Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 05 31, 22:15)
Žinai,vis nesinori tikėti,kad specialiai,kad apgauti norėjo  ax.gif  Tik tikrai keista kažkaip ,kad nieko neparašo tau unsure.gif Galėtų parašyti,atsiprašyti,pasiūlytų siūsti atgal,gražinti €,o dabar ne kažką mintys peršasi  unsure.gif Negi jau tiek laiko neprisijungia,jei gana aktyvi narė sm ?Nemažas laiko tarpas jau praėjo...

Jei tikrai taip. Tai negrazu labai.
As naujoke. Ir pirma kart isdrisau pora daikteliu parduoti. Pardaviau zenkliai pigiau. Nusiunciau net saskaitele, kiek buvau mokejus. Pati nufotkinau daiktus. Dar paskambinus pasakiau kas ir kaip. Kad suprastu kokie butent daiktai. O po isiuntimo. Pamacius kad prekes gavo. Paskambinau ir paklausiau ar tikrai viskas gerai nukeliavo. Ar tiko daiktai. Jei butu pvz netike ismiera. Nes buciau atgal prasius parsiusti. Nesinori kad nusiviltu zmogus. Juolab tai pirmas buvo mano pardavimas daiktu.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 05 30, 14:19)
šitos tai neturiu, bet kiek pirkau, jei ne tall, tai visų liemuo man po papais

Man ir tall kazkaip po papais paskutiniu metu. Ir megztukai iki bambos. Baisu bepirkti kriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 31, 21:40)
Jei tokį gavo ir tokį pardavinėjo, turėjo parašyti. O rašyt, kad tinkamas dovanai...na nesąžininga tikrai.  ax.gif
Aš jei matau bent mažiausia defektą, visada parašau. Negalėjo nematyti.

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 31, 22:04)

Beje, Rapoja, cia ne ilenkimas, o visai suluzusi dezute, neuzsidaro net normaliai, ten galineje dalyje islauzta tie visi pypsiukai. Na ji nebetinkama visai.
Cia ne batu deze, kad sulankstyta gautum. Visai kas kita. Ji nebetinkama visai.

Tai parduodant žinoma privalu pasakyti apie visus defektus. Tikiuosi atsilieps pardavusi mergina ir viską išspręsite (nes vis dėlto čia jau apgavystė). To ir linkiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 31, 21:12)
Bet tai EU37  blink.gif bože. Jie mažinti tada belekaip. Laikysiu mokyklai. Dabar tikrai neduosiu biggrin.gif gaila biggrin.gif

Vadina atitinka dydžių lentele NB, nes tiek ir rase, kad cm 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nerandu arba niekas man neatrase del tos opalescense ar kaip ten ji besivadintu pastos. Rapoja. Tu asas aprasymu. Kuo ji ypatinga? Gal su Marvis gali palygint?
Atsakyti
Michael Kors to Shut 100 to 125 Stores of its full-priced retail stores amid increasing pressure from deep discounting across the industry https://www.wsj.com/...t...=y&mod=e2fb
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 06 01, 09:51)
Michael Kors to Shut 100 to 125 Stores of its full-priced retail stores amid increasing pressure from deep discounting across the industry https://www.wsj.com/...t...=y&mod=e2fb

cia dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 06 01, 09:33)
Nerandu arba niekas man neatrase del tos opalescense ar kaip ten ji besivadintu pastos. Rapoja. Tu asas aprasymu. Kuo ji ypatinga? Gal su Marvis gali palygint?

bis.gif biggrin.gif
Nežinau ką parašyt biggrin.gif Man patinka,kad išsivalius dantys tokie švarūs,blizgantys,švelnūs/valantis nei per daug putoja,nei neputoja-per viduriuką/burnoje gaiva,geras juntamas skonis ir malonus kvapas bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif Šiek tiek,minimaliai aštroka (na ne tas gal žodis,kad 'aštroka',bet gana stipriai gaivi good.gif ). Na ko dar gali reikėti iš pastos ?Dėl balinimo-man nebalina nei viena pasta.Va bal. juostelės tai tikrai balina - pajutau,mačiau ir matau efektą wub.gif Opalescence sensitiv/jautriems-jau ne tas.Gera pasta,bet original fainesnė.Jau ir gaiva,ir švaros pojutis silpnesni ax.gif Bet jeigu dantys tikrai labai jautrūs ir tiesiog negali valytis su original-išeitis sensitiv... Ji turi specifinį skonį,kuris man malonus,o kitoms-belenkiek baisus biggrin.gif
Atsimenu,kad tu kažkada gyrei Marvis ir aš nusipirkau pabandymui biggrin.gif Bet skonio ir viso kito - nebeatsimenu nors tu ką doh.gif Reiškia,neužkabino rolleyes.gif biggrin.gif
Tuo savo rašinėlį ir baigsiu biggrin.gif
p.s.kiekvienam - savo,o nepabandęs nesužinosi victory.gif biggrin.gif
Atsakyti
AEROPOSTALE

CHILDRENSPLACE

JCREW FACTORY

FRAGRANCENET

FRAGRANCESHOP

JOESNEWBALANCEOUTLET 40%, DAILY DEAL 22$

MACYS 40% batams, grupuojame

PURITAN

RALPH LAUREN

WILSON'S LEATHER
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 06 01, 10:30)
bis.gif  biggrin.gif
Nežinau ką parašyt  biggrin.gif Man patinka,kad išsivalius dantys tokie švarūs,blizgantys,švelnūs/valantis nei per daug putoja,nei neputoja-per viduriuką/burnoje gaiva,geras juntamas skonis ir malonus kvapas  bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif Šiek tiek,minimaliai aštroka (na ne tas gal žodis,kad 'aštroka',bet gana stipriai gaivi good.gif ). Na ko dar gali reikėti iš pastos ?Dėl balinimo-man nebalina nei viena pasta.Va bal. juostelės tai tikrai balina - pajutau,mačiau ir matau efektą wub.gif Opalescence sensitiv/jautriems-jau ne tas.Gera pasta,bet original fainesnė.Jau ir gaiva,ir švaros pojutis silpnesni  ax.gif Bet jeigu dantys tikrai labai jautrūs ir tiesiog negali valytis su original-išeitis sensitiv... Ji turi specifinį skonį,kuris man malonus,o kitoms-belenkiek baisus  biggrin.gif
Atsimenu,kad tu kažkada gyrei Marvis ir aš nusipirkau  pabandymui biggrin.gif Bet skonio ir viso kito - nebeatsimenu nors tu ką doh.gif Reiškia,neužkabino  rolleyes.gif  biggrin.gif
Tuo savo rašinėlį ir baigsiu  biggrin.gif
p.s.kiekvienam - savo,o nepabandęs nesužinosi victory.gif  biggrin.gif

nu jei Marvis neuzkabino o sita kazkas tai reik megint biggrin.gif nes man Marvis nereali wub.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės 4u.gif
Gal turite šią suknytę? Atrodo neblogai, bet pirkėjų atsiliepimai tai nekokie.. ax.gif
http://oldnavy.gap.c.....ww.google.lt/
Atsakyti