Šaunu, Monteverte,
Apie šią lentelę aš ir svajojau, iš savo mediko studento brolio norėjau pasiskolint nuorodos....
Jis svajoja būt širdies chirurgas, tai taip yra pasakęs: "Tingina suneš man pinigus (kišiu po peiliu), o sąmoningi ir norintys pasirūpint sveikata manęs paklausys ir pakeis mitybą.
LSMU, chebryte, jau pradėjo dėstyt lifestyle medicine, į programą įtraukta augalinė mtyba r tokie biochemikai kaip Campbelas, ir gydytojai kaip Greger. Tai lūžis, suprantat, tai perversmas "kraštutinių atvejų medicinai", kuri virs kažkada, tikėkimės prevencine medicina. Ne kaip tabletes ryti r simptomus slopinti gydytoja aiškins pacientui, o kaip imti gyvenimą į savo rankas ir keisti lėkštės turinį.
Nebeliks tokių moto, (nesuderinamų su mokslo faktais, tik su lobistų pramonės lozungais), jog "pieną gerti sveika."
Cambala, jūs vardijat vienetinius atvejus. Žiūrėkit, kaip čia yra: vis viską valgo, bet ligoti esti. 40metų sulaukus normalu turėti įv. negalavimų, chroninių. Diabetininkų amžius jaunėja, vaikai serga, (mano sūnaus klasiokas), autoimuninių ligų nors šakėm kabint, alergijos, ir tt.
Visos mano draugė,s kurios būdamos mano amžiaus 3++, kapoja pieno produktus, sėkmingai turi cistų, visokių darinių ir nuolat ant operacijos ribos ar išoperuotos.
Kur dar prakaitavimas - normalu, blogas burnos kvapas - normalu, energijos nebuvimas - normalu.
Viskas tampa normalu.
Kodėl vėžį išsigydo žmonės (ar bent susistabdo) kažko atsisakę, o ne versdami į save viską, kaip šiukšliadėžėn?