QUOTE(rudaplauke @ 2017 06 21, 08:28)
o idomu, pagal kokius kriterijus mokytoja skirsto i "normalius" ir "nenormalius"
na būna tokie, kurių ir skirstyti nereikia ir šiaip matosi.
Buvo pas vieną maniškį mergaitė, kuri iš visų viską vogė, o mergaites mušė. Mergaitės jau bijojo eit į mokyklą.
Iš tiesų gal ir reikalinga ta integracija, bet aš kaip mama visai nenoriu, kad mano ir kitų vaikų psichologiniu traumavimu kažkas būtų integruojama.
Praktiškai mano vaikui išbraukti vieni mokslo metai (dabar jau kitoj klasėj), nes didžioji dalis mokytojos dėmesio buvo skiriama prižiūrėti tą mergaitę.
Yra ir pas dvynius problematiškos mergaitės, bet ten kažkaip viskas tvarkingiau ir padėjėja yra ir mergaitės kartu su dauguma vaikų jau nuo lopšelio, tai visi įpratę prie jų ir nėra tokių elgesio sutrikimų, kas kenkia aplinkiniams vaikams.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 06 21, 09:13)
vaikai tokie negimsta, visi gimsta lygus ir vienodi, tevai juos tokiais padaro. Vaikai yra grynas tevu atspindys. Labai negrazu kalbeti taip apie vaikus.
na gimsta vaikai ir su fiziniais ir su psichiniais sutrikimais, tėvai nelabai čia paįtakos.
Pagaliau gali būti kažkokie sutrikimai ir persirgtų ligų pasekmė. Visko gi būna.
Kažkaip nesutikčiau, kad visi vaikai gimsta vienodi ir tik tėvai juos sugadina.