Ginatricot nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta
Viršuje yra įverta gumutė kurios dėka atsiranda dailios karbatkėlės
Modeliuką galima stilingai devėti ir ant petukų
Madingas 3/4 rankovių ilgis
Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 34. Puikiai tiks ir 36 dydį dėvinčioms merginoms
Kaina tik 10 .

Monton firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingos sodrios geltonos spalvos audinukas su faktūra
Labai stilingas ilgis. Nugarytėje yra užtrauktukas. Šonuose yra skeltukai
Audinukas nesiglamžo. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 12 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

YRA PANAŠUS TIK JUODAS SIJONUKAS

YRA PANAŠUS TIK JUODAS SIJONUKAS

Allice Bizour nauja suknelė atvežta iš užsienio. Lengvutį audinuką puošia stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama
Dailiai apipavydalinta krūtinės sritis
Per vidurį iš juostelių susiriša kaspinukas
Po krūtine įvertos gumutės. Apačia stilingai asimetriška - sukirpimas saulės kliošo tipo
Per krūtinę 50+ cm. Ilgis - 100 - 115 cm. Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

H&M by divided firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Puošnus modeliukas iš taikliai suderintų spalvotų žvynukų
NUOSTABUS
Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarutėje - užtrauktuką. Per juosmenuką - 37 cm. Per klunbiukus apie 48 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Next firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio Man deja didoka. Lengvutį audinuką puošia paukščiai bei dailių spalvų gėlės
Stilingo 3/4 ilgio rankovės susisega knopkelėmis kaip ir pati palaidinukė
Apačia dailiai užapvalinta
Nugarytė madingai ilgesnė už priekį
Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 78 - 70 cm. Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 .

Cappuccini firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šios vasaros topas - dryžiai - mėlyna - balta
Stilingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės
Jos nuo petukų stilingai paklostuotos
Apačia dailiai užapvalinta
Į rankovių kantelius įvertos gumos
Nugara madingai ilgesnė
Nugaroje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 66 - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 . Reali kaina 19.99 .
introstyle firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Nugara tamsiai mėlyna
Priekį puošia dailus raštai, kišenė bei odinis dirželis su sagtimi
Sijonukas madingai sumetamas
Nesiskiria priekyje
Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 60% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per juosmenuką - 45 cm. Per klubiukus - 56 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Stilingas ilgis - 61 cm. Dydis - 46. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA L/XL DYDĮ. Kaina tik 15 . REALI KAINA 68.90 .
H&M by divided firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodos spalvos audinukas padailintas stilingais paveiksliukais susijusiais su muzika
Šonuose yra kišenukai užsisegantys knopkelėmis - stilinga bei labai patogu
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .

Ramunės Piekautaitės naujas švarkelis. Man deja mažokas. Stilingas lininis modeliukas
Pilkas audinukas dailiai apipavidalintas diksniais
Rankovės bei pats modeliukas susisega paslėptomis sagomis - knopkelėmis
Švarkutis turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 63 cm. Nuo petuko iki petuko siūlės - 39 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 36. Kaina tik 27 .

In Style firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilinga šių metų spalva - balta
Dailus lininis modeliukas priekyje turi kišenukus
Nugarytėje yra kišenukų imitacijos
Per juosmenuką - 38 cm. (PAŽEMINTAS JUOSMENUKAS). Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 33 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
New look firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Papildyta:
H&M firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Papildyta:
H&M firmos nauja suknelė

PARDUOTA