QUOTE(aurelijus69 @ 2008 09 20, 11:01)
Kam jau taip idomu,tai nuotrauka mano ir as nesislepiu po visokiais avatarais.

Pripazystu,kad man kazko truksta ir daug truksta

Gal lankstumo,gal fantazijos

o ko paciai linabalt truksta

?
Nu radai ka klaust pas moteriske - ko truksta. VISKO!

Geriau paklaustum ko man netruksta - tai gerai pagalvojus gal pasakyciau kad nesamoniu visokiu gyvenime

Bet cia jau irgi is mano pacios prigimties plaukia, zinau ta. Labai noreciau atrasti ramybe savyje, nusistoveti, prasvieseti... Tiesiog nerandu tam tinkamos aplinkos ir laiko cia, namie. Uztai noreciau pabuvoti pas Sai Baba, ten nuvaziavus be vaiku galeciau pagaliau ramiai pabuti , pamastyti, pagaliau as siaip megstu keliauti, pamatyti kitas kulturas, kitokius zmones, man tai patinka, net pagal horoskopa man butina keliauti, tokia mano prigimtis, taip zvaigzdes man sako, o as vis tupiu namie ir apie keliones tegaliu tik pasvajoti (pinigine kol kas joms per plona). Bet tai nesvarbu. Zinau kad anksciau ar veliau ismus mano valanda ir galimybes atsiras. Reikia tik islaukti, padirbeti, uzsidirbti ir galesiu vaziuot. Ir aplamai viskas labai reliatyvu. Ir nepastovu. Aplinkybes keiciasi kasdien. Gal niekada as niekur nenuvaziuosiu, bus gerai man ir cia. Siaip per daug ir nesiskundziu. Uztenka man nuotykiu kur bebuciau

Zodziu, kol kas kad ir kaip besistengciau, kad ir ka bedaryciau, ivykiai klostosi ne taip kaip suplanuoju, ir tikriausiai ne be reikalo. Kaskart po tam tikru ivykiu, kai viskas praeina, atslugsta emocijos, as suvokiu jog ka tik gavau dar viena pamoka, buvau priversta atkreipti demesi i tai, ko nezinojau, nepastebedavau. Gal Sai Baba mane sitaip ruosia kelionei pas ji, nori kad pirma suzinociau ir pajausciau tam tikrus dalykus, ismokciau tinkamai priimti gaunamas pamokas... MAn reikia ismokti be galo daug. Visi mes cia esame tam kad mokytumemes, bet as jauciu, kad dar nesuprantu to, ka tureciau, kas man skirta, ir tiesiog gyvenu sia diena ir priimu kasdienines pamokas, stengiuosi tinkamai atlikti namu darbus ir suvokti ka gaunu. Viskas yra gerai. Kai jau busiu pakankamai pasiruosusi, tada Sai Baba ir leis man pas ji atvykti. Kol kas nesugebeciau maksimaliai naudingai isnaudoti kelione, pasisemti to, kad galeciau nuvykusi ten po keliu metu.... Na, cia mano asmeniniai isvedziojimai, gal as ir klystu. Tiesiog man taip atrodo.
O trukumu turi absoliuciai kiekvienas, o as gal net daugiau uz visus

geriau ju nevardinsiu