Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(Simense @ 2008 09 15, 09:55)
Sekta yra uždaro tipo, atskilusi nuo pagrindinio tikėjimo bendruomenė. Tai tikrai negalima pritaikyti Babos pasekėjų bendrijai, nes Baba kaip tik moko ieškoti ne skirtumų, o panašumų. Jis moko pajusti savo vidinį Aš. Ir moko suprasti, kad visa yra Viena.

Pas Babą važiuoja pačių įvairiausių tikėjimų žmonės...Yra tik viena religija- Meilės religija.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 15, 12:27)
Pas Babą važiuoja pačių įvairiausių tikėjimų žmonės...Yra tik viena religija- Meilės religija.

Ech kaip laukiu kada jis pakvies mane pasisveciuoti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 09 15, 12:14)
Ech kaip laukiu kada jis pakvies mane pasisveciuoti ax.gif  biggrin.gif

Kaip būtų lengva gyventi be norų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 15, 16:23)
Kaip būtų lengva gyventi be norų  ax.gif

na taip...
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2008 09 15, 10:55)
Sekta yra uždaro tipo, atskilusi nuo pagrindinio tikėjimo bendruomenė. Tai tikrai negalima pritaikyti Babos pasekėjų bendrijai, nes Baba kaip tik moko ieškoti ne skirtumų, o panašumų. Jis moko pajusti savo vidinį Aš. Ir moko suprasti, kad visa yra Viena.

o ka reiskia uzdara? visikai uzdaros religines bendruomenes nera, kitaip ten nepakliutu nauji nariai, koks tas uzdarumas turi buti, kad laikyt, jog uzdara?
tai jei nera tikejimo nuo kurio atkilo religine bendruomene, tai reiskia, kad tai ne sekta? na pvz. satanistu grupuotes tikrai nuo nieko neatskilo, tai naujos konsepcijos idejos (na turiu omeny, jei atskilo, tai dalis doktrinu pasikeite, kitos liko senos, o pas satanistus visos naujos). vadinasi satanistu sekta vadinti negalima. na o jei jau teigsite, kad satanistai atskilo nuo krikscionybes, tai tikrai nerasit pasaulyje tikejimo, kuris nuo nieko neatskilo.
Atsakyti
Linabalt Satja Sai Baba nekviecia blush2.gif Tai tu pati isreiski nora ten nuvykti!!!
Cia dar tokia Siaure apsilanko g.gif Sunku jai,nes ji is Siaures,tai ir sirdis sustirusi ir jausmai nestabilus.Belieka palinket Meiles Besalygines ir tiketis kad rudys nubyres 4u.gif mazule tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Klysti, Aurelijau,- kviečia. Kol Jis nekvietė, net minčių apie Indiją nebuvo. O dabar pastoviai galvoju apie tai...
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2008 09 18, 21:04)
Linabalt Satja Sai Baba nekviecia blush2.gif  Tai tu pati isreiski nora ten nuvykti!!!
Cia dar tokia Siaure apsilanko g.gif  Sunku jai,nes ji is Siaures,tai ir sirdis sustirusi ir jausmai nestabilus.Belieka palinket Meiles Besalygines ir tiketis kad rudys nubyres 4u.gif  mazule tongue.gif  thumbup.gif

Kviecia kviecia, ir jau senai biggrin.gif tik vis nera kaip isvaziuoti, matyt dar neatejo laikas 4u.gif
Atsakyti
Na kiek zinau,tai Satja Sai Baba nekviecia brangutes. Ten budamas su daug kuo kalbejau ir jau labai kai kurios lietuves jau taip norejo,kad tai butu jo pakvietimas,bet i priemima nepateko. Labai jau nusivylusios buvo blink.gif Ir mokslu daktarai ir kaimo moterys kalbejo,kad tik del saves cia atvyko,o ne kad kviete juos.Tau reikia,tai tu vietoje kazko ieskai,kad keistumeisi arba kazkur vyksti. Satja Sai Baba yra vienas is svyturiu. Gali ir ten vykti,arba Lietuvoje sviestis. Jei nori toliau kiauleti,tai prasom.Kam tave kazkur kviesti? ax.gif Va linabalt sako senai kviecia,bet nera kaip isvaziuot ir matyt dar laikas neatejo tongue.gif Jei kviestu,tai ir salygas sudarytu! Ka manai? g.gif tu pati nenori ax.gif
Atsakyti
Aurelijau, man keista, kad taip šneka ne traktoristas, o reiki meistras...
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2008 09 20, 00:23)
Na kiek zinau,tai Satja Sai Baba nekviecia brangutes. Ten budamas su daug kuo kalbejau ir jau labai kai kurios lietuves jau taip norejo,kad tai butu jo pakvietimas,bet i priemima nepateko. Labai jau nusivylusios buvo blink.gif Ir mokslu daktarai ir kaimo moterys kalbejo,kad tik del saves cia atvyko,o ne kad kviete juos.Tau reikia,tai tu vietoje kazko ieskai,kad keistumeisi arba kazkur vyksti. Satja Sai Baba yra vienas is svyturiu. Gali ir ten vykti,arba Lietuvoje sviestis. Jei nori toliau kiauleti,tai prasom.Kam tave kazkur kviesti? ax.gif  Va linabalt sako senai kviecia,bet nera kaip isvaziuot ir matyt dar laikas neatejo tongue.gif Jei kviestu,tai ir salygas sudarytu! Ka manai? g.gif  tu pati nenori ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Koks rimtas zmogus papuole lotuliukas.gif Nereikia taip tiesiogiai priimti visu zodziu ir labai truksta mastymo ir fantazijos lankstumo tamstai 4u.gif Tiek to, vis tiek jauciu nesusikalbesime 4u.gif O avatare tavo nuotrauka? Toks visai nieko vyrukas blush2.gif Gaila, kad aas istekejus ir su trim vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau Vaizgante vertina zmones pagal rangus ax.gif traktoristas,inzinierius, prezidentas g.gif Tame ir esme,kad tu vertini,o ne myli zmones 4u.gif Tau moteris is kaimo ir liks kazkokia boba knisanti zeme,prekybininke turguje-turgaus davatka. Ar tu matai zmones? blink.gif Kiekvienas gi yra su savo svajonemis,viltimis suvokimais ir savo netobulumais(kaip tu ar as). Kai busi tikra Reiki,o ne reiki mokytoja,taip nekalbesi.Sekmes tobulejant 4u.gif
Kam jau taip idomu,tai nuotrauka mano ir as nesislepiu po visokiais avatarais. bigsmile.gif Pripazystu,kad man kazko truksta ir daug truksta blush2.gif Gal lankstumo,gal fantazijos ax.gif o ko paciai linabalt truksta tongue.gif ?
Atsakyti