CUBUS firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Švelnutį jaukų raudoną audinuką puošia balti taškučiai - stilinga
Viršuje dar viena madinga detalė - priekyje ir nugarytėje plati karbatkėlė
Modeliukas varpelio formos
Modeliukas susisega sagute nugarytėje. Yra ir atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 40. Kaina tik 9 .
F&F firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Švelnutį audinuką priekyje puošia stilingas paveiksliukas
Nugarytė tamsiai juodos spalvos
Madingai sukirptos rankovės
Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 57 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabi spalvų gama bei raštai
Madingas V formos apykaklės sukirpimas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. PASITEMPIA IKI 47 CM. IR DAILIAI ATRODO
Ilgis - 57 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDį. Kaina tik 9 .
Seven Lemon firmos naujas megztinukas. Stilinga šių metų spalva - švelniai rožinė
Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 64 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .
Skunkfunk firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Miss Sixty nauja palaidinukė. Nuostabi šilkinio audinuko spalvų gama - žalia - ruda
Priekį ir rankovyčių kantelius puošia dailios karbatkėlės
Juostelės esančios prie apykaklės prisisega su sagutėmis - galima dailiai surišti arba nuimti
Nugarytėje šonuose įvertos gumutės. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Object firmos nauja suknelė - tunika VIENAME
Man deja mažoka. Stilinga šių metų spalvytė - balta
Labai stilingai sukirpta modeliuko apačia
Po krūtine įverta gumutė. Viršus padailintas juostele - nertomis gėlytėmis
Žavi detalė puošia ir reguliuojamas petnešėles - vario spalvos karoliukai
Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje įverta gumutė. Per krūtinę TEMPIASI IKI 47 CM. Ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai originalus modeliukas
Baltą audinuką puošia penklinės natos
Petnešėlės reguliuojaisi. Šone yra užtrauktukas. Krūtinės sritis dailiai paraukta
Per krūtinę tempiasi apie 57 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Stilingas ilgis - 114 cm. Dydis - XXL, BET PAGAL PRAMETRUS LABIAU TIKS L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 15 .
Principles firmos nauja suknėlė

PARDUOTA

PARDUOTA
Divided by H&M firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Papildyta:
Lindex nauji lininiai marškinukai

PARDUOTA

PARDUOTA
Papildyta:
Lindex nauji lininiai marškinukai

PARDUOTA
Vienetinė Vintage suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas audinukas - gyvatės odos imitacija
Madingas 3/4 rankovių ilgis
Rankovės kaip ir apykaklė užsisega audinuku apsiūtomis sagutėmis
Yra ir atsarginė sagutė. Į juosmenuką įverta gumutė suteikia audinukui lengvą kritimą klostelėmis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 78 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .