Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

Mielasis Aurelijau, tu tiesiog nesupranti, apie ką aš kalbu. Su tokiais Asmenimis, kaip Sai Baba, galima turėti asmeninį bendravimą ir LT gyvenant. O kai bendrauji, arba gauni pavietimą Jį aplankyti, arba ne.
Neskirstau aš žmones į traktoristus ir į Mokytojus. Tiesiog tu supranti taip, kaip tau norisi.
Va jei tu būtum Mokytojas, o ne mokytojas, žinotum, kad dėti savo nuotrauką į avatarą yra vos ne savižudybė. Jei norėčiau, ir aš galėčiau tau pakenkti, jei mano pažiūros kitokios būtų. Užmesti kokį nors voratinklį, kuris apkartintų tau gyvenimą, yra lengviau nei lengva.
Sėkmės, mielasis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 20, 11:15)
Mielasis Aurelijau, tu tiesiog nesupranti, apie ką aš kalbu. Su tokiais Asmenimis, kaip Sai Baba, galima turėti asmeninį bendravimą ir LT gyvenant. O kai bendrauji, arba gauni pavietimą Jį aplankyti, arba ne.
Neskirstau aš žmones į traktoristus ir į Mokytojus. Tiesiog tu supranti taip, kaip tau norisi.
Va jei tu būtum Mokytojas, o ne mokytojas, žinotum, kad dėti savo nuotrauką į avatarą yra vos ne savižudybė. Jei norėčiau, ir aš galėčiau tau pakenkti, jei mano pažiūros kitokios būtų. Užmesti kokį nors voratinklį, kuris apkartintų tau gyvenimą, yra lengviau nei lengva.
Sėkmės, mielasis  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2008 09 20, 10:20)

Va cia ir as nusistebejau Ebor reakcija.Taip supratau,kad turi siokiu tokiu ziniu magijos srityje,tai kodel tau sukele juoka Vaizgantes sakinys? Pakenkti zmogui,turint jo nuotrauka (mokant) nesunkiau nei nusipirkti batus. Reiki tu ar fizikas....tas pats....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 09 20, 12:32)
Va cia ir as nusistebejau Ebor reakcija.Taip supratau,kad turi siokiu tokiu ziniu magijos srityje,tai kodel tau sukele juoka Vaizgantes sakinys? Pakenkti zmogui,turint jo nuotrauka (mokant) nesunkiau nei nusipirkti batus. Reiki tu ar fizikas....tas pats....

O kodėl kažkas turėtų kenkti? g.gif Tam turi būti priežastis. Kenkimas yra pasekmė...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 20, 11:05)
O kodėl kažkas turėtų kenkti? g.gif  Tam turi būti priežastis. Kenkimas yra pasekmė...

Gytare,klausimas,kaip tau-keistas.....Ka reiskia turetu???? Zinoma neturetu,bet kalbam apie pati galimybiu fakta.....O siaip jau zmogus zmogui nelygu...Vienam gali spjaudyti i veida,o jis bukai sypsosis ir vapedamas apie tai,kaip viskas laikina sioje zemeje,atsuks kita zanda.....O kitas,neapsikentes,voztels gerai i dantis.....(nebutina ismusti,uzteks kad paskaudes-noras spjaudytis gal praeis bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 09 20, 13:22)
O siaip jau zmogus zmogui nelygu...Vienam gali spjaudyti i veida,o jis bukai sypsosis ir vapedamas apie tai,kaip viskas laikina sioje zemeje,atsuks kita zanda.....O kitas,neapsikentes,voztels gerai i dantis.....(nebutina ismusti,uzteks kad paskaudes-noras spjaudytis gal praeis bigsmile.gif )

Trečias variantas: nesusitikti su tokiu žmogumi. cool.gif

"Vienodos kokybės traukia." Antrasis Hermio Trismegisto dėsnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 20, 11:29)
Trečias variantas: nesusitikti su tokiu žmogumi. cool.gif

"Vienodos kokybės traukia." Antrasis Hermio Trismegisto dėsnis. 4u.gif

tik zodziai...is konteksto istrauktas desnis.Tam kad su tokiais zmonemis nesusitikti,reikia gyventi kaip minimum kur nors Altajaus kalnuose :DNet ir su savo superine kokybe eini i ivairias istaigas,parduotuve....galu gale papliurpi SM....O kai bendrauji tik dviem zodziais,tavo pozicija visiskai neaiski,todel ir nelimpa visokie....bet ne visiems toks trecias variantas prieinamas.Kiti gi pakalbeti megsta bigsmile.gif Beje,Hermis Trismegistas-tai graiku dievas Hermis ir egiptieciu Totas,sujungti i viena asmenybe,kuri (Hermis Trismegistas) buvo pirmoji is didziuju magu plejados....Bet,Gytare,tema lyg ir ne apie magija ir magus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 20, 10:15)
Sėkmės, mielasis  4u.gif

Aš irgi ne į temą, bet Vaižgante, juk savo foto kitame forume irgi visu gražumu įdėjusi...
Atsakyti
4u.gif Aga Vaizgante lotuliukas.gif Jau voratinkliais apzelei g.gif Turi pertekliu ir siulai kitiems blink.gif Zinau viena-Mokytojai nesislepia nei po avatarais,nei po keliais avatarais.Tau tai butu savizudybe? tongue.gif Kiekvienas pats renkasi gyvent ar zudytis ax.gif As neturiu ko ir nuo ko sleptis. Mago patirties turiu ir visas abrakadabras zinau.Tai man jau nelabai idomu blush2.gif O del Satja Sai Babos ir rysio su juo,tai as nesakiau,kad negalima rysi ir cia tureti. Jei tau to reikia tai pirmyn.Bet norint greiciau pazinti tiesas-geriau pabuvot! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2008 09 20, 11:01)

Kam jau taip idomu,tai nuotrauka mano ir as nesislepiu po visokiais avatarais. bigsmile.gif Pripazystu,kad man kazko truksta ir daug truksta blush2.gif  Gal lankstumo,gal fantazijos ax.gif  o ko paciai linabalt truksta tongue.gif  ?

Nu radai ka klaust pas moteriske - ko truksta. VISKO! lotuliukas.gif Geriau paklaustum ko man netruksta - tai gerai pagalvojus gal pasakyciau kad nesamoniu visokiu gyvenime lotuliukas.gif Bet cia jau irgi is mano pacios prigimties plaukia, zinau ta. Labai noreciau atrasti ramybe savyje, nusistoveti, prasvieseti... Tiesiog nerandu tam tinkamos aplinkos ir laiko cia, namie. Uztai noreciau pabuvoti pas Sai Baba, ten nuvaziavus be vaiku galeciau pagaliau ramiai pabuti , pamastyti, pagaliau as siaip megstu keliauti, pamatyti kitas kulturas, kitokius zmones, man tai patinka, net pagal horoskopa man butina keliauti, tokia mano prigimtis, taip zvaigzdes man sako, o as vis tupiu namie ir apie keliones tegaliu tik pasvajoti (pinigine kol kas joms per plona). Bet tai nesvarbu. Zinau kad anksciau ar veliau ismus mano valanda ir galimybes atsiras. Reikia tik islaukti, padirbeti, uzsidirbti ir galesiu vaziuot. Ir aplamai viskas labai reliatyvu. Ir nepastovu. Aplinkybes keiciasi kasdien. Gal niekada as niekur nenuvaziuosiu, bus gerai man ir cia. Siaip per daug ir nesiskundziu. Uztenka man nuotykiu kur bebuciau hihihi.gif Zodziu, kol kas kad ir kaip besistengciau, kad ir ka bedaryciau, ivykiai klostosi ne taip kaip suplanuoju, ir tikriausiai ne be reikalo. Kaskart po tam tikru ivykiu, kai viskas praeina, atslugsta emocijos, as suvokiu jog ka tik gavau dar viena pamoka, buvau priversta atkreipti demesi i tai, ko nezinojau, nepastebedavau. Gal Sai Baba mane sitaip ruosia kelionei pas ji, nori kad pirma suzinociau ir pajausciau tam tikrus dalykus, ismokciau tinkamai priimti gaunamas pamokas... MAn reikia ismokti be galo daug. Visi mes cia esame tam kad mokytumemes, bet as jauciu, kad dar nesuprantu to, ka tureciau, kas man skirta, ir tiesiog gyvenu sia diena ir priimu kasdienines pamokas, stengiuosi tinkamai atlikti namu darbus ir suvokti ka gaunu. Viskas yra gerai. Kai jau busiu pakankamai pasiruosusi, tada Sai Baba ir leis man pas ji atvykti. Kol kas nesugebeciau maksimaliai naudingai isnaudoti kelione, pasisemti to, kad galeciau nuvykusi ten po keliu metu.... Na, cia mano asmeniniai isvedziojimai, gal as ir klystu. Tiesiog man taip atrodo.
O trukumu turi absoliuciai kiekvienas, o as gal net daugiau uz visus lotuliukas.gif geriau ju nevardinsiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Na malonu,kad esi ieskotoja linabalt,o ne sedetoja savo smelio dezeje lotuliukas.gif
As taip pat gal nebuciau tada 1999 nuvykes pas Satja Sai Baba,jei... Po literaturos,bendravimo su zmonemis viena kart manes paklause "Ar nori ten vaziuot"? Prase tik nora isreikst,o ne tuoj vaziuot! Tai galvojau kelias sekundes ir sutikau. Uzregistravo,padare viza,o toliau... Pinigu nera pakankamai,o cia dar pranese,kad grupe is Lietuvos negavo pakankamai bilietu i lektuva... Viskas tarsi griuva blink.gif Tereikejo priimti tai su nuolankumu. Ta ir padariau savyje ir cia pirmas stebuklas ivyko! Susiskambinau su viena,kuri taip pat nepateko i grupe. Susibendravom,pasiule kita varianta ir sutikau,bet... Pinigu neuztenka. Beliko draugai! O as niekada nuo nieko nesiskolindavau. Ego sake,kad tada buciau tarsi menkesnis. Nulenkiau savo "didybe" verysad.gif ir nuejau. Kazkodel tarsi sutartinai visi nusprende man neduoti??? O as dejau viltis doh.gif Tada beliko nueiti pas ta is kurios tarsi ir niekada neskolinciau. Vel reikejo savo ego nuleisti blink.gif Ir vel stebuklai 4u.gif paskolino drinks_cheers.gif Toliau nuvykom tenai taip pat su daugybe atsitiktinu stebuklu ir pabuvau ilgiau,negu grupe i kuria nepapuoliau. Pati nori keliauti ir pati sakai,kad vyksta pamokos. Tai galima paspartinti ir tu jau pati atsakei i klausima kaip doh.gif Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2008 09 20, 19:42)

Aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti