Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

New look firmos nauja palidinukė wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PARDUOTA

ze-ze firmos naujas sijonukas wub.gif

PARDUOTA
Papildyta:
Art Maksi nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA

Atsakyti
Xanaka firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif Stilingai sukirptos rankovytės. Krūtinės sritis pakietinta wub.gif mirksiukas.gif Dailiai sukirpta apykaklė wub.gif Po krūtine audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Švelnus nesiglamžantis audinukas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus apie 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 84 cm. Dydis - 32(EUR). PUIKIAI TIKS IR 34 DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

Atsakyti
DUNNES firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Švelni abrikosų spalvytė wub.gif Puošnus stilingas gepiurinio audinio plisuotas modeliukas wub.gif Modeliukas turi pasijonį - ant jo dviejų sluosnių - vienas iš jų ilgesnis - audinukas wub.gif Juosmenukas iš gumos mirksiukas.gif Per juosmenuką - 33 cm. PUIKIAI TEMPIASI mirksiukas.gif Ilgis - 44 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
frorence+fred firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga chaki spalvyrė wub.gif Dvigubas audinukas priekyje papuoštas žvynukais bei dailiais išsiūvinėjimais wub.gif Taikliai suderintos spalvos wub.gif Apačioje yra stilingai susirišančios juostelės wub.gif Petnešėlės supintos"kasytėmis" - nugarytėje persikryžiuoja wub.gif Nu pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 14. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 9 €.

Next firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Žavios tarpusavyje suderintos spalvytės - kremo bei balta wub.gif Dailus raštai wub.gif Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus nuo juosmenuko vidurio (abiejose pusėse) dailiai paklostuotas audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Modeliukas užsisega užtrauktuku bei sagutėmis apsiūtomis audinuku wub.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 12(UK). ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną lengvą audinuką puošia mielos raudonos baltos spalvų širdelės wub.gif Dar viena stilinga detalė - užtrauktuku užsisegantys kišenukas wub.gif Nugarytė ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 70 - 60 cm. Dydis - 6. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 9 €.

Atsakyti
New look firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Lininis audinukas - šios vasaros spalvytė - balta wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Priekis ir nugarytė padailinti nerinukais wub.gif MADINGA wub.gif Nugarytėje per juosmenuką įverta gumutė. Priekyje kaip žavi detalė - horizontalios klostelės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 36 cm. TEMPIASI IKI 44 CM. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
PURPLE firmos nauja sunelė - tunika VIENAME mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Stilingos kapuchino spalvytės wub.gif Madingas rankovyčių sukirpimas wub.gif Jos padailintos su knopkelėmis užsegamais antpetukais wub.gif Priekyje yra mielas kišenukas wub.gif Apačioje yra stilingas skeltukas - taip pat užsegamas knopkelėmis mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Nugarytėje kaip stilinga detalė - juostelė užsegama knopkele wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę apie 53 cm. Ilgis - 85 cm. Į juosmenuką įverta gumutė. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE - 30 CM. Tempiasi iki 38 - 40 ir dailiai atrodo. Per klubiukus - 55 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE - 165 CM.

PRIDEDAMAS ODINIS JOHNNY LAMBO DIRŽAS wub.gif JO KAINA - 31.50 €. PIRKTA SU NUOLAIDA - 18.90 €.

Atsakyti
Monton firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Elegantiška pilka spalvytė su dailia faktūra wub.gif Dar viena stilinga detalė - užtrauktukas priekyje ir nugarytėje wub.gif Priekis madingai asimetriškas wub.gif Jis padailintas klostelėmis wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus - 53 cm. Ilgis - 49 cm. Ilgiausia vieta - 53 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H.2 firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelnutį audinuką puošia stilingų spalvų gėlės wub.gif Rankovytės trumpos bet jos dar reguliuojasi juostelių pagalba - stilinga detalė wub.gif Juostelės su sagutėmis puošia ir krūtinės sritį wub.gif Modeliukas susisega iki karbatkėlių. Yra kilpelės diržiukui. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ PAGAL PARAMETRUS. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
LUXE firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Baltą lengvutį audinuką puošia stilingi kaspinukai wub.gif Daili detalė - įkomponuota juoda spalva - apykaklė, susegamoji dalis bei rankovių kantai wub.gif Petukų sritis dailiai paklostuota wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 75 - 65 cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Dydis - 14(L). Kaina tik 10 €.

Papildyta:
AUDIMAS firmos naujos kelnės. Man deja didokos. Tamsiai juodas stilingas modeliukas wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Yra kilpelės diržui. PARAMETRAI: per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 23 cm. Nugaroje - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS - 14% - ELASTANE. Visas ilgis - 100 cm. Vidinės siūlės ilgis - 79 cm. Apačia - 23 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
Lindex firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilingas modeliukas - madingai suderintos spalvos - juoda - balta wub.gif Krūtinės srities audinukas dvigubas mirksiukas.gif Petnešėlės reguliuojasi. Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVINĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Stilingas ilgis - 135 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų raštai wub.gif Labai dailiai pereina spalvų gama wub.gif Apačia stilingai ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Petnešėlės dailiai supintos kasyte wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Ilgis - 102 - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 €.

Atsakyti