Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2017 06 01, 11:30)
nu jei Marvis neuzkabino o sita kazkas tai reik megint biggrin.gif nes man Marvis nereali  wub.gif

Bet kiekvienai gi savo,kiekviena su savais norais,įpročiais ir skoniais mirksiukas.gif biggrin.gif bet pabandyti aišku,kad reik biggrin.gif aš va giriu,kita išpeiks visiškai - ir abi būsim teisios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 31, 22:04)
tai, kad nesijungia arba SM yra ne vienu nicku  biggrin.gif , kas labai tiketina.

Beje, Rapoja, cia ne ilenkimas, o visai suluzusi dezute, neuzsidaro net normaliai, ten galineje dalyje islauzta tie visi pypsiukai. Na ji nebetinkama visai.
Cia ne batu deze, kad sulankstyta gautum. Visai kas kita. Ji nebetinkama visai.

Juk ne dėžutę nešiosit, o laikrodį mirksiukas.gif Esu daug gavusi sulankstytų ir sulūžusių pakuočių. Na ir kas. Gali ir išpakuotą padovanot. Kad tik tokios problemos gyvenime būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 06 01, 10:30)
bis.gif  biggrin.gif
Nežinau ką parašyt  biggrin.gif Man patinka,kad išsivalius dantys tokie švarūs,blizgantys,švelnūs/valantis nei per daug putoja,nei neputoja-per viduriuką/burnoje gaiva,geras juntamas skonis ir malonus kvapas  bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif Šiek tiek,minimaliai aštroka (na ne tas gal žodis,kad 'aštroka',bet gana stipriai gaivi good.gif ). Na ko dar gali reikėti iš pastos ?Dėl balinimo-man nebalina nei viena pasta.Va bal. juostelės tai tikrai balina - pajutau,mačiau ir matau efektą wub.gif Opalescence sensitiv/jautriems-jau ne tas.Gera pasta,bet original fainesnė.Jau ir gaiva,ir švaros pojutis silpnesni  ax.gif Bet jeigu dantys tikrai labai jautrūs ir tiesiog negali valytis su original-išeitis sensitiv... Ji turi specifinį skonį,kuris man malonus,o kitoms-belenkiek baisus  biggrin.gif
Atsimenu,kad tu kažkada gyrei Marvis ir aš nusipirkau  pabandymui biggrin.gif Bet skonio ir viso kito - nebeatsimenu nors tu ką doh.gif Reiškia,neužkabino  rolleyes.gif  biggrin.gif
Tuo savo rašinėlį ir baigsiu  biggrin.gif
p.s.kiekvienam - savo,o nepabandęs nesužinosi victory.gif  biggrin.gif

ji labai gerai nuvalo dantis. Man tai pirma pasta, kur dantys tarsi po higienos biggrin.gif Turiu omenyje emale. Ji labai svelni pasidaro.
Atsakyti
https://www.joesnewb...w450-v2/w450sb2
https://www.joesnewb...t/mcoas/mcoasbf
https://www.joesnewb...696-ws/wl696wsc
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 06 01, 08:33)
Nerandu arba niekas man neatrase del tos opalescense ar kaip ten ji besivadintu pastos. Rapoja. Tu asas aprasymu. Kuo ji ypatinga? Gal su Marvis gali palygint?

Labiau, daug labiau nei ši man patinka crest, o dabar dar ir marvis bandysiu
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 06 01, 11:15)
ji labai gerai nuvalo dantis. Man tai pirma pasta, kur dantys tarsi po higienos  biggrin.gif Turiu omenyje emale. Ji labai svelni pasidaro.

priteršim temą, o man va toks efektas tik po crest būna. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ar crazy8 yra papildoma nuolaida? smile.gif
Atsakyti
Laukiu JCREW su 30-50% ir RL su 30%

QUOTE(*Mamis* @ 2017 06 01, 13:02)
Sveiki, ar crazy8 yra papildoma nuolaida? smile.gif

Sveiki, nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 birželio 2017 - 12:12
Labai gerai valo dantis kokosu sviestas... nei viena pasta man tokio efekto nesuteikia- slidus blizgantys dantys, net gurgzda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 06 01, 13:32)
Labai gerai valo dantis kokosu sviestas... nei viena pasta man tokio efekto nesuteikia- slidus blizgantys dantys, net gurgzda tongue.gif

Kokiu budu valote?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 06 01, 10:42)
Bet kiekvienai gi savo,kiekviena su savais norais,įpročiais ir skoniais mirksiukas.gif  biggrin.gif bet pabandyti aišku,kad reik  biggrin.gif aš va giriu,kita išpeiks visiškai - ir abi būsim teisios  biggrin.gif

Ačiū, kad parodei, nors aš užsisakiau jautriems dantims ir jos skonis kiek keistokas, bet man tikrai nėra bjaurus ir vyrui patinka, jo jautrūs dantys, jau baigiam antrą tūtą ir nesiskundė kol kas. Balint tai aišku ji nebalina, na šito ir nesitikėjau biggrin.gif , bet higienos efektą palaiko puikiai, dabar užsisakiau Original, nors skaičiau, kad lyg po 3 mėnesių reikia pertrauką daryt hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 06 01, 13:32)

mano mama skalavo dantis su kokosu sviestu menesi. jokio skirtumo tame nebuvo biggrin.gif paskui ejo daryt dantu higienos. gydytoja pasukiojo pirsta ties smilkiniu. sako prisiskaitei delfiu biggrin.gif
Atsakyti
Turime laisva toki zveri uz 3,49$
Atsakyti