divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta Taip pat šiais metais madingai sumetamas priekis bei nugarytės audinukas Modeliukas skater tipo Įvertos gumutės suteikia audinukai dailų kritimą klostelėmis Ilgis - 80 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .
M&S firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Stilinga šių metų spalvytė - balta Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugarytėje taip pat yra kišenukai. Priekį puošia dirželis Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus apie 55 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 27 cm. Nugarytėje - 40 cm. Ilgis - 97 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Apačia - 26 cm. Dydis - 12. Kaina tik 15 . PAGAL PARAMETRUS PUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Papildyta: Jsfn firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabus raštai bei taikliai suderintos spalvos Po krūtine yra įverta gumutė kurios dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Taip pat po krūtine yra kapuchino spalvos nerta juostelė Tokia pat juostelė puošia ir modeliuko apačią Priekis susisega sagutėmis. Petnešėlės reguliuojasi. Nugaros viršuje įvertos gumutės. Per krūtinę apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Po krūtinę - 35 cm. Tempiasi iki 44 cm. ir dailiai atrodo. Audinuko sudėtis: 85% - COTTON. 15% - LINNEN. Ilgis - 93 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
Bik Bok firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Skater tipo modeliuką puošia kaukolytės Stilinga Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Nugarytėje juosmenuko srityje įverta gumutė. Per juosmenuką - 32 cm. Puikiai tempiasi. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
Papildyta: kaffe firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus švelnus rožių spalvos tiulinis audinukas Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38. Kaina tik 10 .
flame firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Nuostabių spalvų gama Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugarytėje juosmenuke įverta guma. Per juosmenuką - 40 cm. TEMPIAIS IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - 42. Kaina tik 10 .
sisters firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai juodas audinukas Stilingas aladino tipo modeliukas Apačia dailiai užapvalinta - yra skeltukai Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įvertos gumutės ir dirželis Per juosmenuką - 38 cm. APIMTIS REGULIUOJASI Nuo juosmenuko iki klynuko - 46 cm. Nugaroje - 49 cm. Ilgis - 85 cm. Vidinės siūlės ilgis - 50 cm. Apačia - 17 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Zara Woman naujas kombinezonas. Man deja mažokas. Baltas lengvutis plonas audinukas padailintas juostelėmis Į juosmenuką įvertas diržiukas reguliuojantis apimtį Dailiai apipavydalinta nugarytė - iš nerinukų persikryžiuojančios petnešėlės Nuo pažastuko iki pažastuko apie 48 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - S. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus taikliai suderinta karbatkėlių gama: balta, bordo, rožių, kreminė Viršus švelniai rožinis Nugarytėje kaip stilinga detalė užtrauktukas įsiūtas išorėje Nugarytėje viršuje yra gumutė. Per krūtinę - 44 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Ilgis - 80 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas tamsiai šokolado spalvos audinukas su baltais taškučiais Stilinga V formos madinga iškirptė papuošta dailiais nerinukais Petnešėlės reguliuojasi. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 44 cm. Stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .