gif Jos sparnelių tipo - dvigubos - didesnės ir mažesnės - lengvai krentančios wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. TEMPIASI IKI 44 CM. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Oasis firmos nauja palaidinė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
cluliin firmos palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas audinukas papuoštas stilingais raštais bei spalvomis wub.gif Madingai atlenktos rankovytės wub.gif Modeliukas turi kišenuką wub.gif Palaidinė susisega sagutėmis. Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytėje viršuje yra daili klostė wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 60 - 66 cm. (Nugarytė stilingai ilgesnė wub.gif ). Dydis - XS. Kaina tik 9 €.

Atsakyti