Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Mossimo Supplay Co firmos naujos rankinės wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PARDUOTA

YRA TOKS PAT MODELIUKAS TIK GELSVOS SPALVOS wub.gif

Atsakyti
Maje firmos nauja palaidinukė wub.gif

PARDUOTA

Atsakyti
Centrix firmos nauja rankinė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
MISSY firmos nauja tunika wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Taip pat šiais metais madingai sumetamas priekis bei nugarytės audinukas wub.gif Modeliukas skater tipo wub.gif Įvertos gumutės suteikia audinukai dailų kritimą klostelėmis wub.gif Ilgis - 80 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
M&S firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Stilinga šių metų spalvytė - balta wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje taip pat yra kišenukai. Priekį puošia dirželis wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus apie 55 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 27 cm. Nugarytėje - 40 cm. Ilgis - 97 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Apačia - 26 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 €. PAGAL PARAMETRUS PUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
Jsfn firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabus raštai bei taikliai suderintos spalvos wub.gif Po krūtine yra įverta gumutė kurios dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Taip pat po krūtine yra kapuchino spalvos nerta juostelė wub.gif Tokia pat juostelė puošia ir modeliuko apačią wub.gif Priekis susisega sagutėmis. Petnešėlės reguliuojasi. Nugaros viršuje įvertos gumutės. Per krūtinę apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Po krūtinę - 35 cm. Tempiasi iki 44 cm. ir dailiai atrodo. Audinuko sudėtis: 85% - COTTON. 15% - LINNEN. Ilgis - 93 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Bik Bok firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Skater tipo modeliuką puošia kaukolytės mirksiukas.gif wub.gif Stilinga wub.gif Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Nugarytėje juosmenuko srityje įverta gumutė. Per juosmenuką - 32 cm. Puikiai tempiasi. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

Papildyta:
kaffe firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus švelnus rožių spalvos tiulinis audinukas wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
flame firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Nuostabių spalvų gama wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje juosmenuke įverta guma. Per juosmenuką - 40 cm. TEMPIAIS IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - 42. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
sisters firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai juodas audinukas wub.gif Stilingas aladino tipo modeliukas wub.gif Apačia dailiai užapvalinta - yra skeltukai wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įvertos gumutės ir dirželis wub.gif Per juosmenuką - 38 cm. APIMTIS REGULIUOJASI mirksiukas.gif Nuo juosmenuko iki klynuko - 46 cm. Nugaroje - 49 cm. Ilgis - 85 cm. Vidinės siūlės ilgis - 50 cm. Apačia - 17 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Zara Woman naujas kombinezonas. Man deja mažokas. Baltas lengvutis plonas audinukas padailintas juostelėmis wub.gif Į juosmenuką įvertas diržiukas reguliuojantis apimtį wub.gif mirksiukas.gif Dailiai apipavydalinta nugarytė - iš nerinukų persikryžiuojančios petnešėlės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko apie 48 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - S. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus taikliai suderinta karbatkėlių gama: balta, bordo, rožių, kreminė wub.gif Viršus švelniai rožinis wub.gif Nugarytėje kaip stilinga detalė užtrauktukas įsiūtas išorėje wub.gif Nugarytėje viršuje yra gumutė. Per krūtinę - 44 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Ilgis - 80 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas tamsiai šokolado spalvos audinukas su baltais taškučiais wub.gif Stilinga wub.gif V formos madinga iškirptė papuošta dailiais nerinukais wub.gif Petnešėlės reguliuojasi. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 44 cm. Stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 €.

Atsakyti