Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 06 21, 10:02)
klasėje negali būti 30 vaikų, nes pagal įstatymą leidžiama max 24. o ar vaikas turi specialių ugdymo poreikių tai ne paprastai mokytojai spręst ir vertint.

o klasese pilna vaiku po 26-28 , darzeliuose irgi grupes didesnes... situacija tokia, kad bando sutalpint tuos vaikus.

klausykit, o gal geriau perkam ka gero? ax.gif nes vaiku tema neissemiama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 21, 08:02)
klasėje negali būti 30 vaikų, nes pagal įstatymą leidžiama max 24.

reik tikėtis, kad taip ir bus, dabar surašyta daugiau, nes tikisi, kad atkris pasirinkę kitas mokyklas. Vis tiek 45 minutės 24 vaikams, iš kurių 3 "super normalūs" būtų nekas biggrin.gif Norėčiau, kad tokie "vunderkindai" sukristų į vieną klase ir tegul ten mėgaujasi vieni kitų dėmesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2017 06 21, 09:02)
kažkaip pražiopsojau kokia landsend nuolaida ir ar taiko sale prekėms?

-39 proc viskam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 20, 22:02)
Aš ėjau į antrą pamainą. Nemiriau.

drinks_cheers.gif
ir aš ėjau, normaliai
gal pirma kiek patogiau, bet nėr tragedijos ir ta antra
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 06 21, 09:09)
reik tikėtis, kad taip ir bus, dabar surašyta daugiau, nes tikisi, kad atkris pasirinkę kitas mokyklas. Vis tiek 45 minutės 24 vaikams, iš kurių 3 "super normalūs" būtų nekas biggrin.gif Norėčiau, kad tokie "vunderkindai" sukristų į vieną klase ir tegul ten mėgaujasi vieni kitų dėmesiu biggrin.gif

vaikai tokie negimsta, visi gimsta lygus ir vienodi, tevai juos tokiais padaro. Vaikai yra grynas tevu atspindys. Labai negrazu kalbeti taip apie vaikus.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 06 21, 09:10)
-39 proc viskam  mirksiukas.gif

4u.gif

bet to ko noriu dydžių nerasta, kaži jie ten pildo ar nelabai
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 06 21, 09:13)
vaikai tokie negimsta, visi gimsta lygus ir vienodi, tevai juos tokiais padaro. Vaikai yra grynas tevu atspindys. Labai negrazu kalbeti taip apie vaikus.

va paauglystėje biški tie atspindžiai išsikraipo arba suaugusieji geriau maskuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 21 birželio 2017 - 08:20
QUOTE(rudaplauke @ 2017 06 21, 08:28)

o idomu, pagal kokius kriterijus mokytoja skirsto i "normalius" ir "nenormalius"  unsure.gif

na būna tokie, kurių ir skirstyti nereikia ir šiaip matosi.
Buvo pas vieną maniškį mergaitė, kuri iš visų viską vogė, o mergaites mušė. Mergaitės jau bijojo eit į mokyklą.
Iš tiesų gal ir reikalinga ta integracija, bet aš kaip mama visai nenoriu, kad mano ir kitų vaikų psichologiniu traumavimu kažkas būtų integruojama.
Praktiškai mano vaikui išbraukti vieni mokslo metai (dabar jau kitoj klasėj), nes didžioji dalis mokytojos dėmesio buvo skiriama prižiūrėti tą mergaitę.
Yra ir pas dvynius problematiškos mergaitės, bet ten kažkaip viskas tvarkingiau ir padėjėja yra ir mergaitės kartu su dauguma vaikų jau nuo lopšelio, tai visi įpratę prie jų ir nėra tokių elgesio sutrikimų, kas kenkia aplinkiniams vaikams.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 06 21, 09:13)

na gimsta vaikai ir su fiziniais ir su psichiniais sutrikimais, tėvai nelabai čia paįtakos.
Pagaliau gali būti kažkokie sutrikimai ir persirgtų ligų pasekmė. Visko gi būna.
Kažkaip nesutikčiau, kad visi vaikai gimsta vienodi ir tik tėvai juos sugadina.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 21, 10:02)
klasėje negali būti 30 vaikų, nes pagal įstatymą leidžiama max 24. o ar vaikas turi specialių ugdymo poreikių tai ne paprastai mokytojai spręst ir vertint.

o tie istatymai dzin, mano sunus ir 2008 gimimo buminiu metų ir Kaune mes, tai kalseje pirmoje klase buvo 29 vaikai, nes savivaldybe neskyre pedagogo, na jiislaikymui kad dar viena klase daryti ir viso 4 klasios gavosi po 28-29 vaikus....ir protestuok kiek nori..... nera pinigu tai vaikai sukisti ir darbas aisku atitinakamas, nes jau baigem 2 kl. bus treciokas tai klaseje liko 28 mokiniai, o zinau pernai pirmose klasese buvo po 30 mokiniu......
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 06 21, 09:27)

Papildyta:
na gimsta vaikai ir su fiziniais ir su psichiniais sutrikimais, tėvai nelabai čia paįtakos.
Pagaliau gali būti kažkokie sutrikimai ir persirgtų ligų pasekmė. Visko gi būna.

apie įgimtas ligas kalbos nera. bet psichais juos padaro tevai, kaip nesuk. kokioj aplinkoj augi, ka matai, ir kokios vertybes tau nuo mazens diegiamos.

Bet tema cia apie pirkinius 4u.gif biggrin.gif

Man reikia kažkokios skrybėlės atostogoms. Alia polo kepuraitė man bais netinka, fedora man netinka, ta ilgais bryliais tai atrodau kaip šūds po lapu. Kokių dar būna????
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 06 21, 09:27)

drinks_cheers.gif
tikrai negimsta jie vienodi. Net ir tų pačių tėvų du vaikai absoliučiai vienodai auklėti gali būti tokie skirtingi, kad dieve padėk biggrin.gif žiūri tada į juos ir galvoji, gal tikrai ligoninėje kas sukeitė biggrin.gif nu bet vizualiai atrodo tos pačios šeimos nariai ir ligoninėje nei sekundės nebuvai iš rankų paleidus, kad kas galėtų sukeisti biggrin.gif ale vat vistiek atrodo, kad kažkoks pasiutimo genas tarsi implantuotas vienu metu buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 21 birželio 2017 - 08:34
QUOTE(keistuole @ 2017 06 21, 01:27)
na būna tokie, kurių ir skirstyti nereikia ir šiaip matosi.
Buvo pas vieną maniškį mergaitė, kuri iš visų viską vogė, o mergaites mušė. Mergaitės jau bijojo eit į mokyklą.
Iš tiesų gal ir reikalinga ta integracija, bet aš kaip mama visai nenoriu, kad mano ir kitų vaikų psichologiniu traumavimu kažkas būtų integruojama.
Praktiškai mano vaikui išbraukti vieni mokslo metai (dabar jau kitoj klasėj), nes didžioji dalis mokytojos dėmesio buvo skiriama prižiūrėti tą mergaitę.
Yra ir pas dvynius problematiškos mergaitės, bet ten kažkaip viskas tvarkingiau ir padėjėja yra ir mergaitės kartu su dauguma vaikų jau nuo lopšelio, tai visi įpratę prie jų ir nėra tokių elgesio sutrikimų, kas kenkia aplinkiniams vaikams.
Papildyta:

Zinoma, gimsta vaikai su psichiniais sutrikimais, bet netikiu, kad i klase ateina po tris vaikus, kurie is tiesu turi kazkokiu sutrikimu... daznai mokytojos ir tevai nori priskirti prie "nenormaliu" judresnius vaikus, kuriems reikia daugiau laiko susikaupti, gal daugiau trumpu pertraukeliu ir pan. Man gaila, kad vaikus nuo pirmos klases mokytojas "nuraso" prie negeru, o paskui tie vaikai ir eina is metu i metus su ta blogiuko etikete, nors is tiesu nei jis blogiukas, nei ka, tik gal jam reikia daugiau paskatinimu, padrasinimu ir pagyrimu ax.gif

Cia panasiai kaip Amerikoje visiems labai greitai duoda ADHD (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder) diagnoze...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 21 birželio 2017 - 08:41
QUOTE(AstaRaud @ 2017 06 21, 09:21)
bet to ko noriu dydžių nerasta, kaži jie ten pildo ar nelabai

Pildo apie pietus
Atsakyti