Nuvyke pas Satja Sai Baba kiekvienas pasiima,ko jam reikia! Kas Gralio taure,kas ziedelius,kas vibuti,o kai kas pats nezino ko nori

Norai pildosi

Buvau 1999m. Triskart bendravau,labinames

Parsiveziau ko norejau

Po keliones tenai ir reiki iskart atejo ir visas kitas hobis issirutuliojo gana greitai. Galiu pasakyti tik viena-nepabandes nezinosi,o ismastyti ir prikalbeti visokiu abrakadabru galima iki begalybes

sakoma tam liezuvis ir duotas,o siuo atveju pirstas

Paskaiciau,kad kazkam jo veidas neitiko

Kai pamaciau jo fotkes pirma kart knygyne,man taip pat netiko,nes akurat i mano girtaujanti dede panasus

Pasiule knygu paskaityt,o gal ipirso

Paskaiciau,tiko ir po 4men. isvykau ten.Kelione ir joje buvusius ivykius galima pavaditi stebuklu virtine,nes begale keistu sutapimu.Tik reikejo jiems atsiduoti. Kazkas kaltina Sai Baba pigiu stebuklu demonstravimu

Na pasaulis toks,kad vaikus pritrauksi saldainuku ir tas reikalinga. Tik tada gali kazka jam pasakyti.Bet kuri is musu veikia tas pritraukimo efektas bet kur gyvenime! jo sukurta organizacija ir pritraukti pinigai net is uzsienio, pietu Indijoje padare labai daug.Tai ir sveikatos apsauga ir vandentiekiu irengimas,o be vandens ten daugybe zmoniu mirdavo ir t.t. Kazkas labai apie Jezu ismanantys pasirodo ir skelbia "tiesas"

Tai buvo taip senai,kad dabar tiek prifantazuoti galima,kad

Ir dar lyginimai su Sai Baba ar nesvarbu kuo. Gal labiau ziureti ir vertinti reiketu kas dabar vyksta,o ne kazkada vyko ar kazkada vyks! Nuo to reiketu pradeti,o tada kapstytis kazkur kitur. O tiems kas vyks pas Sai Baba patarimas! Neuzsiciklinti ir "neuzsikabliuoti". Ten pakankamai net pastoviu klientu yra is Lietuvos,nes tampa kaip narkotikas. Ten gerai,kaifas,o parvaziuoja-blogai,niuru,zmones negeri ir vel lekia ten pinigu sukaupia.Tokiu teko matyti.Ekstremalu yra visuose tikejimuose ir "sporto" sakose

Yra vienas geras Sai Babos pasakymas.As gal ne visai tiksliai pasakysiu,bet mintis tokia,kad ka gavote tenai,tai atsiveze pas save,turite tai puoseleti ir auginti.Tiesiog kurti silta atmosfera aplink save ir nebarstyti kiaulems perlu

Jega

O siaip nors gyvenimas ir grazus,bet visada galima ji dar pagrazinti