QUOTE(Leksa @ 2017 06 09, 07:23)
<p>Kaip gyvenau savo bute (15 butu laiptinei), tai nei vieno kaimyno koja i mano namus nebuvo izengus. Ir kaip minejau, man bunant 20, tie kas buvo 40 labai jau nesirase i draugu sarasa. Dabar kai pati esu beveik 40 ir gyvenu name, tai jau ir as bendrauju su kaimynais ir tas amziaus skirtumas nesvarbus taip. Bet as dar nei vienos kaimynes (ir jos manęs) neklausem apie apsaugos priemones, sex pozas ar dar ka. Cia jau liguista butu. Ir autore lyg neminejo,jog ja tai domina. Tai gal jau nereikia taip persistengt su isvedziojimais,kad autore planuoja landziot po savo kaimynes spintas, puodus, lovas ir t.t. Tarp pokalbiu prie kavos puodelio ir narsymo po intymius zmoniu reikalus dar ilgas kelias ir nereikia taip visko suplakti. </p>
Mūsų kaimynė visaip kaip veržiasi padėti langus išplauti, vaikus prižiūrėti, drabužius išlyginti. Skambina mano mamukui ir guodžiasi, kad aš jo vengiu.
Bet prie to pačio visada kaimynams papletkina, kiek kartų mes mylymės ( atrodo garso izoliacija sudėta, nesigirdi), kada skalbimo mašiną paleidžiam, kad vyras mane auklėja ir muša, ir kad mėlynių esu turėjus (kiba visai komoje buvau arba amnezija sergu) ir t.t.
Kai apvogė namus, buvo pirmi į kuriuos kreipėmės, nes visada viską mato ir viską seka. O čia vat nieko nematė ir nieko negirdėjo.
---
Jeigu žmogus staiga nustoja ginčytis, tai dar neįrodo kad esate teisus. Paprasčiausiai jis suprato, kad esate durnas.