H&M firmos nauja palaidinukė. Stilingi raštai - dryžiai bei taikliai suderintos spalvos
Nugarytė "maikinio" audinuko, priekis - lengvo audinuko
Nugarytė madingai ilgesnė už priekį
Šonuose yra skeltukai
Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 62 - 55 cm. Dydis - S. TOKIO MODELIO AUDINUKAS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 10 .
KONLEMI firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilinga šių metų spalvytė - balta
Priekyje yra kišenukų imitacijos - nugarytėje - dailiai išsiuvinėti kišenukai
Yra kilpelės diržiukui. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. MODELIUKAS ELASTINGAS. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 19 cm. Nugarytėje - 32 cm. Ilgis - 96 cm. Vidinės siūlės ilgis - 76 cm. Apačia - 20 cm. Dydis - 27. Kaina tik 15 .
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Labai dailus ir stilingas modeliukas
Apačia madingos peštuko formos - nugaroje yra skeltukas
Viršuje yra pamušaliukas - ant jo lengvas dailių raštų audinukasMadingai sukirptos rankovytės
Daili apykaklė
Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
Papaya firmos nauja palaidinukė. Stilingos pastelinės spalvytės bei raštai
Originaliai bei labai dailiai sukirptos rankovės bei modeliuko apačia
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 61 cm. Dydis - 10. Kaina tik 9 .
Amisu firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Kremo spalvos lininiai šortukai priekyje papuošti vertikaliomis klostėmis
Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Nugarytėje įverta guma. Priekis juosmenuko srityje dailiai atsilenia - yra sagutės bei dailus dirželis
Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .

New look firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas. Ant viršaus stilingo rašto lengvutis audinukas krentantis klostelėmis
Viršuje ir į juosmenuką įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą
Labai stilinga detalė persišviečiama varpelio formos rankovė
Ilgis - 84 cm. MATUOTA NUO PETUKO ŽEMYN. Dydis - 10. Kaina tik 15 .

YRA TOKS PAT MODELIUKAS TIK TAMSIAI VIOLETINĖS SPALVOS

YRA TOKS PAT MODELIUKAS TIK TAMSIAI VIOLETINĖS SPALVOS
Oasis firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingi ruožais - šių metų topas
Madingai suderintos sodrios spalvos
Modeliukas papuoštas mielais paukšteliais
Nugarytėje įsiūtas mėlynas užtrauktukas - puiki detalė
Stilinga detalė yra ir mėlynas kantas apie apykaklę
Madingai sukirptos rankovės
Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 14/40. Kaina tik 10 .

H&M firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Audinuką puošia dailių spalvų gėlės bei raštai
Priekyje audinukas stilingai sumetamas
Nugarytėje juosmenuko srityje įvertos gumutės. Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko 45 +cm. Per juosmenuką - 33 cm. PUIKIAI TEMPIASI. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 80 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .

YRA TOKIO PAT AUDINUKO PALAIDINĖ

YRA TOKIO PAT AUDINUKO PALAIDINĖ
Sweewe firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Skater tipo modeliukas
Sijonuko srityje yra pamušaliukas. Į juosmenuką įverta gumutė suteikia audinukui lengvą kritimą klostelėmis
Viršuje yra du mieli kišenukai - stilinga
Priekis susisega sagutėmis
Stilingas 3/4 ilgio rankovės
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 33 cm. TEMPIASI iki 40 CM. IR DAUGIAU IR PUIKIAI ATRODO
Ilgis - 88 cm. Dydis - M/L. LABIAU TINKA M DYDŽIUI
Kaina tik 15 .
MAKIYO firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus trujų stilingų spalvų derinukas: balta, kreminė, juoda
Stilingos 3/4 ilgio rankovės
Modeliukas susisega nugaroje sagute. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Ilgis - 79 cm. Dydis - S. PIUKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 15 .

Bik Bok firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Šortukai priekyje juosmenuko srityje papuošti vertikaliomis klostėmis
Puošnus lengvo audinuko modeliukas
Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Nugarytėje kišenukų imitacija
Iš to pačio audinuko yra ir dailus dirželis
Apačia dailiai atsilenkia
Modeliukas tuti pamušalą. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .

Vero Moda nauja palaidinukė - tunika VIENAME
Man deja mažoka. Baltą audinuką priekyje puošia stilingi raštai bei spalvos
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 74 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Vila firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Šviesaus šokolado ir baltos spalvų žaismas
Taikliai suderinta spalvų gama
Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Į juosmenuką - nugarytėje - įverta gumutė. Priekis - juosmenuko srityje - horizontaliai paklostuotas
Labai švelnus jaukus lengvas nesiglamžantis audinukas
Per juosmenuką - 35 cm. Tempiasi iki 44 cm. Per klubiukus apie 55 cm. Ilgis - 92 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

Papildyta:
Vila firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Šviesaus šokolado ir baltos spalvų žaismas