Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimyne

Autore, o is kur jus taip gerai viska zinot, ka jusu kaimyne baigusi ir kokios jos pajamos? Pati pasipasakojo (kuom nelabai tikeciau) ar kaime pletku pridirinkot? Oi negalit nusiramint, gal isigykit suniuka, turesit kuo rupintis, gal tada nustosit narstyti kaimynes gyvenima po kauleli.
Atsakyti
Ale ir buna kaip tycia tokiu kaimynu biggrin.gif kurie tik ir ziuri kiek ko turi kaimynas o jie vargsai nieko:)
Atsakyti
QUOTE(Laisva123 @ 2017 05 08, 12:51)
Susiduriau su nemalonia situacija, bet nezinau, ka tureciau tokiu atveju daryti. Itariu, kad kaimynes vyras ja engia ir kontroliuoja. Jie atsikrauste gyventi netoli musu i nuomojama nama pries kokius gerus metus. Tuoj metu buvo jiems gime 2 vaikai, siuo metu jau trys. Moteris daug jaunesne uz vyra, niekur nedirba, sedi namie su vaikuciais. Vyras ukininkauja, turi aviu, arkli, vis pravaziuodama pro ju uki su juo pasisveikinu. Zmona su vaikais islenda is namu labai retai, i darzeli vaiku neleidzia, nors darzelis butu visai salia.
Sugalvojau ja pasikviesti i svecius, labiau susipazinti, ji man parase, kad neturi kur palikti vaiku, sakau su vaikais ateik, ji sako, vyro atsiklausiu is pradziu. Po kiek laiko atrase, kad vyras mano, kad mums netinka susitikti. Likau kazkaip pasimetusi, sakau, tuomet visi kartu ateikit i svecius, tai nieko is viso i tai neatrase.
Ji cia kaime beveik su niekuo nebendrauja, draugiu neturi, maciau kelis kartus ja tik parduotuveje, niekur kitur. Faina jauna moteris, bet jauciu, kad labai uzguita. Papasakojau savo vyrui,tai jis irgi nesuvokia, kaip siais laikais gali taip buti.
Ka patartumet man daryti?

amzinas bobu noras kisti savo snapa i svetimus reikalus smile.gif klasika ;)
kol ta tavo kaimynka neprades vaiksciot su melynem paakiuose ar skustis, kad ja vyras skriaudzia, tai ir nesikysk i svetima gyvenima ir nevadovauk svetimam paradui smile.gif
Atsakyti

Va tai ir keista kodel tevai nemegina...net su alergijom neikeicia, Cia net buvo moteris ,kurios vaikas alergiskas, ji tik atsisake pieno produktu, nes tai prekomendavo gydytojas, as patariau atsisakyti ir kveitiniu miltu ir visu aisku gaminiu is ju ir mieliu, nors pamegino, nors kelis menesius???
Kodel zmones labai retai megina keisti mityba , gyvenimo buda, net sunkiai sirgdami.

Kaip mane tokie pasakymai siutina. Tipo, visi jau tokie durni, kad nesupranta kas sukelia alergiją ( o dar geriau autizmą). Mėginom 1,5-2m ir vienintelis pasiekimas man - ištisinis šaltis. Dukrai niekas nesikeitė. Nepasitenkinimas (nu kaip kitaip galima pavadinti tokius teisuoliškus postus) praėjo, nes jauti pyktį, kodėl aš taip teisingai darau, o kiti drįsta abejoti. 

Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2017 05 28, 09:26)
<Kaip mane tokie pasakymai siutina. Tipo, visi jau tokie durni, kad nesupranta kas sukelia alergiją ( o dar geriau autizmą). Mėginom 1,5-2m ir vienintelis pasiekimas man - ištisinis šaltis. Dukrai niekas nesikeitė. Nepasitenkinimas (nu kaip kitaip galima pavadinti tokius teisuoliškus postus) praėjo, nes jauti pyktį, kodėl aš taip teisingai darau, o kiti drįsta abejoti. </p><p></p>

Ka konkreciai meginot?
Ir ko cia dabar nervinates, geriau paziurekit i vidu kas jus taip kabina ir ko jus pykstat, supykus ant manes geriau jums ar jusu vaikui bus? kazkam tai padejo apie tai ,ka rasiau, galima i tokia info ir ramia ireguoti, aisku ne visiems pades , tu priezasciu begales ir gydymo budu begales, kiekvienai ligai ar sutrikimui ar dar kazkam, pyktis jus nenuves teisingu keliu. Vietoj to kad atejusi pakalsutumet, o gal dar yra kitu keliu, imat ir isliejat nuodu porcija..Gal vaiko sviekimui padetu, jei pati pasikeistumet siek tiek?

Nu gal jus genijus nes labai daug atveju niekas nezino kas vaikui yra, kas sukelia kazkokai ssreakcijas, alergijas, o ypac autizma, dar nei mokslas iki galo nieko neistyre, o jus jau zinot doh.gif , pvz mano drauges mergaite labai bere jau beveik nuo gimimo, nezinde ji negalejo, tai visus misinukus ismegino brangiausus, kur specialiai alergiskiems vaikams, niekas nepadejo, visi tyrimai geri, nerodo kad butu kazkam alergiska doh.gif Tai ka jus dabar ja durne isvadintumet, kad ji nezinojo tuo metu, kas jos tam vaikui. Paskui savais budais, savais keliasi atrado atsirinko, kas kaip tinka, dabar vaikui viskas gerai, bet nesispjaude taip kaip jus pykciu. Tuo ir skiriasi tevai, kurie iesko nuo tu kurie neiesko , o viska zino, tai jei viska zinot tai ir darykit ka zinot, kam tie priekaistai man? 4u.gif
Atsakyti

Ka konkreciai meginot?
Ir ko cia dabar nervinates, geriau paziurekit i vidu kas jus taip kabina ir ko jus pykstat, supykus ant manes geriau jums ar jusu vaikui bus? kazkam tai padejo apie tai ,ka rasiau, galima i tokia info ir ramia ireguoti, aisku ne visiems pades , tu priezasciu begales ir gydymo budu begales, kiekvienai ligai ar sutrikimui ar dar kazkam, pyktis jus nenuves teisingu keliu. Vietoj to kad atejusi pakalsutumet, o gal dar yra kitu keliu, imat ir isliejat nuodu porcija..Gal vaiko sviekimui padetu, jei pati pasikeistumet siek tiek?

Nu gal jus genijus nes labai daug atveju niekas nezino kas vaikui yra, kas sukelia kazkokai ssreakcijas, alergijas, o ypac autizma, dar nei mokslas iki galo nieko neistyre, o jus jau zinot doh.gif, pvz mano drauges mergaite labai bere jau beveik nuo gimimo, nezinde ji negalejo, tai visus misinukus ismegino brangiausus, kur specialiai alergiskiems vaikams, niekas nepadejo, visi tyrimai geri, nerodo kad butu kazkam alergiska doh.gifTai ka jus dabar ja durne isvadintumet, kad ji nezinojo tuo metu, kas jos tam vaikui. Paskui savais budais, savais keliasi atrado atsirinko, kas kaip tinka, dabar vaikui viskas gerai, bet nesispjaude taip kaip jus pykciu. Tuo ir skiriasi tevai, kurie iesko nuo tu kurie neiesko , o viska zino, tai jei viska zinot tai ir darykit ka zinot, kam tie priekaistai man? 4u.gif

Nervuoja "teisuoliai", kurie viską žino. Kaip sakot "mokslas neištyrė nuo ko autizmas", bet jūs žinot, kad viskas susitvarkys tapus veganu.  Jūsų draugė ne durnė, kad nežinojo nuo ko jos vaikui alergija, durniai tie, kurie leidžia sau duoti kategoriškus patarimus.

Ir atleiskit, kad neklausiu patarimų, nes kai sugebėjau jų atsikratyti ir leisti išlieti nuodus ant teisuolių, tapo daug lengviau. 

O jums priekaištai todėl, kad fanatiškas savos teisybės kišimas ir kitų niekinimas labai nepatiko. Ir tikiuosi, kad bent kelo tai pamatys ir nepradės "klausti patarimų"

Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2017 05 28, 21:35)
Nervuoja "teisuoliai", kurie viską žino. Kaip sakot "mokslas neištyrė nuo ko autizmas", bet jūs žinot, kad viskas susitvarkys tapus veganu.  Jūsų draugė ne durnė, kad nežinojo nuo ko jos vaikui alergija, durniai tie, kurie leidžia sau duoti kategoriškus patarimus.</p><p>Ir atleiskit, kad neklausiu patarimų, nes kai sugebėjau jų atsikratyti ir leisti išlieti nuodus ant teisuolių, tapo daug lengviau. </p><p>O jums priekaištai todėl, kad fanatiškas savos teisybės kišimas ir kitų niekinimas labai nepatiko. Ir tikiuosi, kad bent kelo tai pamatys ir nepradės "klausti patarimų"</p>

Jums viskas gerai? blink.gif
as nei pati veganiskai nesimaitinu is kur jus cia iskaset tuos teisuoliskumus??? jei kazkam tai padejo ir as tai papasakojau tai jau viskas kazkokia teisuole vaidinu? Jei kazkam kazkas kitkas pades ir vel pasidalins kazkas ir vel apsauksit, ci akaip tylet visiems reikia, as maniau, akd tam sis forumas ir yra primaisuia dalintis patirtimis, informacija, ziniomis, bet apsirodo klydau doh.gif ? Jau gal gedos imkites moteriske, zmones cia padet stengesi, nepatinka praeinat postus ir viskas, kur per koki gala jums kas ka kisa??? kur kas ka niekina, gal pacituokit mane prasau, pries uzsipuldama? gal eikit kokios arbatos raminancios isgert, nu taip sugebet visur priesus izvelgt ir kazkokius kisimus, rimtai kazkas su nervais negerai, gal pervargus esat? doh.gif Jei kazka noresit dar parasyti, cituokit mane , nes dabar atleiskit, neidomus jusu kaltinimai is jusu fantazijos...
Atsakyti
Nu...tai kaip baigesi autorės balius visam kaimui? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2017 - 13:38
QUOTE(-burbanti- @ 2017 06 01, 13:38)

😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 06 01, 13:38)

Balius bus tik kita savaite. Ryt dukra iteiks pakvietimus visiems vaikams, taip pat parase pakvietima ir visai kaimynu seimai. Eidama i mokykla imes i ju pasto dezute smile.gif organizuosim griliu, dukra su drauge bus atsakingos uz vaiku uzimtuma, ivairius zaidimus, prizus, tikiuosi, kad visiems bus smagu, kad bus geras oras, o ir kaimynai ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisva123 @ 2017 06 01, 23:14)
Balius bus tik kita savaite. Ryt dukra iteiks pakvietimus visiems vaikams, taip pat parase pakvietima ir visai kaimynu seimai. Eidama i mokykla imes i ju pasto dezute smile.gif organizuosim griliu, dukra su drauge bus atsakingos uz vaiku uzimtuma, ivairius zaidimus, prizus, tikiuosi, kad visiems bus smagu, kad bus geras oras, o ir kaimynai ateis smile.gif

Bankuchenų nebus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 06 02, 08:08)
Bankuchenų nebus?

Ne, bus kas nors paprastesnio, vaikams bankuchenai nelabai tongue.gif
Atsakyti