Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytos uogos

Neseniai susaldziau gervuogiu su cukrum. Galvoju atsildysiu paragausiu. Siaubas koks skonis blink.gif Teks jauciu mesti lauk kelis uzsaldytus maiselius verysad.gif Paciai nesinori valgyti, o tai ka sneketi apie vaika, spjaus lauk.
Atsakyti
Musu seimyna valgo tik trintas braskes su cukrum saldytas, o vysnias, juoduosius serbentus netrintus naudojam sldziai sriubai arba tortams pagardinti bigsmile.gif
Atsakyti
Mano vaikai tai šaldytas uogas, braškes, vyšnias, žemuoges deda į arbatą smile.gif niekada neleidžiu valgyti šaltų, o taip labai gerai, ir arbata skani smile.gif
Atsakyti
mes irgi saldom tik su cukrum smile.gif
o valgom vienas, arba dedam kai darom zele, be to skanu valgyti (tarkim braskes) uzsipilant pienu wub.gif
ziema tokie skanumynai taip primena vasara wub.gif
Atsakyti
Pati nešaldau uogų, neprisiruošiu niekad blush2.gif , bet šaldytas dažnai perku.. labai skanu į natūralų jogurtą prisidėti (cukraus nededu) ir avižinių dribsnių košę rytais dažnai įsiberiu - labai skanu. smile.gif
Atsakyti
O as dar ledu vaikams padarau. Dedu i blenderi (vokiskai Stabmixer, nezinau ar taip lietuviskai blush2.gif ) saldytu uogu, truputi cukraus, grietineles, pieno ir sumixuoju. Gaunasi thumbup.gif ledai. Geriau negu pirkti, nes be jokiu priedu(nesveiku)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 02 gegužės 2008 - 12:20
Siemet prisisaldziau it trintu braskiu su cukrum ir cielu i maiseli. Uzpernai tai buvau prisivarius vysniu naturaliu thumbup.gif kaip skanu i torta wub.gif
Atsakyti
na mes tai saldom vysnias, apibarstytas cukrumi, melynes irgi su cukrumi, braskes irgi su cukrumi, bet butinai trintas.. ai kaip skanu buna ziema, prisimint vasara
Atsakyti
labai gerai vienas saldyti wub.gif
Atsakyti
sveikutes,

gal kas rase, bet labai tingiu skaityti, nes pagrinde sedziu kitam skyriuje, tad atsiprasau, jei pasikartosiu su savo klausimu blush2.gif ax.gif

paprastai uzsaldziau braskes pabandymui ir atsisildziau po dvieju dienu ir jos kazkokios yra visai blogos isvaizdos, t.y. neprekines isvaizdos: kose, pliurza, pilna vandens...nu zodziu paragauti net nekyla noras...jums tas pats gaunasi?

negi negalima ju normaliai uzsisaldyti, kad galima butu uzdeti graziai ant pyrago? gal kazkaip jus kitaip jas atsildote?
Atsakyti
QUOTE(Daugelaite @ 2009 06 21, 20:03)
sveikutes,

gal kas rase, bet labai tingiu skaityti, nes pagrinde sedziu kitam skyriuje, tad atsiprasau, jei pasikartosiu su savo klausimu blush2.gif  ax.gif

paprastai uzsaldziau braskes pabandymui ir atsisildziau po dvieju dienu ir jos kazkokios yra visai blogos isvaizdos, t.y. neprekines isvaizdos: kose, pliurza, pilna vandens...nu zodziu paragauti net nekyla noras...jums tas pats gaunasi?

negi negalima ju normaliai uzsisaldyti, kad galima butu uzdeti graziai ant pyrago? gal kazkaip jus kitaip jas atsildote?

Na as kai saldau tai sudedu ant lentutes kad jos nesiliestu viena su kita, kai kazkiek susala, kad nesideformuotu, tada sudedu i maiselius
Atsakyti
Atšilusios braškės visada daugiau ar mažiau, bet nebūna prekinės išvaizdos.
Stengiuosi visada užsišaldyti braškių (be jokio cukraus, netrintų), nes tada jų panaudojimo variacijos didžiausios - galiu dėti į arbatą, galiu sutrintas valgyti su kokiais blynais ar koše, galiu dėti į pyragus, želė ir t.t.
Įdomu, ar jų sezonas jau į pabaigą? Ar dar laukti kainų nukritimo ar jau braškių sezonas eina į pabaigą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABUSKA: 21 birželio 2009 - 20:00