Sveikos Vakar kilus įtarimui pasidariau hcg testą, kuris mane apdovanojo II rezultatu. Šiandiena du kart pakartojau ir pamačiau tą patį rezultatą
Paskaičiavimai sako, kad kruopytė turėtų užgimti 2018m vasario pr. Tai nedrąsiai bandau džiaugtis ir tikiuosi jau yra daugiau bendrakeleivių šiame 9mėnesių kelyje į 2018m vasarį ;)

Labai nedrasiai,bet i duris stuksenu ir as

Sveikos. Labai norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. Pamačiau šmėžuojantį II, bet dar labai neryškus. Tikiuosi, kad ryškės ir galėsim bendrauti
Jei viskas gerai, ai net nežinau ar vasaris, ar sausis mūsų mėnuo. Pagal viską būtų vasaris, bet manau darys CP, tai gal reiks kraustytis pas sausinukes.
Jei viskas gerai, ai net nežinau ar vasaris, ar sausis mūsų mėnuo. Pagal viską būtų vasaris, bet manau darys CP, tai gal reiks kraustytis pas sausinukes.
Tas pats pas mane: terminas vasario pradžia, bet jei viskas bus gerai - bus planinis cp ir greičiausiai darys anksčiau, tai data keisis į sausį. Tačiau kol kas vasario vaikas
Labas rytas,
Mėnesinių vis dar nesulaukiau Bet taip kaip knieti nėštumo testą ėl pasidaryti ir pasižiūrėt ar nors kiek paryškėjo. Rodos koks gi skirtumas, jei nėštumas yra tai niekur gi jis nedings
Jau 41 ciklo diena praėjo, negali būti toks ilgas ciklas man rodos. Pas gydytoją dar neužsirašiau, palauksiu kokių 8 savaičių, tada. Galvoju reikia į vaiko ir mamos centrą registruotis. Ten kainuoja priežiūra, bet kiek girdėjau geri atsiliepimai.
O mūsų čia kiek mažai dar