Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(Simense @ 2008 06 28, 22:15)
Vidiniai dalykai nėra greitai pasiekiami. Kad ir kokia aplinka būtų.  4u.gif

mano mokytojas didysis KyskisPyskis sako, kad tik trys pirstai skersai iki vidiniu dalyku wub.gif sirdis kiek giliau, o kaklo gislos visai pavirsiuje scare.gif
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 06 28, 23:08)
mano mokytojas didysis KyskisPyskis sako, kad tik trys pirstai skersai iki vidiniu dalyku wub.gif sirdis kiek giliau, o kaklo gislos visai pavirsiuje scare.gif

O tu jo paklausk, gal koks slaptas ezoterinis taškas ten yra? bigsmile.gif Tada nereiktų nei į lndiją važiuoti, viską vietoj susiieškotume wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 06 28, 19:28)
o as jau siandein pamatysiu KyškiPyški wub.gif jis didis mokytojas, teisybes ir ramybes pasauliui nesejas, didysis harmonijos su visata ir gamta skleidejas didis.gif Smulkmena materealizuoti pelenus- kiekvienas piemuo moka padegti miska, jis moka zole paversti trasomis cool.gif kitoms zoliu kartoms

lotuliukas.gif Kas ko ieško tas tą ir randa. Skirtingi gi žmonių poreikiai... Kas ramybės ir meilės važiuoja pasisemt už jūrų marių, o kam užtenka pelenų ir trąšų lotuliukas.gif Gerai, kai žmogui nedaug tereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 29, 10:29)
O tu jo paklausk, gal koks slaptas ezoterinis taškas ten yra? bigsmile.gif Tada nereiktų nei į lndiją važiuoti, viską vietoj susiieškotume wub.gif

thumbup.gif Taip taip ir aš noriu žinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2008 06 30, 11:05)
thumbup.gif Taip taip ir aš noriu žinoti  ax.gif

Skūpus tie skeltalūpiai, tokias žinias turi, o nesidalina. Susitvarkytume vietoj, ant sofos sau sėdim ir bac į nirvaną thumbup.gif Reiktų pasigauti Kyškius ir pakankinti, kad išsipasakotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 08 01, 10:07)
Šiuo metu Žemėje gyvena ir Žemės Kristus.

Ar Jėzus buvo Žemės Kristus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ababa: 30 birželio 2008 - 18:16
QUOTE(ababa @ 2008 06 30, 19:16)
Ar Jėzus buvo Žemės Kristus?

atrodo taikai i desimtuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaGana Esu @ 2008 06 30, 18:47)
atrodo taikai i desimtuka mirksiukas.gif

na, postas pats prašosi tokio klausimo smile.gif
Jei rimtai, tai šiuo metu mane domina JK.

Sai Baba atžvilgiu kolkas esu neutrali. Vidinis balsas nieko nesako man apie jį. Gal, taip sakant, dar nepakvietė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 29, 11:29)

yra. kur norodziau trys pirstai - sirdis. wub.gif Ji - visos musu kiskiskos, barsukeliskos ir kitu rusiu gyvybes ezoterinis auksciausias taskas.

gyslos yra ant kaklo scare.gif

o esmingiausias taskas meditacijai ir nirvanai ax.gif yra truputi i pietus nuo bambos ax.gif kyskienems irbarsukelems ir kazkur sankryzoje (bet ne tee, kur tu galvoji) barsukams. Ernstas Grafenbergeris ana atrado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 07 01, 12:47)
Ernstas Grafenbergeris ana atrado biggrin.gif

Aš galvojau, kad tavo vyras Didysis Mokytojas jį atrado lotuliukas.gif Ir iš kur tu žinai, kaip , kas ir kur yra pas barsuką???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 08 01, 11:07)
Šiuo metu Žemėje gyvena ir Žemės Kristus

dar gyvena linų dievas ir KyškisPyškis Dievas, wub.gif
Papildyta:
QUOTE(barsukele @ 2008 07 01, 13:06)
Aš galvojau, kad tavo vyras Didysis Mokytojas jį atrado lotuliukas.gif Ir iš kur tu žinai, kaip , kas ir kur yra pas barsuką???? blink.gif

Kyškis Pyškis yra Garbinhiausias wub.gif mokytojas ir tiesos skleidejas, ans nesissavina svetimu ideju.
uij, gal kiekviena pasisakyma baigti mantra, kaip LinguKazkas wub.gif siiiuuussss Lingu ispera wub.gif
Atsakyti
Nuvyke pas Satja Sai Baba kiekvienas pasiima,ko jam reikia! Kas Gralio taure,kas ziedelius,kas vibuti,o kai kas pats nezino ko nori doh.gif Norai pildosi 4u.gif Buvau 1999m. Triskart bendravau,labinames ax.gif Parsiveziau ko norejau wub.gif Po keliones tenai ir reiki iskart atejo ir visas kitas hobis issirutuliojo gana greitai. Galiu pasakyti tik viena-nepabandes nezinosi,o ismastyti ir prikalbeti visokiu abrakadabru galima iki begalybes g.gif sakoma tam liezuvis ir duotas,o siuo atveju pirstas thumbup.gif Paskaiciau,kad kazkam jo veidas neitiko bigsmile.gif Kai pamaciau jo fotkes pirma kart knygyne,man taip pat netiko,nes akurat i mano girtaujanti dede panasus rolleyes.gif Pasiule knygu paskaityt,o gal ipirso g.gif Paskaiciau,tiko ir po 4men. isvykau ten.Kelione ir joje buvusius ivykius galima pavaditi stebuklu virtine,nes begale keistu sutapimu.Tik reikejo jiems atsiduoti. Kazkas kaltina Sai Baba pigiu stebuklu demonstravimu blink.gif Na pasaulis toks,kad vaikus pritrauksi saldainuku ir tas reikalinga. Tik tada gali kazka jam pasakyti.Bet kuri is musu veikia tas pritraukimo efektas bet kur gyvenime! jo sukurta organizacija ir pritraukti pinigai net is uzsienio, pietu Indijoje padare labai daug.Tai ir sveikatos apsauga ir vandentiekiu irengimas,o be vandens ten daugybe zmoniu mirdavo ir t.t. Kazkas labai apie Jezu ismanantys pasirodo ir skelbia "tiesas" g.gif Tai buvo taip senai,kad dabar tiek prifantazuoti galima,kad ax.gif Ir dar lyginimai su Sai Baba ar nesvarbu kuo. Gal labiau ziureti ir vertinti reiketu kas dabar vyksta,o ne kazkada vyko ar kazkada vyks! Nuo to reiketu pradeti,o tada kapstytis kazkur kitur. O tiems kas vyks pas Sai Baba patarimas! Neuzsiciklinti ir "neuzsikabliuoti". Ten pakankamai net pastoviu klientu yra is Lietuvos,nes tampa kaip narkotikas. Ten gerai,kaifas,o parvaziuoja-blogai,niuru,zmones negeri ir vel lekia ten pinigu sukaupia.Tokiu teko matyti.Ekstremalu yra visuose tikejimuose ir "sporto" sakose lotuliukas.gif Yra vienas geras Sai Babos pasakymas.As gal ne visai tiksliai pasakysiu,bet mintis tokia,kad ka gavote tenai,tai atsiveze pas save,turite tai puoseleti ir auginti.Tiesiog kurti silta atmosfera aplink save ir nebarstyti kiaulems perlu thumbup.gif Jega drinks_cheers.gif O siaip nors gyvenimas ir grazus,bet visada galima ji dar pagrazinti wub.gif
Atsakyti