Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(Simense @ 2008 01 27, 16:21)
Pas Babą apsilankę žmonės nurimsta.  smile.gif

ant amžių amžinųjų??? Skamba kaip amen schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 12:59)
Ačiū už nuomonę.
Žmonės mato tik "blizgučius". Ar jie pajėgūs matyti transformacijas, kurias su jais atlieka Sai Baba? Ne... schmoll.gif
Kiekvienas žmogus turi savo suvokimo "stogą". Jei jis mato tik blizgučius, vadinasi, jo akys nepajėgios matyti giluminių dalykų... verysad.gif

Vaižgante, o tu įsitikinus, kad kiti mato blizgučius, o tu- ne?
Gal kiti būdami nesusižavėję, mato daugiau nei tu, kuri esi juo susižavėjusi?
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2008 01 27, 16:47)
Vaižgante, o tu įsitikinus, kad kiti mato blizgučius, o tu- ne?
Gal kiti būdami nesusižavėję, mato daugiau nei tu, kuri esi juo susižavėjusi?

Aš Jį gerbiu, bet negarbinu. Niekuomet neužmirštu pirmojo Dievo įsakymo. mirksiukas.gif Siūlau ir jums jo neužmiršti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 19:18)
Aš Jį gerbiu, bet negarbinu. Niekuomet neužmirštu pirmojo Dievo įsakymo.  mirksiukas.gif Siūlau ir jums jo neužmiršti  mirksiukas.gif

O kaip tu jį (įsakymą) supranti? g.gif Ką tada tu garbini? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2008 01 27, 16:12)
ant amžių amžinųjų??? Skamba kaip amen schmoll.gif

Amen reiškia „tikiu“. Taigi tu čia nė kiek nesuklydai. smile.gif Nes Baba iš tiesų keičia žmonių gyvenimus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 01 27, 20:09)
O kaip tu jį (įsakymą) supranti?  g.gif Ką tada tu garbini?  mirksiukas.gif

Jeigu atsakyčiau į visus SM man užduodamus klausimus, metraštininkas čia surašytų visą mano biografiją lotuliukas.gif
Kad atsakytų į šį klausimą, S.Lazarevas jau 13-a knygų išleido ir 14-ą rašo. O tu nori, kad aš trumpai atsakyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 21:25)
Jeigu atsakyčiau į visus SM man užduodamus klausimus, metraštininkas čia surašytų visą mano biografiją  lotuliukas.gif

o jeigu surašytų visus atvejus kada išsisukai nuo atsakymų nukreipdama dėmesį kitur, gautųsi antra biografijos knygos dalis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 27, 21:28)
o jeigu surašytų visus atvejus kada išsisukai nuo atsakymų nukreipdama dėmesį kitur, gautųsi antra biografijos knygos dalis  lotuliukas.gif

Gal ir tau ignorą užsidėti, kad nežinočiau, ką rašinėji, paskui mane sekiodama? O gal tave kas pasamdė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 21:29)
Gal ir tau ignorą užsidėti, kad nežinočiau, ką rašinėji, paskui mane sekiodama? O gal tave kas pasamdė?  g.gif

Pasamdė. Plius gerai moka bigsmile.gif O jei sekioju - moka dar geriau bigsmile.gif

čia susireikšminimas elementarusis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 27 sausio 2008 - 21:33
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 21:25)
Jeigu atsakyčiau į visus SM man užduodamus klausimus, metraštininkas čia surašytų visą mano biografiją  lotuliukas.gif
Kad atsakytų į šį klausimą, S.Lazarevas jau 13-a knygų išleido ir 14-ą rašo. O tu nori, kad aš trumpai atsakyčiau  lotuliukas.gif

Manau, kad su Baba susipažinusiam žmogui turėtų būti nesunku trumpai (nedėstant visos gyvenimo istorijos) atsakyti, kaip jis supranta 1-ąjį Dievo įsakymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 27, 21:31)
Pasamdė. Plius gerai moka  bigsmile.gif O jei sekioju - moka dar geriau  bigsmile.gif

čia susireikšminimas elementarusis?

Ne, tik dar viena tarakono pripėduota tema.
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2008 01 27, 21:48)
Manau, kad su Baba susipažinusiam žmogui turėtų būti nesunku trumpai (nedėstant visos gyvenimo istorijos) atsakyti, kaip jis supranta 1-ąjį Dievo įsakymą.  smile.gif

Tai gal atskirą temą užvesk? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 27, 21:28)
o jeigu surašytų visus atvejus kada išsisukai nuo atsakymų nukreipdama dėmesį kitur, gautųsi antra biografijos knygos dalis  lotuliukas.gif

Aš supratau, kad žmogus nenori viešinti savo individualaus tikėjimo. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 21:49)
Tai gal atskirą temą užvesk?  mirksiukas.gif

Ne, man visai pakanka šitos. smile.gif Nemanau, kad tas klausimas toks jau reikšmingas visiems. Dėl savęs atsakymą turiu, norėjau tik išgirsti tavo mintis, nes kiek keistokai šioje temoje jos nuskambėjo. Gal tu nesuteikei tokios reikšmės, todėl ir norėjau pasitikslinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 27, 21:49)
Ne, tik dar viena tarakono pripėduota tema.

aikit jau kiek čia tos tarakono pėdukės teužima irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2008 01 27, 21:55)
Aš supratau, kad žmogus nenori viešinti savo individualaus tikėjimo.  wub.gif

tai tas akivaizdu...aš kaip tik todėl ir pasiūliau, kad visiems aišku būtų blush2.gif
Atsakyti