Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Labas rytas,

Mėnesinių vis dar nesulaukiau :) Bet taip kaip knieti nėštumo testą ėl pasidaryti ir pasižiūrėt ar nors kiek paryškėjo. Rodos koks gi skirtumas, jei nėštumas yra tai niekur gi jis nedings :) Jau 41 ciklo diena praėjo, negali būti toks ilgas ciklas man rodos. Pas gydytoją dar neužsirašiau, palauksiu kokių 8 savaičių, tada. Galvoju reikia į vaiko ir mamos centrą registruotis. Ten kainuoja priežiūra, bet kiek girdėjau geri atsiliepimai.

O mūsų čia kiek mažai dar :)

Taip, dar tik pradžia vasarinukų - bet turėtų daugėti vis ;) nereta net pamačiusi II neskuba jungtis, nes pradžia būna tokia trapi  :rolleyes: 

Aš šiandiena jau užsirašiau pas ginekologą, keliausi kitą savaitę pirmai apžiūrai. O kol kas tik hcg pokytį stebiu - auga, tai tikiuosi viskas ok  :rolleyes:  Jei apžiūra parodys kad viskas vietoje, tai nuolatiniam vaikščiojimui pas saviškę registruosiuos turbūt tik 10-12sav, visviena anksčiau neužves nėščiosios kortelės. Na ir žinoma kitą savaitę jau gaudysiu vietą pas genetikus  :daktaras 

Atsakyti
QUOTE(Water @ 2017 06 06, 08:25)
<p>Labas rytas,
</p><p></p><p>Mėnesinių vis dar nesulaukiau smile.gif Bet taip kaip knieti nėštumo testą ėl pasidaryti ir pasižiūrėt ar nors kiek paryškėjo. Rodos koks gi skirtumas, jei nėštumas yra tai niekur gi jis nedings smile.gif Jau 41 ciklo diena praėjo, negali būti toks ilgas ciklas man rodos. Pas gydytoją dar neužsirašiau, palauksiu kokių 8 savaičių, tada. Galvoju reikia į vaiko ir mamos centrą registruotis. Ten kainuoja priežiūra, bet kiek girdėjau geri atsiliepimai.
</p><p></p><p>O mūsų čia kiek mažai dar smile.gif
</p>

Cia apie motina ir vaikas klinika kaune?nes as irgi ten gundaus eit.Pirmai apziurai keliauju i vaisingumo klinika.
Atsakyti

Aš apie Antakalnio klinikas Vilniuje kalbu :) Ten priima nėščiąsias, prižiūri, lyg nėščiųjų mokykla vadinasi, nebepamenu jau. Su pirmu ten lankiausi.

Atsakyti
Sveikos,

As tai pergyvenu, kad pries tai buvo kazkoks sleikstulys ir pan, o dabar praktiskai nera. noriu tiketi, kad viskas bus gerai unsure.gif pas gydytoja dar nebuvau. 3 testai rodo II. kada pas gydytoja einat?
Atsakyti
QUOTE(Water @ 2017 06 06, 22:07)
<p>Aš apie Antakalnio klinikas Vilniuje kalbu smile.gif Ten priima nėščiąsias, prižiūri, lyg nėščiųjų mokykla vadinasi, nebepamenu jau. Su pirmu ten lankiausi.
</p>

Motinystes centras vadinasi smile.gif
Atsakyti

Sveikos, As tai pergyvenu, kad pries tai buvo kazkoks sleikstulys ir pan, o dabar praktiskai nera. noriu tiketi, kad viskas bus gerai unsure.gifpas gydytoja dar nebuvau. 3 testai rodo II. kada pas gydytoja einat?
Šleikštulys ir kiti požymiai gali kisti, bet net jų buvimas neparodo jog viskas ok. Praeitais metais man kai nustojo vystytis - pykinimas ir jautri krūtinė liko tokie pat. Tad labai nepergyvenkit, atsipalaiduokit ir laukit vizito pas gydytoją  :4u: Žiūrėkit dienoa eigoje gal vėl sugrįš šleikštulys arba būsit iš tų laimingųjų, kurių nėštumas praeina lengvai be ypatingų požymių ;) .

Aš eisiu kitą savaitę ankstyvai nėštumo diagnostikai privačiai. O pas saviškę neskubėsiu rodytis, jei nebus nerimo keliančių ženklų, anksčiau nei 10-12sav.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maybye: 07 birželio 2017 - 07:51
QUOTE(Maybye @ 2017 06 07, 07:50)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Akva17" data-cid="71664212" data-time="1496812385"> Sveikos, As tai pergyvenu, kad pries tai buvo kazkoks sleikstulys ir pan, o dabar praktiskai nera. noriu tiketi, kad viskas bus gerai vartotojo įkelta nuotraukapas gydytoja dar nebuvau. 3 testai rodo II. kada pas gydytoja einat?</blockquote> Šleikštulys ir kiti požymiai gali kisti, bet net jų buvimas neparodo jog viskas ok. Praeitais metais man kai nustojo vystytis - pykinimas ir jautri krūtinė liko tokie pat. Tad labai nepergyvenkit, atsipalaiduokit ir laukit vizito pas gydytoją  4u.gif Žiūrėkit dienoa eigoje gal vėl sugrįš šleikštulys arba būsit iš tų laimingųjų, kurių nėštumas praeina lengvai be ypatingų požymių ;) .
<p>Aš eisiu kitą savaitę ankstyvai nėštumo diagnostikai privačiai. O pas saviškę neskubėsiu rodytis, jei nebus nerimo keliančių ženklų, anksčiau nei 10-12sav.</p>

man cia antras nestuke.gif, atrodo, kad turetu but ramiau bet ne. ana karta nuo 6 savaites ziauriqai vemiau, po 10 krt i diena biggrin.gif Mano gydytoja bus tik nuo 20 d, tai bandau islaukti ax.gif
Atsakyti

man cia antras nestuke.gif, atrodo, kad turetu but ramiau bet ne. ana karta nuo 6 savaites ziauriqai vemiau, po 10 krt i diena biggrin.gifMano gydytoja bus tik nuo 20 d, tai bandau islaukti ax.gif

Man tai jau vienos rankos pirštų nebeužtenka suskaičiuoti  :nestuke  :rolleyes:  tiek kad ne visi gerai baigėsi, tai nerimo su kiekvienu tolimesniu vis daugiau atsiranda  atrodo  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Maybye @ 2017 06 07, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Akva17" data-cid="71664311" data-time="1496815636"><div><p>man cia antras vartotojo įkelta nuotrauka, atrodo, kad turetu but ramiau bet ne. ana karta nuo 6 savaites ziauriqai vemiau, po 10 krt i diena vartotojo įkelta nuotraukaMano gydytoja bus tik nuo 20 d, tai bandau islaukti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man tai jau vienos rankos pirštų nebeužtenka suskaičiuoti  nestuke.gif  rolleyes.gif  tiek kad ne visi gerai baigėsi, tai nerimo su kiekvienu tolimesniu vis daugiau atsiranda  atrodo  hmm.gif </p>

Laikykitės, šis kartas turi būti sėkmingas 4u.gif kiek vaikučių turit?
Atsakyti

Vakar dariausi testuką, tai visiški neigiamas. Dienos dar neatėjo. Nu nieko nebesuprantu.

Atsakyti

Laikykitės, šis kartas turi būti sėkmingas 4u.gifkiek vaikučių turit?

Su jau užaugusiais - 4 :)

Vakar dariausi testuką, tai visiški neigiamas. Dienos dar neatėjo. Nu nieko nebesuprantu.

Water, kad nespėlioti pasidarykit hcg iš kraujo bet kurioje laboratorijoje ir žinosit tiksliai ar yra nėštumas. Kokio jautrumo testus naudojat? Jautriausias yra 5, kiti būna ir tik 20 miu jautrumo: gal nefiksuoja kol nepasiektas tinkamas hcg lygis ;)

Atsakyti

Kad nematau prasmės eiti kraują daryt, juk ir paprasti testai parodo :) Pažiūrėjau, rašo 10 miu. Galva svaigsta, testai nerodo, eina 45 CD :D Dabar darysiu kokį pirmadienį, gal vėlyva ovuliacija buvo. Kol dienos neatėjo viltis dar rusena :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Water: 08 birželio 2017 - 13:23