George firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Labai stilingas modeliukas Lengvutis švelnus audinukas Rankovės sagučių dėka reguliuojasi Priekyje yra kišenukai Stilinga detalė Šonuose - skeltukai Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Atmosphere firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Madingos peštuko formos Šonuose yra kišenukai stilinga bei labai patogu Yra kilelės diržiukui. Modeliukas turi pamušaliuką. Nugaroje - užtrauktuką. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .
Papildyta: Forever 21 firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai taikliai suderintos spalvytės bei raštai Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Petnešėlės reguliuosi sagučių dėka. Šone yra užtrauktukas. Viršus dvigubo audinuko. Apačia: Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 39 cm. Viršus - vertikaliai - 21.5 cm. Horizontaliai - 25 cm. Bendras ilgis - 81 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Divided by H&M firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Labai stilingas modeliukas Lengvutis švelnus audinukas Stilinga detalė - kišenukas Nugarytė stilingai ilgesnė Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Stilingas ilgis - 82 - 78 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
GAP firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Vidutinio storumo audinukas. Apačia stilingai plisuota Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Madingas rankovių ilgis Dar viena daili: detalė petukus puošia antpetukai su sagutėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Per juosmenuką - 40 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 48 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
Lindex firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio Nuostabi spalvų gama bei raštai Priekyje yra du kišenukai - stilinga bei labai patogu Apačią puošia karbatkėlės Madingas 3/4 rankovių ilgis Priekis prie kakliuko susiriša juostele Audinukas nesiglamžo. Dailiai krenta klostelėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 60 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .