Kas ką nori, tas tą mato...

QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 29, 18:15)
tai gal tas video sumontuotas koks

QUOTE(snaige @ 2007 11 29, 21:26)
Yra ir tokių, kuriems labai to reikia. Priežasčių gali būti ne viena.
vaizgante, aciu uz nuorodas. uzkibau biski. jau antra diena ziuriu, klausau. ramybes jausma jauciu. tokios jo akys geros ir sypsena atvira.
Ačiū Vaižgantei ir visiem kitiem, kurie sugeba įžvelgti gėrį, šilumą ir už jų skleidimą čia
O kas liečia Babos stebuklus, tai visai neesminis dalykas. Jis ir pats sako, kad jo stebuklai tėra "saldainiukai", kuriais jis nori atkreipti žmonių dėmesį, kad jie atsisuktų ir išgirstų tai, ką jis sako. Bent jau man jo mokymas, kalbos yra lyg eliksyras širdžiai.

O kas liečia Babos stebuklus, tai visai neesminis dalykas. Jis ir pats sako, kad jo stebuklai tėra "saldainiukai", kuriais jis nori atkreipti žmonių dėmesį, kad jie atsisuktų ir išgirstų tai, ką jis sako. Bent jau man jo mokymas, kalbos yra lyg eliksyras širdžiai.
Manau, kad tuoj Lietuvoje mažai bus žmonių, pas Jį nebuvusių svečiuose...

As pas JI nebuvau. Bet bendravau su zmonemis, kurie buvo ir dar bus pas JI. Silti zmones.
QUOTE(Ikulia @ 2008 01 09, 12:12)
As pas JI nebuvau. Bet bendravau su zmonemis, kurie buvo ir dar bus pas JI. Silti zmones.
Ir aš planuoju šiemet pas jį važiuoti.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 09, 14:36)
Ir aš planuoju šiemet pas jį važiuoti.
Linkiu prasmingos kelionės ir pas jį, ir savo vidun. Kitaip ir būti negali

QUOTE(Takelis @ 2008 01 09, 19:17)
Ačiū.
Suprantu, kad žmonėms reikia šilumos, meilės, gėrio ir t.t.. Bet tai galime rasti kiekvienas savyje. Reikia tik labai norėti. Gėrio užtaisą kiekvienas nešiojamės, tik laikom jį uždarę. Atidarykim ir dalinkimės su kitais. Nereikės tada ir Babos.
Jo atliekami stebuklai man nuostabos kelia tiek pat, kiek ir kito mago pasirodymai
Geros kelionės
Kelionės visada žavi
ir jose įgyjam patirties.
Ieškokite ir rasite
Kartais einam į tikslą aplinkiniais keliais
Taigi, sėkmės
Jo atliekami stebuklai man nuostabos kelia tiek pat, kiek ir kito mago pasirodymai

Geros kelionės

Ieškokite ir rasite

Kartais einam į tikslą aplinkiniais keliais