Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Ginatricot nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta wub.gif Viršuje yra įverta gumutė kurios dėka atsiranda dailios karbatkėlės wub.gif Modeliuką galima stilingai devėti ir ant petukų mirksiukas.gif wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 34. Puikiai tiks ir 36 dydį dėvinčioms merginoms mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Monton firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingos sodrios geltonos spalvos audinukas su faktūra wub.gif Labai stilingas ilgis. Nugarytėje yra užtrauktukas. Šonuose yra skeltukai mirksiukas.gif wub.gif Audinukas nesiglamžo. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 12 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

YRA PANAŠUS TIK JUODAS SIJONUKAS mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti
Allice Bizour nauja suknelė atvežta iš užsienio. Lengvutį audinuką puošia stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Dailiai apipavydalinta krūtinės sritis wub.gif Per vidurį iš juostelių susiriša kaspinukas wub.gif Po krūtine įvertos gumutės. Apačia stilingai asimetriška - sukirpimas saulės kliošo tipo wub.gif Per krūtinę 50+ cm. Ilgis - 100 - 115 cm. Kaina tik 15 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

Atsakyti
H&M by divided firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Puošnus modeliukas iš taikliai suderintų spalvotų žvynukų wub.gif NUOSTABUS wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarutėje - užtrauktuką. Per juosmenuką - 37 cm. Per klunbiukus apie 48 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia paukščiai bei dailių spalvų gėlės wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės susisega knopkelėmis kaip ir pati palaidinukė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugarytė madingai ilgesnė už priekį mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 78 - 70 cm. Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Cappuccini firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šios vasaros topas - dryžiai - mėlyna - balta wub.gif Stilingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos nuo petukų stilingai paklostuotos wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Į rankovių kantelius įvertos gumos mirksiukas.gif Nugara madingai ilgesnė wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €. Reali kaina 19.99 €.

Atsakyti
introstyle firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Nugara tamsiai mėlyna wub.gif Priekį puošia dailus raštai, kišenė bei odinis dirželis su sagtimi wub.gif Sijonukas madingai sumetamas wub.gif Nesiskiria priekyje mirksiukas.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 60% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per juosmenuką - 45 cm. Per klubiukus - 56 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Stilingas ilgis - 61 cm. Dydis - 46. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 15 €. REALI KAINA 68.90 €.

Atsakyti
H&M by divided firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodos spalvos audinukas padailintas stilingais paveiksliukais susijusiais su muzika wub.gif Šonuose yra kišenukai užsisegantys knopkelėmis - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Ramunės Piekautaitės naujas švarkelis. Man deja mažokas. Stilingas lininis modeliukas wub.gif Pilkas audinukas dailiai apipavidalintas diksniais wub.gif Rankovės bei pats modeliukas susisega paslėptomis sagomis - knopkelėmis wub.gif Švarkutis turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 63 cm. Nuo petuko iki petuko siūlės - 39 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 36. Kaina tik 27 €.

Atsakyti
In Style firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilinga šių metų spalva - balta wub.gif Dailus lininis modeliukas priekyje turi kišenukus mirksiukas.gif wub.gif Nugarytėje yra kišenukų imitacijos wub.gif Per juosmenuką - 38 cm. (PAŽEMINTAS JUOSMENUKAS). Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 33 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
New look firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Papildyta:
H&M firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti